USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Клуб "Капітошка" влаштував свято для неповносправних малят
В Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів Ковеля відбулась спортивна розвага «Веселі старти». Потішні клоуни клубу «Капітошка» перетворили змагання у яскраве свято. Разом з малечею у заході взяли участь і батьки. Тож усе було по-сімейному. Діти з обмеженими можливостями здоров’я виявилися дуже активними, зацікавленими в перемозі.
За перемогу змагалися команди «Барвінчат» та «Козачат». Діти демонстрували свою спритність, витривалість, винахідливість, отримували від цього задоволення та щиро раділи, якщо вдавалося перемогти іншу команду.
Захід відбувся з метою виявити спортивні здібності дітей до різних видів спорту, навчити отримувати радість від результатів, піклуватися про своїх товаришів, виховувати вольові якості, розвивати сміливість, увагу, кмітливість, впевненість у своїх силах, виховувати почуття дружби.
Журі вразило бажання учасників змагань засвідчити свою «дорослість» і спроможність виграти, тому перемогла, як завжди, дружба. Наприкінці свята діти отримали грамоти, корисні солодкі подарунки та мали змогу поспілкуватися між собою, сфотографуватися з клоунами клубу «Капітошка» на пам’ять.
Коментарів: 1
Stlantiy Показати IP 2 Липня 2012 17:37
Бредятина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus