USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Незрячі користувачі комп'ютера відео
Шановні читачі ВН!
Це коротке відео показує яким чином людина незряча може користуватись комп'ютером. Для чого я його викладаю?
Мені, так як і багатьом моїм незрячим друзям, знайомим при пошуку роботи доводилось стикатись з тим, що нам відмовляли. А коли незряча людина каже, що вона користується комп'ютером, то взагалі в потенційного роботодавця лізли очі на лоб. Власне, аби всі хто читає ВН хочу звернути вашу увагу на це відео і розвіяти певні усталені стереотипи про незрячих і сказати, що ми також можемо на рівні з зрячими працювати.
Коментарів: 1
smelnyk Показати IP 3 Жовтня 2011 14:27
Боюся, що я буду єдиним хто прокоментую цей матеріал, але тут трохи забагато реклами. Хоча інформація корисна і мала би посприяти зацікавленості хочаб незначної кількості людей. Оскільки автор зміг викласти це відео на "ВН", а я прокоментувати, значить це реально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus