USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Відбулось навчання державних службовців по видачі дозволів
Регіональний практичний семінар «Дозвільна система в бізнесі» проведено 8 червня 2012 року Інститутом аналізу державної та регіональної політики спільно з Головним управлінням економіки Волинської облдержадміністрації в рамках проекту «Громадський моніторинг реформи з дерегуляції господарської діяльності на місцевому рівні» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
На семінарі організаторами було представлено результати громадського моніторингу щодо проблем функціонування дозвільної системи у Волинській області, а також відбулась презентація інформаційного довідника «Регуляторна політика та дозвільна система в бізнесі».
Представники дозвільних органів Волині спільно із державними адміністраторами дозвільних центрів, представниками міських рад та громадського сектору області обговорили проблеми функціонування дозвільної системи в області. Зокрема було наголошено на необхідності термінового впровадження електронного документообігу між дозвільними центрами та дозвільними органами, забезпечення видачі документів дозвільного характеру суб’єктам господарської діяльності виключно через дозвільні центри, проведення інформаційних компаній по рекламуванню роботи дозвільних центрів області, утворення при дозвільних центрах громадських постів по моніторингу їх діяльності тощо.
Для учасників семінару було проведено навчання щодо ефективного організаційного забезпечення роботи дозвільних органів по видачі документів дозвільного характеру суб’єктам господарювання області та ефективної взаємодії із дозвільними центрами. Також учасники семінару погодили напрацьовані Інститутом аналізу державної та регіональної політики пропозиції по вдосконаленню роботи дозвільних органів та дозвільних центрів області, які будуть скеровані до Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.
Семінар відкрив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук, також у ньому взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв, начальник Головного управління економіки облдержадміністрації Олександр Блащук, науковці, представники територіальних управлінь органів виконавчої влади, міських рад та райдержадміністрацій області, депутати міських рад, громадських організацій підприємців Волинської області, засобів масової інформації.
Коментарів: 3
ахванасій Показати IP 11 Червня 2012 19:55
такої тупорилої бюрократії як у нас --- нема ніде ! В Грузії наприклад , щоб отримати посвідчення водія чи якусь бумаженцію не потрібно такої купи ксерокопій документів!
йолка Показати IP 12 Червня 2012 12:36
- Бюрократизмус! - кричал немец, в ажитации переходя на трудный русский язык. Остап молча взял европейского гостя за руку, подвел его к висевшему на стене ящику для жалоб и сказал, как глухому: - Сюда! Понимаете? В ящик. Шрайбен, шриб, гешрибен. Писать. Понимаете? Я пишу, ты пишешь, он пишет, она, оно пишет. Понимаете? Мы, вы, они, оне пишут жалобы и кладут в сей ящик. Класть} Глагол класть. Мы, вы, они, оне кладут жалобы... И никто их не вынимает. Вынимать! Я не вынимаю, ты не вынимаешь...
Ха! Показати IP 12 Червня 2012 14:19
А шо то за фірмочка така з голосною назвою Інститут аналізу державної та регіональної політики? Ні, не подумайте, шо це якийсь навчальний заклад! Чи якась дуже серйозна наукова установа!Це всього-навсього якась громадська організація...де..невідомо хто є засновником тощо. А галасу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus