USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Ми – православні!
Ми – православні!

«Якщо ти дійсно бажаєш заробити мільйон,
найкращий cпосіб – заснувати власну релігію»
Рассел Міллер


Протягом усієї історії людства знаходилися шарлатани, які збирали данину під релігійними прапорами. Особливо цей процес пожвавився із завершенням XX століття. Світ вразили інцидент у токійському метро із отруєнням зарином, вбивство «сім’єю» Чарльза Менсона вагітної дружини Романа Поланскі, штурм ФБР приміщення секти «Гілка Давида», масове самовбивство майже 1000 жертв секти Джима Джонса в Гаяні. Щодо України, то разом із незалежністю, вона отримала у подарунок за свою прихильність ідеалам ринкової економіки і ринкової свідомості дуже ліберальне релігійне законодавство. До нас хлинули все можливі утворення, «іменуємі» релігійними культами. Справжній релігійний сельовий потік. З ретроспективи, думаю, що їх можна сміливо називати «деструктивними». Тобто такими, які руйнують наші ментальність та мораль. Жителі практично кожного регіону нашої держави постраждали від митарства Марії Деві Христос та фінансової організації Велике Біле Братство ЮСМАЛОС. Cьогодні «необратства» продовжують шукати ясир в Україні, прагнучи зареєструватися як громадська організація. Проте, біда в іншому. Люди всередині країни ненавидять один одного: третина населення знаходяться у сектах.
Згідно даних Державного комітету у справах національностей та релігій, станом на 16 березня 2012 року найбільш поширеним у країні було православ’я, яке представлено 18361 релігійною організацією (це на 387 організацій більше, порівняно з минулим роком). Це складає 51,2% від загальної мережі таких закладів на території України. Не зважаючи на чималий приріст православних парафій протягом року, водночас спостерігається зменшення їх питомої частки (0,6%) у зв’язку зі збільшенням кількості громад інших конфесій. Церкви протестантського напрямку представлені в Україні 10411 релігійною організацією (+226), що складає 29% від загальної кількості – трохи більше, ніж у минулому році. Найчисельнішими з них є Всеукраїнський Союз Церков християн віри євангельської – п’ятидесятників та Церква адвентистів сьомого дня. Україна нажаль не приєдналася до числа країн, де боротьба з тоталітарними сектами є частиною державної політики. Скоріше навпаки. Влада дозволила одіозному корейцю Муну відвідати Київ в рамках «Всесвітньої федерації миру» (секта, раніше відома як «Церква об’єднання») і вручити першому президенту Кравчуку нагороду! Цікаво, за які є такі заслуги?! У той же час Німеччина, Російська Федерація, Великобританія відмовляють Муну у візі. Колишній президент Черкаської громади Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів Олександр Тарасюк навіть направив у РНБОУ, Генпрокуратуру, депутатам Верховної Ради, у Комітет зі справ релігій, політичним партіям звернення, де було попередження про загрозу для України: «надзвичайну небезпеку цієї релігійної секти для українського суспільства і навіть для держави». Він стверджував, що Церква Ісуса Христа Святих останніх днів працює над «встановленням влади над світом через деформовану, подавлену свідомість людей». Але його позбавили від сану та відлучили від церкви. Це сталося після того, як він поцікавився долею грошей, що збираються із кожного члена приходу. Поряд із вже традиційними адвентистами, баптистами, євангелістами, свідками Єгови, суботниками та п’ятидесятниками, офіційно зареєстровано такі релігійні організації як Сант Мат, громада Шрі Чінмоя, Рух дарма Кальки тощо. Кількість їх зростає зі швидкістю росту грибів у лісі! Для атеїстів у нас воістину широкий вибір. Це, знаєте, як у відомій пісні Примадонни російської естради: «Поскорей к нам иди и друзей приводи!»
Дев’яносто відсотків усіх світових сект зародилися у Сполучених штатах Америки та були «імпортовані» у вигляді принципів ліберальної рівності. Безперспективна молодь ведеться на наживку: за десятину відправляється на роботу. Ні, не на офіційну в Україні. За кордон. Без будь-якого доходу для національного бюджету. Задля приросту чужого ВВП. Мало не забув: і податків не платять, згідно Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації» 1991 року. «Штунди» з презирством відносяться до християн інших напрямків, особливо до православних. Називають нас «світовими». Вони усі ведуть активну місіонерську роботу. Сектанти використовують таку модель паблік рілейшенз як двосторонню асиметрію, коли в процесі комунікації застосовуються наукові факти. Тільки замість фактів, беруться вирвані з контексту рядки Біблії. Псевдопророки проходять тренінги та семінари справжнісіньких рекламних агентів, володіють технікою вербальної та невербальної комунікації, напам’ять знають Святе Писання. Сектанти відмовляються служити в нашій армії, віддаючи перевагу альтернативній службі а-ля «посиденькам на телефоні». Вони намагаються збудувати власну - теократичну державу. Вища мета жінки – бути постійно вагітною. Це як у гітлерівській моделі суспільного життя: жінки жили за принципом «трьох К» - “Kinder”, “K?chen”, “Kirchen”. Навіщо їм втручатися у всі інші сфери суспільства, де «розміщений» життєвий простір для чоловіків?! Сектантам потрібні великі громади! Дуже часто колишні «віруючі», вирвавшись із середовища, закінчують життя самогубством або сходять з розуму. Фанатизм і є віра без розуму.
Чому Німеччина сьогодні продовжує успішно боротися із сектами, а земля Баварія прийняла закон про несумісність членства в організаціях саєнтологів із роботою у будь-якій державній структурі? Чому Франція у далекому 1996 році прийняла закон про захист громадян від психологічного насильства, а уряд Ліонеля Жоспена створив Міжміністерську місію по боротьбі із сектами? Чому 31 травня 2001 року депутати французького національного зібрання одноголосно прийняли закон, який дозволяв судам розпускати угрупування, визнані сектами, члени яких були замішані у шахрайстві, зловживанні довірою чи недобросовісною рекламою? Нові релігійні течії («необратства») є справжніми фінансовими імперіями, новими ТНК, що не платять податків і продукують рабів нового типу. Вони дуже успішні у країнах із нестабільним економічним та політичним кліматом, де людей навчили не думати або не навчили думати взагалі! Таких як ви, де за вас зроблять вибір, з ким в одному ліжку спати, кому лизати п’яти і де здохнути як тварина! Еволюція залежить від осіб, які здатні мислити незалежно. Секти позбавляють нас цього. Роблять глухим, сліпим, послушним скотом… Тільки разом ми здатні протистояти сучасним викликам Третьої світової - інформаційно-психологічної війни. Недарма після розпаду Радянського Союзу, Збігнєв Бжезинський назвав православ’я головним ворогом Сполучених Штатів Америки. Вчора у нас забрали віру у майбутнє, сьогодні – нас ставлять перед вибором Батьківщини, але ми ніколи й нікому не віддамо землю, яку хрестив Володимир. Бо ми – православні і такими помремо!
Євгеній Ничипорук
Заступник голови Нововолинського міського осередку
Всеукраїнської громадської організації «Антифашистський комітет України»

Коментарів: 35
Совість Волині Показати IP 10 Жовтня 2011 23:27
"Бо ми – православні і такими помремо!" - готов пописаться под этими словами 100%
зaгрeб Показати IP 10 Жовтня 2011 23:40
Жeня скaжи своeй мaмe чтоб большe тeбe грибочков в тeрмосок нe ложилa,a то ты мaльчик брeдиш.Ты когдa протрeзвeeш нaпиши лучшe кaк товaрищ Кaнaнович(ВОР И МОШЕННИК) родствeнников нa квaртиры кидaeт.
адекватный Показати IP 10 Жовтня 2011 23:50
Я смотрю, этот дурачёк совсем уж сума сошёл! Ему не дают спать ни Кононович ни Селедцов, его просто в комсомол не взяли когда он просился. Грубо говоря ему популярно объяснили, что тут денег не заработаешь, вот этот "еврейчик" и носится с идеями своей нужности и важности:) Идт работать неудачник! И не заглядывай в рот умным людям, умнее не станеш ЛУЗЕР!!!
православний Показати IP 11 Жовтня 2011 00:00
Загреб - це стаття написана для слов"ян - християн! Вона тебе аж ніяк не стосується, бо ти ні слов"янин ні християнин... Читай тору та лізь у дорослі рече.
зaгрeб до православний Показати IP 11 Жовтня 2011 11:20
Товaрищи мудaки к eврeйчикaм я нeимeю никaкого отношeния.А кaкиe вы нaфиг християни?Рaзвe нe вaшa б...дскaя оргaнизaция умолишeнных хотeлa сдeлaть Исусa Христa почeтным грaждaнином Луцкa.Понaпрягaйтe свои ничтожныe извилины.
Дослідник Показати IP 11 Жовтня 2011 00:11
Не чекав від вас, хлопці. Молодці, так тримати!
Хатуль Мадан Показати IP 11 Жовтня 2011 00:12
"Партия не может быть нейтральна в отношении религии, и она ведет антирелигиозную пропаганду против всех и всяких религиозных предрассудков, потому что она стоит за науку, а религиозные предрассудки идут против науки, ибо всякая религия есть нечто противоположное науке... Партия не может быть нейтральной в отношении религиозных предрассудков, и она будет вести пропаганду против этих предрассудков, потому что это есть одно из верных средств подорвать влияние реакционного духовенства, поддерживающего эксплоататорские классы и проповедующего повиновение этим классам." (И. Сталин "Беседа с первой американской рабочей делегацией", "Вопросы ленинизма", стр. 192).
Хатуль Мадан Показати IP 11 Жовтня 2011 00:12
«Марксизм есть материализм. В качестве такового, он так же беспощадно враждебен религии". (В. И. Ленин, ПСС, т. 17, с. 418.)
Хатуль Мадан Показати IP 11 Жовтня 2011 00:12
Великая Октябрьская социалистическая революция нанесла православной церкви последний удар. Когда под руководством Ленина и Сталина была разгромлена белая контрреволюция, православная церковь вступила в полосу окончательного разложения. Такова последняя позорная страница истории православной церкви. (Большая советская энциклопедия (Т. 46, 1940)
Хатуль Мадан Показати IP 11 Жовтня 2011 00:12
РКП руководствуется убеждением, что лишь осуществление планомерности и сознательности во всей общественно-хозяйственной деятельности масс повлечет за собой полное отмирание религиозных предрассудков. Партия стремится к полному освобождению трудящихся масс от религиозных предрассудков и организуя самую широкую научно-просветительную и антирелигиозную пропаганду. («КПСС в резолюциях и решениях съездов, конференций и пленумов ЦК», ч. I, М., Госполитиздат, 1954, стр. 414, 419—420; 420—421).
Хатуль Мадан Показати IP 11 Жовтня 2011 00:13
ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЦК РКП(б)О ПОСТАНОВКЕ АНТИРЕЛИГИОЗНОЙ ПРОПАГАНДЫ И О НАРУШЕНИИ ПУНКТА 13 ПРОГРАММЫ: ...4. Члены партии, занимающие ответственные посты, ведущие активную советскую или партийную работу, за нарушение партийной программы в области религиозной, за связь с тем или иным религиозным культом, исключаются из партии. («Известия ЦК РКП(б)»стр. 32—33., № 33, 1921)
Віктор Ющенко Показати IP 11 Жовтня 2011 00:26
У Жидуля Рамадана посилання першої свіжості... 1921, 1940, 1954
! Показати IP 11 Жовтня 2011 00:50
КЛІНІКА!!!!!
Комсюк Показати IP 11 Жовтня 2011 08:43
Православные комсомольцы рулят?
BRUS Показати IP 11 Жовтня 2011 09:09
ото потішили - православні комсомольці. Куди котиться світ???
Кононович. Показати IP 11 Жовтня 2011 09:17
Моё мнение таково.Иисус-это как Филлип Киркоров, человек из которого сделали супер звезду и на этом косят бабки уже 2000лет.Лучшие психологи,политтехнологи,учёные мужи написали за тысячилетия умную книгу "библию" и приподают её как творение некой силы.Самая большая ошибка большевиков в том,что они средневековые обычаи и верования пытались насильственно "убрать" из народа.Зачем у раннего человека-обезьяны отрывать хвост,что бы она бесилась и злилась,нодо было подождать и хвост отпадёт сам эволюционно и безболезненно.РЕЛИГИЯ ДОЛЖНА ИСЧЕЗНУТЬ НЕ РЕВОЛЮЦИОННЫМ,А ЭВОЛЮЦИОННЫМ ПУТЁМ!
зaгрeб до Кононович. Показати IP 11 Жовтня 2011 11:32
До чeго смeшон eтот бeлорусский гaстeрбaйтeр:)
Exaboto Показати IP 11 Жовтня 2011 09:46
згідний з усім крім останнього речення. Вважаю православну гілку християнства нічим не кращою вищеописаних сект...
Атеїст до Exaboto Показати IP 11 Жовтня 2011 11:41
+1
планокур Показати IP 11 Жовтня 2011 10:40
чуваки, де берете?
комуножер Показати IP 11 Жовтня 2011 11:46
Панове, це дійсно гарна стаття!!! Радісно спостерігати,як здихаюча червона гадина з випаленим атеїзмом нутром намагається у передсмертних конвульсіях достукатись до Господа, кусаючи все і всіх навкруги. Можна тільки побажати словами відомого єврейського анекдоту - "Мамаша, нє отвлєкайтесь"!
Антифа до комуножер Показати IP 11 Жовтня 2011 13:31
Да куль с тобой, обрезанный ты мутак. И че ты можешь вякать то? Если в зопу не епут Разве Стойкий назовут? Заткнись и не проявляйся, а то еще больше огорчу, кикимора ты епанная.
зaгрeб до Антифа Показати IP 11 Жовтня 2011 14:56
Антифа ты крут?Опустить тeбя ?
Антифа до зaгрeб Показати IP 11 Жовтня 2011 20:04
Украинские националисты которые позиционируют себя как славяне и украинцы забыли что они полукровки, а не славяне. Западные земли Руси были окуппированы Автро-Венгерской Империей и за сотни лет западенцев переебали азиаты угры (древнее название венгров) отсюда такая ненависть к славянам восточной украины и Рассии. Чурки владеют Украиной, ебут украинских девок и загреб тоже ебут. А хохлы храбрые - потому что знают, что не ответят.
зaгрeб до Антифа Показати IP 12 Жовтня 2011 08:38
Пaрeнь пeрeстaнь ширятсa.Кaкиe нa зaпaдe aзиaты.Ето пол Рaшки ужe Азия.Тaк что зaткни своe хлeбaло.
Сергей Показати IP 11 Жовтня 2011 13:36
Главная беда подобных дискуссий - категорическое нежелание учиться. Всегда только дилетанские рассуждения, не имеющие никаких реальных аргументов и оснований! Часто - прямо ложь!!! Господа, прочтите эти книги, не поленитесь: "Алфавит духовный" Игнатия Брянчанинова, "Письма валаамского старца", "История Вселенских Соборов", "История Русской Православной Церкви"... Прочтите православные, прочтите баптисты и остальные, кто участвует тут в дискуссии. Если лень читать, можете послушать лекции профессора Осипова Алексея Ильича (в контакте легко найти:) ). Тоже многое может дать. Прочитайте, изучите ИСТОРИЮ хотя бы... а уж потом, господа, можете попробовать продолжить клеветать и поливать помоями миллионы православных людей... Повернется тогда язык? Мне интересно...
АНТИ православный Показати IP 11 Жовтня 2011 13:56
В БИБЛИИ НЕТ УПОМИНАНИЙ О КАТОЛИКАХ И ПРАВОСЛАВНЫХ, НО САМО СЛОВО "БАПТИЗО" "БАПТИЗМА" СУЩЕСТВУЕТ ВЕЗДЕ, ГДЕ ГОПОРИТСЯ О КРЕЩЕНИИ. А САМ ИОАН КРЕСТИТЕЛЬ ПО-ГРЕЧЕСКИ ТАК И ЗВУЧИТ IOANNIS O BAPTISTIS.
antikommi Показати IP 11 Жовтня 2011 22:14
Коммікі заімєлі православіє головного мозку? ітіть-колотіть, сюр)))))))
antikommi Показати IP 11 Жовтня 2011 22:17
By the way, у нечипорука ЧСВ over 9000, останнім часом))
Сергей Показати IP 11 Жовтня 2011 22:35
Поганить большого ума не надо. Вам не повезло – такое бывает, но большинство все таки настоящие мужики. Сейчас решается наша судьба…
antikommi до Сергей Показати IP 12 Жовтня 2011 23:46
Вашкодар, що ти плетеш? Вмазаний?
Православие или смерть Показати IP 11 Жовтня 2011 22:48
С позиции неверующего действительно никто никому не нужен. В любой ситуации. Ведь человек с позиции неверов - это в конечном итоге не более, чем кусок мяса, обреченный гниению в яме. Какая разница, в таком случае, насколько раньше или позже он там окажется!
Exaboto до Православие или смерть Показати IP 12 Жовтня 2011 09:28
велика різниця. Ми розуміємо що життя дається один раз. Цінуємо його і хочемо прожити на повну. А от для віруючих дійсно різниці нема. Вони ж думають що попадуть в інший світ, а цей так.. прелюдія.
антон сергеевич Показати IP 11 Жовтня 2011 22:58
Сама власть не заинтересована в усилении ПЦ, ей, скорее, уготована функция инструмента идеологической обработки граждан, традиционная роль "опиума народа", но уж никак не роль приводного ремня управления.
MAC Показати IP 25 Жовтня 2012 18:17
а "православні" тут хто бува не блудниці в "хеджабах" що регулярно відвідують ангар "40 святих землі волинської"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus