USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: 80% захворювань людини викликаються паразитами!
Всі лікарі, неважливо, до якої спеціальності вони належать, зобов'язані визнати факт, що по свідоцтвах патологоанатомічної практики, 90% розкритих трупів кишать крупними черв'яками, простими і одноклітинними мікроорганізмами.

Не секрет, що бронхіальна астма часто має паразитарну природу: причиною захворювання є печінковий паразит – сосальщик. Не секрет, що цукровий діабет у ряді випадків має паразитарне коріння (трематода великої рогатої худоби). Не секрет, що екзема і псоріаз хвороби, пов'язані з недоліком кремнію, який поглинають паразити, що оселилися в організмі людини.Не секрет, що пусковим механізмом розвитку запальних захворювань суглобів часто є паразити. Не секрет, що прості одноклітинні паразити приголомшують організм дитяти ще в утробі матері і для боротьби з ними не можна застосувати ні антибіотики, ні опромінення, ні операції. Паразити викликають алергізацію організму людини, знижують опірність інфекційним захворюванням, створюють схильність до хронічних захворювань, а також знижують ефективність вакцинопрофілактики.
Людина може бути «господарем» більше 2000 видів паразитів, від найдрібніших мікроорганізмів до метрових глистів. Паразити живуть не лише в прямій кишці – їх можна виявити практично в будь-якій частині тіла: легенях, печінці, м'язах, суглобах, шлунку, стравоході, мозку, крові, шкірі і навіть в очах. Люди, неінформовані про небезпеку мляво протікаючих паразитарних хвороб, не усвідомлюють той факт, що домашні тварини є природними носіями великої кількості паразитів, яких вони яких вони розсіюють всюди в житлі і заражають господарів. При цьому зазвичай не проводяться жодні спеціальні заходи щодо профілактики поширення паразитів або заходів, що робляться, недостатньо. На жаль, сучасні інфекціоністи не можуть повноцінно обстежувати людини за допомогою традиційних діагностичних методів. Кожна лікарка призначає різні ліки, які частенько не здатні впоратися з причиною хвороби, а лише «заганяють» її симптоми глибоко всередину організму.
Вже перебуваючи в пологових будинках, жінки і новонароджені діти заражаються стафілококами, хламідіями, тріхомонадамі і іншими інфекціями. За даними частотно-резонансної діагностики, паразитами заражене 97% населення, особливо висока міра зараження аскаридами, гостриками і всіма видами стрічкових черв'яків. Грибковими інфекціями заражено більше 25% населення.
70% обстежених пацієнтів заражено токсоплазмами – найдрібнішими паразитами, що мешкають в головному мозку. Це внутріклітинні паразити, руйнівні клітини головного мозку, а також що живуть у внутрішніх органах, м'язах і лімфовузлах. Зараження походить від кішок, собак, птиць, а також через молоко сільськогосподарських тварин.
1.фото.Вони можуть бути в оці

2.фото.Вони можуть бути в серці.

3.Чим не дрож землі? Макрозйомка. Рот нематоди

4.Кругообіг зараження!
Коментарів: 12
н-да Показати IP 11 Липня 2010 20:07
фу блін яка гидота. піду мити руки.
Санстанція до н-да Показати IP 11 Липня 2010 22:20
Правильно. На клавіатурі, кажуть, цих тварюк тоже достатньо))
Exaboto до н-да Показати IP 12 Липня 2010 11:17
а ще вчені вважають, що ми такі хворобливі саме через те, що постійно миємо руки, тіло, їжу, постійно прибираємо там де живемо. Ми втрачаєму імунітет бо навколо нас постійна чистота... :)
Ну-да до Exaboto Показати IP 12 Липня 2010 16:01
піду з"їм брудне яблуко :)
Exaboto до Ну-да Показати IP 13 Липня 2010 00:13
раз зївши здорорвішим не будеш. Не мий завжди :)
маруся Показати IP 13 Липня 2010 10:05
до Exaboto - не вчи когось,якщо сам хворий!певна,в тебе давно глисти в голові. МИТИ РУКИ - ЗНАЧИТЬ ВБЕРЕГТИСЯ ВІД БІДИ!миття рук відверне вас і від вірусів та бактерій, бо до чистих рук вони не чіпляються!
Exaboto до маруся Показати IP 13 Липня 2010 22:59
я ж не вчений, щоб вчити когось. :) здоровіший за всіх. не хвилюйся. :) "МИТИ РУКИ - ЗНАЧИТЬ ВБЕРЕГТИСЯ ВІД БІДИ!миття рук відверне вас і від вірусів та бактерій, бо до чистих рук вони не чіпляються!" - сказала маруся, що напевне довго вивчала проблему нашої хворобливості. :) шановна, я нікого не вчу, і сам руки мию, і фрукти і все інше. :) яле тим не менше, радий що людство дохне від таких паразитів, бо ми (людство) і є головним паразитом. Мийте руки і будьте здорові :)
Оксана Показати IP 12 Січня 2012 15:07
ілком згідна. І вберегтись від них важко. А як з ними боротись?
den Показати IP 28 Жовтня 2014 15:33
що таке паразитиза
TiMoXa Показати IP 18 Листопада 2014 21:41
завжди боріться за своє здоровя і також не пропускайте пари або уроки
Анонім Показати IP 1 Грудня 2015 18:33
якщо хочете зисти перетим помийте руки
мдааааа Показати IP 16 Квітня 2016 18:15
мдааааа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus