USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Молодь прагне культури
Минулого тижня молоді активісти відвідали два гучні культурно-мистецькі заходи Ковеля.

Перший - у всесвітній день поезії молодь відвідала літературно-мистецький вечір «Поезія світу – українською мовою». Захід відбувся у конференц-залі культурно-просвітницького центру. Вечір був присвячений поетам-перекладачам України, що підкорили вершини світової літератури і збагатили скарбницю українського художнього слова. На святі прозвучали поезії різних часів і народів, українські романси і класична музика.

Другий – це звітний концерт Ковельської школи мистецтв за участю викладачів, випускників та учнів, який відбувся у БК «Просвіта». Зала була переповнена глядачами. Відкрив свято музичного мистецтва симфонічний оркестр твором «Аве Марія». Протягом чотирьох годин затамувавши подих глядачі слухали найкращі музичні твори світу та України.

Мистецьке життя нашого краю здавна повниться талантами та обдарованими людьми різних поколінь, тому закономірно, що час від часу відбуваються важливі й відповідальні заходи, в яких творчі колективи демонструють свої надбання і досягнення на ниві мистецтва. Ми, активна частина молодого покоління і надалі будемо відвідувати подібні заходи для духовного збагачення та пам’яті про всесвітні мистецькі надбання.
Коментарів: 1
AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 18:08
Ага, щщщас! Молодь прагне пива и зрелищ. Что то вроде "ТАРАТАКОВ" или "СОПЛЕЙ ВОДКОПЛЯСОВА"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus