USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Зачем оскорблять воинов Великой Войны?
Просто не по себе стало, когда увидела эту омерзительную картинку в последней записи .

Обращаюсь к вам, Тарантино. Я понимаю, что можно не любить комунистов и Сталина, можно не уважать идеологию Советсткого Союза.
Но не смейте топтать память наших отцов и дедов! Не смейте уменьшать роль народа в Великой Победе!

Весь Советский Народ поднялся тогда воевать. И украинцы, как часть этого народа, тоже! Да, были изменники, но где их не было? Кстати, если бы не упомянутые вами не "дерьмократы", их было бы гораздо меньше.

Так давайте не будем спекулировать на теие Великой Войны. Сегодня - день Памяти. Почтим убитых. И вспомним те великие года...
Коментарів: 3
Володимирянин Показати IP 22 Червня 2010 10:21
Війна - це не переможці чи переможені, а жах з горами трупів. Героїв (радянських, УПА чи нацистських) нема - є лише убивці. Героїзму теж нема є тільки людиноненависницькі злочини. Війна не може бути "Великою", війна може бути лише злочином, бо вбивати собі подібних через будь-які причини - це не по-людськи.
Роман до Володимирянин Показати IP 22 Червня 2010 14:47
незважаючи на те що війна це жах з горами трупів, це, для нас людей звичне явище. Це, так би мовити тваринний інстинкт. Так само як і бажання все більшого (гроше, влади). Цьому потріба протидія. Війна є необхідною. Можна лише говорити про "любов до ближнього", але якщо прийдуть загарбники, то не бачу ніякого злочину в найжорстокішому вбивству (з тортурами) таких людей. І в такому випадку всі повинні бути вбивцями, а разом з тим і героями, такими як були наші діди. Люди - звірі.
Tarantino Показати IP 22 Червня 2010 10:59
Не знаю я, чому ви вирішили, що я когось хочу образити. Я справді вважаю, що у мільйонних жертвах (наголошую - ЖЕРТВАХ, а не геройськи загиблих воїнах) винен Сталін і його нелюдська система управління державою в купі з лицемірною ідеологією (хоча чи бувають вони інакшими?). І я не можу слухати сьогодні, як комуністи, спекулюючи на "Великій перемозі", ставлять собі в заслугу "розгром фашизму".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus