USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Без знання минулого у народу немає майбутнього
26 Листопада 2011 11:09
0
Без знання минулого у народу немає майбутнього.
Чума що прийшла в Україну зі сходу назвалась «комунізмом». Такого масштабного знищення населення в Україні не знали від часів монголо-татарських набігів. Один із багатьох злочинів проти людства - голодомор в 1932 – 1933року проведений комуністичним режимом проти українського народу. Тільки у житниці країни, в Україні, за найскромнішими підрахунками, померло з голоду не менше 7 мільйонів осіб. Це був велетенській захід, який не мав аналогів в історії - заморити голодом і виселити населення з території країни найбільшої у Європі.
Служба безпеки України в 2009 році вперше оприлюднила список 136 осіб, відповідальних за Голодомор 1932 – 1933 років в Україні. Досі поширення інформації про цю трагедію було обмежене тільки розповідями про страждання жертв.
Організацію Голодомору в Україні, розпочата з ініціативи Й. Сталіна і проводу партії більшовиків, мала конкретних виконавців. Варто зазначити, що після виконання завдання Москви з організації Голодомору причетні до злочину особи були страчені. Після смерті Сталіна більшість катів реабілітовано комуністами.
Список організаторів Голодомору відкриває Йосиф Сталін – тодішній провідник Комуністичної партії і держави.
Другим у списку СБУ значиться Олександр Винокуров.
Далі, свояки Сталіна: Станіслав Реденс та Станіслав Косіор,
Всеволод Балицький,
Генріх Ягода (Єнох Ієгуда),
Павло Постишев,
Лазар Каганович,
Георгій Прокоф’єв,
Карл Карлсон,
Михайло Тимофєєв,
Зиновій Кацнельсон,
Борис Козельський (Голованський),
Михайло Букшпан,
Ізраїль Іванівський (Гібшман),
Іван Акулов,
В’ячеслав Молотов (Скрябін),
Влас Чубар,
Мендель Хатаєвич,
Володимир Затонський іт. д.
Виконавці цієї небаченої людством акції з винищення цілого народу, були за національністю в основному євреї. Немов за іронією долі через декілька років євреїв будуть знищувати «однопартійці» з Німеччини (нацисти), які будуть будувати соціалізм для німців. Комуністи намагались будувати «соціалізм» у всьому світі. Але за цей та багато інших злочинів проти України та людства не відбувся суд, як відбувся над їхніми союзниками та вихованцями – нацистами, які розв’язали також не бачену війну з колишніми союзниками (СРСР).
Над комунізмом не відбувся суд за геноцид в Україні, голодомор у двадцятих, тридцятих та сорокових роках. За терор та каральні операції проти України, безкінечні війни проти інших народів, в яких використовували Україну як житницю та «гарматне м'ясо». За мільйони розстріляних, закатованих або відправлені невільниками до «проклятого» Сибіру.
Сьогодні, як і колись, колишні лідери комуністичної партії або їх нащадки правлять країною. В минулому ті, що знищували любі прояви незалежності «перефарбувались» на демократів. Ті що «нав'язували» атеїзм стали віруючими. Коли ж Україна скине ярмо колонії та буде будувати своє майбутнє без «хазяїв», «стукачів», КГБешників, та сексотів? Коли пройде повне очищення влади?
Тільки тоді, як пройде люстрація, заживе народ України та згадає поіменно всіх хто віддав за Україну найцінніше – життя. Згадають списки померлих, замучених та розстріляних.
Без знання минулого у народу немає майбутнього.





Коментарів: 4
Хатуль Мадан Показати IP 26 Листопада 2011 17:51
Голодомор - злочин, який не можна ні забути, ні пробачити. Вічна пам'ять жертвам комуністичного терору, вічне прокляття катам українського народу!
))) Показати IP 27 Листопада 2011 02:11
ще один голодний ідіот
арінка Показати IP 27 Листопада 2011 13:17
добре,шо вже ти ситий!
Любомльчанин Показати IP 28 Листопада 2011 07:15
На палю їх, на палю їхніх послідовувачів - усяких там мартинюків, симоненків, кононовичів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus