USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Комсомольцам доверяют!
29 марта в городе Луцке Волынской области состоялся совет старшеклассников. Вопросы, которые рассматривал совет, касались ученического самоуправления и особое внимание уделили именно профилактике правонарушений среди учащихся средних школ. Так же очень остро был поставлен вопрос о недопустимости курения в школах старшеклассниками. К великому сожалению, как гласит неутешительная статистика, почти каждый второй старшеклассник курит, что удивительно девочки почти не отстают в этих прискорбных показателях.
Совет принял решение создать отдел по борьбе с курением и другими вредными привычками, а также за здоровый образ жизни. Единогласно главой Волынского областного комитета старшеклассников по вопросам здорового образа жизни стал Первый секретарь Нововолынского городского комитета Комсомола Владимир Сивак ученик 9-го класса. Именно этот молодой человек предложил честную и открытую программу борьбы с вредными привычками среди школьников.
Удачи тебе Владимир Сивак, ведь недаром говорят « В здоровом теле – здоровый дух», сможем превозмочь лень и вредные привычки, а значит сможем и поднять страну из руин капитализма, а значит сможем «Вернуть страну народу»!!!
Александр Кононович
Коментарів: 15
просто_поц Показати IP 3 Квітня 2012 12:17
..... самі камсамольці! Це на кшталт : "Ой мамо люди хвалять НАС (камсамольців)! --А хто ж хвалить ? - Та я вас а ви мене!
Metaller Показати IP 3 Квітня 2012 13:55
це що, новина за 1985 рік?
просто_поц Показати IP 3 Квітня 2012 14:04
Очевидно братів К та їх вождів -сучасних "комуністів" на фашистських мерседесах так замучила ностальгія за совком! от і влаштовують собі "парк комуністичного періоду" з відповідними "динозаврами"
зaгрeб Показати IP 3 Квітня 2012 14:17
Владимир Сивак ученик 9-го класса.Ужас!!!!!!!!Кононович здесь плохой статейкой попахивает.ФУ!
Олежко Показати IP 3 Квітня 2012 15:01
Загреб, як кажуть не суди по собі. У тебе, у Ляшка і у Дуліна одна доля і одна вада...
просто_поц Показати IP 3 Квітня 2012 15:02
"Комсомольцям довіряють ...тільки дебіли!
йолка до просто_поц Показати IP 3 Квітня 2012 16:49
комсомольцам доверяют, больше двух не наливают.
Андрій Показати IP 3 Квітня 2012 16:19
А хіба є різниця яка політична патрія чи конкретна людина ініціює такі речі???? Якщо заклики йдуть про боротьбу з чимось поганим то, на мій погляд, вони не мають віросповідання,партійної чи іншої якоїсь приналежності. Взагалі дивуюся.... Людина провела роботу серед молоді щодо шкідливості куріння, а ви написали що її довіряють лише дибіли.... Тобто якщо біло-сердечні, або синьо-білі скажуть що куріння це погано - ви будете їм довіряти, а якщо комуніст - значить бреше. P.S. Відразу хочу попередити можливе звинувачення в мою сторону - Я НЕ КОМУНІСТ І НІКОЛИ НИМ НЕ БУВ і підтримую такі речі лише через те, що вони стосуються виховної роботи і пропаганди здорового способу життя серед молоді.
Хатуль Мадан Показати IP 3 Квітня 2012 16:36
легким движением руки совість волині прєвращаєтся в тараса бульбу. після цього всіх камуніздів і камсамольців офіційно можна називати бульбашами (або бульбівцями).
Адекват до Хатуль Мадан Показати IP 3 Квітня 2012 17:01
Я підозрюю, що хатуль трансвестит, бо раз підписується "він", а раз "вона" певно воно і саме ще незнає хто воно є...
зaгрeб Показати IP 3 Квітня 2012 16:43
А лысый сзади на торчка уж больно похож.Ламает парня на съезде совета старшеклассников.
йолка Показати IP 3 Квітня 2012 16:45
Мальчік типу показує всім типу "Аллах акбар" (такий жест у багатьох чеченських терористів на фотках). Але судячи з його одухотвореного обличчя, в нього скоріше запор.
бендер родригес до йолка Показати IP 3 Квітня 2012 20:38
Нет, скорее он показывает, каким пальцем ...опу подтирает.
Тарас Бульба Показати IP 3 Квітня 2012 17:45
Бандеровцы уже называют чеченских террористов - террористами! Это прогресс, давеча вы их называли "борцами за свободную ичкерию"! У дописувачей, у нескольких типа тролей хатуль и загреб пена как всегда неадекватная. У нормальных людей и реакция нормальная. Собаки лают, караван идёт!!!
йолка до Тарас Бульба Показати IP 3 Квітня 2012 20:23
дякую за честь, що назвав мене бандерівцем. відкрию секрет, що це слово є образливим лише серед неадекватів і камуніздів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus