USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92
Світ вражає: Вантаж 200
Подивився я фільм "Вантаж 200".

Цю стрічку зняли з конкурсних показів Берлінського і Канського фестивалів. Кілька провідних російських акторів відмовились від зйомок у картині.

Чесне слово, не знаю: геніальний цей фільм чи навпаки, дебільний. Можливо і те, і те. І от що я про нього скажу.

Я бачив всі “Пили”, “Хостели” й тому подібні мраки. Також я читав Сорокіна. Але нічого огиднішого за фільм Олексія Балабанова “Вантаж 200” я ще не дивився.

Більше не маю що сказати.

М-р Брут
Коментарів: 4
Юрій Показати IP 17 Червня 2010 10:41
На вкус і цвєт таваріща нєт. Але, Бруте, цей фільм слід показувати всім комунякам і молоді також у якості щеплень комуняцької чуми і замолотів ригіоналів про "порядок в державі". І це той випадок, коли, що більш жорсткіше показано, то більш якісно діє на пришелепкуватих. Балабанов - це щось схоже на братів Коенів.
М-р Брут до Юрій Показати IP 17 Червня 2010 10:54
Найсмішніше, коли дійсно думають, що такі фільми в чомусь можуть когось переконати. Це як показати глибоковіруючій людині фільм "Догма" чи щось типу того й чекати від неї переосмислення.
Александр Показати IP 17 Червня 2010 20:10
Привет любителям кино! Думаю , что "Пилы" , "Хостелы" и тому подобные мраки - это не мраки , это - простое фуфло , на которое жалко времени."Груз 200" досмотрел до конца и считаю , что фильм сделан крепко , но достаточно просто - не хочу применять слово "примитивно". (Для меня примитив - в отношении обговариваемого - не ругательство , а условное обозначение...стиля...художественных методов ...типа). Вот "4" И.Хржановского - это - МРАК ! Или "Пыль" С.Лобана! Или "Старухи" , "Волчок" , "Все умрут..." , "Россия 88" ...и еще много новых российских (раз уже начали про российское).Видимо , эпоха - не самая простая и просвещенная - все же выплескивается на экраны , в динамики , в книги... Согласен с Брутом , что НИКОГДА НИКОГО - ни книги , ни кино , ни музыка не сделали лучше или терпимее.Это - не пилюли от глистов. Представляете себе рецепт : "Фильм ГРУЗ 200 - 1раз в день после еды"?... Или : "ТЕНИ ЗАБЫТЫХ ПРЕДКОВ - ежедневно перед сном "? Что же касается ГЛУБОКО верующих , то думаю , что на непонятно чьи и откуда ПОСЫЛЫ , содержащиеся в фильмах типа "Догмы" или бредятины "Код Да Винчи" - они вообще не отреагируют. Никак.Извините за компанию.
Людмила Показати IP 20 Червня 2010 22:55
Дивилася нещодавно теж фільм "груз-200", чесно кажучи не для слабонервних, деякі сцени перемотувала.....Певно найстрашніший фільм, який я бачила...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus