USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Куди подіти кошенят?
Коли у мого батька вривається терпець, він набирає у шприц якусь гидоту і по черзі робить уколи кошенятам. Перед цим, щойно вони народяться, він чесно попереджає членів сім’ї: або ви вирішуєте самі, куди їх подіти, або я їм роблю «щеплення».
Щоразу вибираємо перше.
Зараз у селі біля Луцька живуть четверо красивих маленьких кошенят. Вони цілком довіряють людям, бо наразі тільки люди роблять їм добро: годують, гладять, бавляться з ними.
Їхня мама живе власним життям. Така-от вона: народила, трохи погодувала, та й дала спокій. Так вона робить двічі на рік.
Приблизно кожен другий виводок чекає саме така доля: щеплення. Коли нікого вдома немає, батько бере в руки шприц. У принципі я батька не засуджую: він же чесно попереджає.
Це швидше моя вина. Бо ніяк не наважуся стерилізувати кішку. Хоча, кажуть, що якщо стерилізувати, мишей не ловитиме. А така кішка в селі не потрібна…
Зараз кошенятам десь півтора місяця. Серед них дві кішки і два котики. Всі пухнасті. Їхня мама, до речі, теж дуже гарна. Знайома, що мені її віддавала, казала, що вона «з породистих котів». Спокійна характером, не нахабна, мишей гарно ловить. Єдиний недолік - часто народжує потомство.
Якщо комусь хоча б трошки хочеться мати таке кошеня, телефонуйте. Привеземо, куди скажете. Та й життя врятуєте.
Телефон господині кошенят 0502311457.









Коментарів: 5
Хатуль Мадан Показати IP 30 Жовтня 2011 22:26
Стерилізуйте кішку, як це роблять у європейських країнах.
Котяра Показати IP 31 Жовтня 2011 20:25
"Хоча, кажуть, що якщо стерилізувати, мишей не ловитиме. А така кішка в селі не потрібна…" Неправда. У мене була кішка, дуже розумна. Теж був виводок 2 рази на рік, і довелось стерилізувати коли їй було років 8. Ви думаєте, що вона перестала ловити мишок-пташечок? Та вона цих бідолах нам приносила і хвалилась =)
Анна Показати IP 1 Листопада 2011 11:15
Якісь садисти. Стерилізуйте кішку, 21 століття!
христинка Показати IP 11 Грудня 2011 12:18
А ще є ці кошенята чи вже розібрали
Ірина Показати IP 22 Червня 2013 01:21
Стара стаття, але нащо така дурна мова? Пошкодуйте кошенят і пошкодуйте мене, що я такий нещасний насолоджуюся як мій підступний батько двічі на рік мордує кошеняток. Стерилізуйте кішку, а ні, то давайте піґулки і не морочте нікому голови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus