USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Ідеальна жінка
1. Ідеальна жінка в захваті від гри під назвою "Позбирай мої шкарпетки"!
2. Постійно хоче займатися сексом, говорить про це прямо, без натяків!
3. Ідеальна жінка не піде на день народження кращої подруги, тільки для того, щоб приносити пиво і рибу твоїм друзям, коли ви будете дивитися футбол.
4. Вона відмінний водій! Але сама машину водити не любить, вважає за краще їздити на тролейбусі.
5. Знає напам'ять імена всіх гравців твоєї улюбленої футбольної/баскетбольної/хокейної... команди і нічого не розуміє в серіалах.
6. Її не цікавлять серіали і романтичні комедії, вона обожнює дивитися детективи і бойовики. Якщо вона їх дивиться з тобою – не коментує!
7. Частину зарплати, ідеальна жінка, віддає тобі на кишенькові витрати.
8. На шопінг витрачає по декілька хвилин на місяць, при цьому гарно вдягається!
9. Ідеальна жінка не згоряє від бажання розповісти тобі всі почуті нею плітки за день, не ділиться проблеми своїх подруг і неприємностями героїв серіалів!
10. Вона не тягне чоловіка з собою, коли йде за покупками до магазину.
11. Ідеальна жінка не змушує йти чоловіка з нею до кращої подруги, до дитини кращої подруги, до кращої подруги її подруги, до кращого друга її подруги... на день народження, день ангела, вечірки…!
12. Не задає безглуздих питань, наприклад "Про що ти думаєш?", "За що я тобі подобаюсь?", "Ти вважаєш мою подругу сексуальною?", "Чому ти не любиш мою маму?", "Як ти думає, мені варто схуднути?", "Мені це плаття личить?"...
13. Вона не просить завести миле кошеня, гарне щеня, красивого папугу і тим більше власних дітей! Але вона завжди хоче, щоб заводили її!
14. Вона не хоче на рибалку, футбольний матч, на гру у покер, не проситься з твоїми друзями на пиво!
15. Якщо ти назвеш її під час сексу іменем іншої жінки, вона просто усміхнеться і скаже, що в тебе відмінне почуття гумору.
16. Якщо в тебе посеред ночі закінчиться пиво чи сигарети, вона залюбки "зганяє"!
17. Вона не звертає уваги на те, що чоловік розглядаєш чужих жінок на вулиці, ідеальна жінка знає - він порівнює, ну і звичайно вона краща!
18. Якщо рибалка затягується на декілька днів, ідеальна жінка, не випитує з порогу «З ким ти лазив?», та може запитати «Ну що, милий, хтось клюнув?».
19. Коли чоловік приходить додому пізно, п'яний і з губною помадою на комірі сорочки, ідеальна жінка вибачається за те, що не зустріла його!
20. Своїм подругам, ідеальна жінка, розповідає про секс з тобою, як про небіжчиків, або добре або нічого!
21. Обожнює, коли від чоловіка пахне рибою і пивом!
22. «БОЖЕ, ЯКИЙ ВЕЛИЧЕЗНИЙ» - вона каже, коли бачить НЕ маленького павучка!
23. На 23 лютого ідеальна жінка не дарує дезодоранти, пінку для гоління і шкарпетки! На 8 березня в подарунок приймає тільки секс!
24. Ідеальна жінка знає, коли її чоловік дивиться на груди або зад її подруги, він думає «Фу, який жах!"
25. У сексі і на кухні ідеальна жінка експериментувати не боїться, але експериментує тільки по суворо встановленим правилам чоловіка!
26. Ідеальна жінка дозволяє чоловіку почувати себе справжнім лицарем, героєм, мачо, особливо тоді, коли сама тягне додому важкі сумки, пересуває шафи в квартирі і утримує сім'ю!
27. Ідеальна жінка - це велике свято для чоловіка, а святкувати щодня не можна, тому, вони повинні зустрічатися не частіше ніж раз в тиждень! Теща ж, в свою чергу, – грандіозне торжество, зустріч з нею повинна відбуватися не частіше ніж раз в рік!
28. Чоловік не обмежує свободи дій жінки в межах своєї кімнати!
29. Ідеальна жінка з задоволенням і радістю займається сексом зі своїм чоловіком; і з задоволенням і радістю не займається сексом з іншими чоловіками!
30. Ідеальна жінка підтримає, якщо чоловік надумає завести коханку чи дружину!
Коментарів: 2
111 Показати IP 24 Квітня 2012 10:39
Мріяти ніхто не забороняє:))) Попелюшка теж мріяла:)))
))) до 111 Показати IP 24 Квітня 2012 15:19
міряти, ага :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus