USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55
Світ вражає: Вистава для діток міста
В суботу 10 грудня відбулася вистава в Луцькому ляльковому театрі для дітей, які взяли участь у конкрусі "Намалюй помічників Святого Миколая", цей конкурс проводився мережею аптек. В залі було багато позитиву, посмішок, радості...

В фойє лялькового театру були розміщені малюнки діток які приймали участь в акції. Я випадково опинився там і спостерігав за цим дійством - малюнки неймовірні, дітки від 2-х рочків і більше, хтось з батьками, хтось сам.




Спілкувався з дуже приємною дівчинкою- Наталкою представником мережі. Вона розказала, що дітки принесли більше 150 малюнків. І що 19 грудня, планується ще одна вистава яку мережа аптек влаштує для діток з дитячих будинків, цю інформацію я сьогодні підтвердив у Міській раді. Дуже приємно що є ще свідомі керівники, які роблять добрі справи. Так тримати!
Коментарів: 10
Покупець Показати IP 12 Грудня 2011 14:39
"Дуже приємно що є ще свідомі керівники, які роблять добрі справи. Так тримати!" Пішов я вчора придбати таблетки Стрікс в одну аптеку, а їх ціна 67.20 грн. 10 відсоткової знижки немає, хоча і на дверях висить повідомлення. Пішов в іншу аптеку (через 10 м), а там ціна вже 61.10 грн. Зі знижкою придбав за 55.05 грн. Ость так аптекарі наживаються на наших дітях. Так тримати "меценати"!
Анна Показати IP 12 Грудня 2011 22:53
І чого завжди знайдеться хтось, кому все впоперек? ну пішли діти на виставу, комусь радість і позитив. до чого це жлобство тут? кожен вільний купувати де йому пасує, не всім же закладам бути соціальними, вже не радянські часи...
Знаючий Показати IP 13 Грудня 2011 09:29
Для тих, хто в "танку", скажу, що власник компанії-організатора головлікар обллікарні Сидор має від чого відкуплятися, має... Стільки біди людям зробив, то тепер хоч на благодійність дасть.
Ghost Rider Показати IP 13 Грудня 2011 10:01
Для тих хто в "танку" фірму "Сальве" ще в 2008 році викупили ісландські інвестори і Сидор тут взагалі ні до чого...
Станіславський Показати IP 13 Грудня 2011 10:32
"Ісландські інвестори". Не вірю!
Z Показати IP 13 Грудня 2011 17:11
Як же, ні до чого! не вірю, як мав Сидор відношення до аптек "Сальве", так і має, принаймні до тієї, що на території обланої лікарні. Восени сину, через травму суглоба, робили операцію, то стільки ліків на виписували, що потім їх ще й повно залишилось, а ліки доволі недешеві, невже не можна було спочатку написати те що необхідно на першому етапі, а потім чого не вистачить, то щоб докупили, операція це ж не простуда, що і в якій кількості купувати звичайна людина сама не вирішить. А також сказали придбати "Білизну", флакон рідкого мила,миючий засіб,при тому, що син в лікарні пробув п"ять днів, надцять метрів марлі, шістнадцять пар рукавичок. Його сусідам по палаті теж було наказано все придбати аналогічно. П"ють вони там ту білизну з милом чи що?
Ghost Rider до Z Показати IP 13 Грудня 2011 17:36
...і що, лікарі Вам сказали йти купувати в "Сальве"? в обласній лікарні 9 аптечних пунктів, і практично всі платять лікарям відкати...і в міській лікарні теж є аптека в якій ліки по декілька разів прокручуються, тому тут важко щось сказати панове. А на рахунок того що Сидор не є власником "Сальве" то це правда, в мене знайомі працюють в податковій, казали що власники з Англії по документам...
Z Показати IP 13 Грудня 2011 18:02
Ви знаєте, який стан коли твоїй дитині зараз робитимуть операцію? Краще цього не знати нікому. Я вже не пам"ятаю хто, що казав в той момент, але здається хтось таки з лікарів чи медперсоналу, бо ні з ким іншим тоді не було часу спілкуватись, порадив саме "Сальве", чи лише в "Сальве" роблять набір медикаментів для операції, бо це три пакети. Лише один препарат, йод та димедрол купили в іншій аптечній точці, бо в "Сальве" не було.Загалом пішло на медикаменти біля 1600 грн.
пані Олена Показати IP 14 Грудня 2011 00:05
Щоб ви там не говорили, а особисто моє ставлення до цією мережі позитивне. Вже не раз зверталася саме в аптеку "Сальве" за порадою, і завжди отримувала кваліфіковану допомогу. Так було і кілька тижнів тому, дуже довго не могла вилікувати застуду, фармацевт мені порадила ліки, завдяки яким уже за кілька днів була здорова. Саме тоді і дізналася про проведення акції для дітей, одразу ж розповіла своїй дитині,яка у мене любить малювати, і ми з радістю віднесли малюночок в аптеку) Так і виграли квиточок на виставу. До речі, вистава була пречудова, дитина в захваті!
Ghost Rider Показати IP 14 Грудня 2011 09:13
я Вам щиро співчуваю, я вважаю що лікарі які працюють в наших закладах охорони здоровя не достатньо кваліфіковані, якщо вони виписують медикаментів в рази більше ніж потрібно. В Німеччині, наприклад, кожна хвороба має свою "ціну", тобто в формулярі прописано скільки чого потрібно для лікування пацієнта, а в нас наугад...а буває що лікар випише препарат, а потім хворий принесе, лікар прочитає інструкцію і каже: "А він Вам не підходить"...от так і живемо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus