USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Запрошуємо активних молодих людей в "Школу лідера"!
Незабаром у Луцьку стартує проект «Школа Лідера» для розумних, сміливих, активних молодих людей, яким не байдуже майбутнє країни. «Школа лідера» реалізується командою Волинського обласного осередку ВМГО «Демократичний Альянс». Метою проекту є сприяння розвитку лідерських якостей у молоді та формування нової, відповідальної, патріотично-орієнтованої громадсько-політичної еліти країни.

Кращі учасники будуть здобувати знання на тренінгах про:

- лідерство,
- командоутворення,
- ЗМІ,
- нові медіа,
- лобіювання,
- звернення громадян та інформаційні запити,
- адвокаційні кампанії,
- гайд-парк

Щоб прийняти участь у проекті необхідно заповнити анкету та відправити її до 22 жовтня організаторам на електронну скриньку [email protected] та прийти на відбірковий тур 25 жовтня. Анкета розміщена на сайті http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/2002/
За додатковою інформацією звертайтесь до Олександри Ватащук (097)6765637, e-mail: [email protected].

Участь у проекті безкоштовна! Точні дати і місце проведення тренінгів повідомимо учасникам після відбору.
Коментарів: 9
Сергій Лущук Показати IP 17 Жовтня 2011 15:39
Переходжу на сторінку з розміщеною анкетою, а такої сторінки не існує! То що там вчитись, коли організатори вже себе дискредитують!
Гість* Показати IP 17 Жовтня 2011 17:13
шановний ДемАльянс!!!! досить займатись не відомо чим!!!! ділом займіться! бо від ваших тренінгів ніякої СУСПІЛЬНОЇ користі ніколи не було!!!!
Хатуль Мадан до Гість* Показати IP 18 Жовтня 2011 09:02
підписуюсь.
Фрутті до Гість* Показати IP 18 Жовтня 2011 12:34
Якщо Ви пишете "не відомо чим", то не знаєте нічого про діяльність організації =) Вони роблять корисні речі для молоді. Ви були на тренінгах? Що можете сказати про себе? Що корисного Ви зробили за своє не маленьке прожите життя? Не варто судити інших по своїй бездіяльності!
Віталій Показати IP 17 Жовтня 2011 17:24
та все працює, просто треба скопіювати ссилку і вставити у адресну строку вашого браузера. Це не організація себе дескридетує, а сайт Волинські новини, бо це у них перехід непрацює так як треба, адреса розривається, от і пише що сторінки неіснує.
Сергій Показати IP 17 Жовтня 2011 18:12
http://www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/2002/ http://http//www.dem-alliance.org/main/rn/120/news/2002/? Це проблема не сайта , а редактора який не правильно оформив гіперпосилання.
Сергій Показати IP 18 Жовтня 2011 09:34
Цікава організація. Голова організації жодного дня не працював на якомусь конкрентому підприємств, тільки навчання та громадська діяльність. можуть навчити тільки теорії!!!
Киця Показати IP 18 Жовтня 2011 10:53
Краще б вчили молодь діла якогось (хоч би вже й коників з соломи робити), а то тільки отаманів ростять, вчать їх вірити у себе, за булаву боротись і простим людям ідейні макарони на вуха вішати. Лідери хрінові: як ні до якого путнього діла, а потриндіти, то й лідер зразу... Звісно, якщо ти увесь день працюєш, то у тебе просто немає часу заробляти гроші... і бути лідером. До роботи б їх усіх, то може б усяких бандюків, дибілів та ідіотів політиків у майбутньому поменшало б.
Гість* Показати IP 23 Жовтня 2011 21:20
дякую, Ви сказали мої думки)))) насправда, люди, котрі нічого крім студентського чи громадського житт я не бачили, можуть навчити лише ТЕОРРІЮ. а практичного використанн я- ні! та й, як на мене, громадська організація повинна працювати на УСЕ суспільство, а не лише тих людей, які вважають себе амбійційними та "майбутніми лідерами", бо інші на тренінги не ходять зверніть увагу на решту молоді, які НІЧИМ крім навчання не зайняті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus