USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Підтримаймо волинян у грі ПОУМУ!
Державний центр зайнятості спільно з Міністерством освіти і науки України другий рік поспіль проводить Всеукраїнський профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід серед учнівських команд (ПОУМУ). У чемпіонаті сезону 2011 року від Волині візьме участь команда kRock вперед!

Захід проводиться з метою захисту молоді від безробіття, сприяння її раціональній, продуктивній і вільно обраній зайнятості та професійному самовизначенню, підвищення престижності робітничих професій, а також виявлення та підтримки талановитої молоді, розвитку її здібностей та задоволення інтересів у творчому розвитку.
Дізнатися все про всеукраїнську акцію для учнів можна за адресою: www.poumu.com.ua.
Також на сайті розміщені новини про підготовку цьогорічного турніру, працює соціальна мережа ПОУМУ, можна переглянути фото і відеоматеріали команд-учасниць турніру 2011 р. та ігор 2010 р.
На сайті розпочалося Інтернет-голосування за команду на приз глядацьких симпатій, переможець якого отримає цінні призи.
Просимо підтримати волинян!
www.poumu.com.ua

www.poumu.com.ua
Коментарів: 3
Тарас Бульба Показати IP 29 Вересня 2011 16:42
идиотизм!
знавець Показати IP 30 Вересня 2011 09:34
Молодь займається гарною справою яка є для них навіть не хоббі, а життя!!! а сидіти за компом і ображати всіх підряд не роблячи ні чого оце і є ідіотизм!!!!
Стас19 Показати IP 30 Вересня 2011 09:41
Сидіти і зневажати молодь оце і є ідіотизм!!! Вони займаються своєю справою, область вкінці кінців представляють!!!! Думаєш комент поставив вже герой??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus