USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Електронній пошті напророкували смерть
Марк Цукерберг, засновник соціальної мережі Facebook, вважає, що пік популярності електронної пошти вже минув.


Статистика comScore показує, що кількість електронних листів, відправлених веб-користувачами 12-17 років, протягом минулого року скоротилася на чверть.

А відвідуваність ресурсів, що надають послуги електронної пошти, зменшилася на 6,6%.

Дослідження, проведене не так давно на замовлення британського провайдера TalkTalk, показало, що лише 51% місцевих тінейджерів та 20-річних ставлять електронну пошту на перше місце серед електронних засобів спілкування.

Галузеві експерти вважають, якщо ця тенденція збережеться, коли молодь подорослішає, електронній пошті в звичному її розумінні довго не жити.

Підлітки все частіше використовують альтернативні засоби обміну інформацією. Це миттєві повідомлення, відправлені з мобільних телефонів, і листування через сайти соціальних мереж.

Зазначимо, Марк Цукерберг заявляв про швидку смерть електронної пошти ще в листопаді минулого року на презентації служби обміну миттєвими повідомленнями на своєму сайті.
Коментарів: 15
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2011 16:48
Знову риба разом з мухами. Підприємства ще тільки навчились, а то і вчаться, користуватись електронкою. Я дуже сумніваюсь що ці ж підприємства захочуть поділитись цими листами з усіма. Спілкування-спілкуванням, а документообіг річ окрема.
Підприємець Показати IP 29 Листопада 2011 17:20
На жаль мушу констатувати той факт, що наші підприємства і підприємці. Зовсім не вміють користуватись новими технологіями . Такими як "Облачные технологии". Про бренд "нові медіа" взагалі можна мовчати. Ці слова кожний розуміє як щось далеко але в дійсності зараз відбувається процес зміни принципів комунікації. Хоча нові медіа це вже не нові . А це дієвий
rs Показати IP 29 Листопада 2011 18:13
Почнемо з того , що без електронки ви не зможете навіть зареєструватись на facebook. Не кажучи вже про електронну комерцію ітд. По-друге, миттєві повідомлення не є альтернативою для електронної пошти. Вони займають різні ніші. Зараз це єдиний спосіб відправити повідомлення напряму без посередника.
Лучанка до rs Показати IP 29 Листопада 2011 18:17
Згідна на 100%, такий брєд тут написали,що взагалі!!! А це то сміх аж викликало: "Підлітки все частіше використовують альтернативні засоби обміну інформацією. Це миттєві повідомлення, відправлені з мобільних телефонів, і листування через сайти соціальних мереж." А підлітки,що основа світу?:) Ну мабуть там це так=), а тут не так, нам це не грозить!!!
Волинянин Показати IP 29 Листопада 2011 19:30
Як на мене потрібно навчитись користуватись сервісами типу dropbox, icloud. Потрібно швидко звикати і навчатись використовувати нові технології. Якщо залишитись на рівні електронна пошта це круто але лише для вас. Потрібно використовути все що можливо для максималізації віддачі і йти в ногу з часом! Те що електронна пошта зникне в даний момент так не можна сказати . Але як говорить статистика то падіння в використанні пошти іде в сторону зменшення і в гіперболічному темпі!
Хатуль Мадан Показати IP 29 Листопада 2011 20:38
Звичайна поште ж не зникла. І електронна нікуди не дінеться.
фейсбук Показати IP 30 Листопада 2011 03:55
з приводу повідомлення "Почнемо з того , що без електронки ви не зможете навіть зареєструватись на facebook." Використання пошти зводиться лише для реєстрації в фейсбуці або контакті. А далі практично на всіх сайтах що розробляються в останній час можна використати аккаунт "фб" і "вк" для аутентифікації. І що тоді 100% бред? Да люди оберніть голову в ліво потім в право і почніть думати глобально. І це вже перестане бути чимось не зрозумілим і бредом. А стане інформацією для роздумів, а що буде далі...?
rs до фейсбук Показати IP 30 Листопада 2011 13:13
“Ничего не будет. Ни кино, ни театра, ни книг, ни газет... Одно сплошное телевидение” (Москва слезам не верит)
небайдужа Показати IP 30 Листопада 2011 10:50
ага. виключіть світло й інтернет і тисячі невдоволених користувачів вийде на вулицю))))
Коля Показати IP 30 Листопада 2011 11:32
Якщо пропаде інтернет, то в людей винекне брак інформації. І всі будуть в розгубленості що робити.
Горохівець Показати IP 30 Листопада 2011 13:30
Ще не так давно, у 1990 році у мене в кабунеті був ТРЕТІЙ факс у Луцьку. Луцька АТС не знала, як його підключати, бо за факси в обкомі партії (КПРС) і на ДПЗ-28 вони не знали, а я, як порядний, попросив дозволу. А хто тепер використовує ФАКС? Сьогодні хоч він і на столі, однак нія, ні мені останній рік ніхто нічого не передавав. Якось воно буде. Ще ніколи не було щоб якось не було.
@ Показати IP 30 Листопада 2011 13:51
Шановні, не плутайте тепле з м’яким. Ви колись пробували вести ділову переписку через сервіси моментальних повідомлень? Це не більше ніж маркетинговий хід.
Міша до @ Показати IP 30 Листопада 2011 14:18
Той же скайп є сервісом моментальних повідомлень. І через нього часто ведуть ділову перепису. Ніхто конкретно не сказав що буде використовуватись фейсбук для ділової переписки. Самі задуйтесь як часто зараз використовують скайп для ділових переписок та розмов.
@ Показати IP 30 Листопада 2011 15:16
Звісно, ділову переписку можна вести і через скайп, і через dropbox, і навіть через sms (до речі, я не маю нічого проти цих сервісів, бо сам їх часто використовую), але не плутайте чати з перепискою. Для спілкування з друзями я використовую скап чи icq, а якщо потрібно вислати повідомлення з прикріпленою специфікацією, то використовую електронку. До речі, в даному випадку фейсбук не пропонує нічого радикально нового. Це просто ще одна фіча. Якщо Цукерберг сказав: “електронка - це фууу” , то це ще нічого не означає.
Прикольно Показати IP 30 Листопада 2011 16:28
Я сам користуюсь , практично всіма зазначеними ресурсами оскільки це дає більшу можливість ніж просто спілкування електронною поштою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus