USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Незабутнє літо - 2011
Багато з нас мабуть задавали собі питання «Як зробити літо 2011 року незабутнім?», звичайно думати про це набагато легше коли не потрібно турбуватися про гроші. Але коли ж «фінанси поют романси», здається що можна забути про цікаве літо.

Отже пропонуємо вам перелік який допоможе зробити ваше літо незабутнім:

1. Зустріти світанок. Зустріч світанку, особливо для тих хто любить поспати, буде незабутнім, та варто це зробити не з вікна свого будинку, а припустимо хоча б з його даху. Ще ж краще буде, якщо сонце ви зустрінете з приємною вам людиною, на найвищій точці у вашому місті з якої відкривається приємний краєвид.
2. Прочитайте книгу. В кожного є свої уподобання стосовно книг, тому ми пропонуємо для того щоб запам’ятати літо обов’язково відвідати бібліотеку і вибрати книгу про яку ви раніше не чули, обираючи її за обкладинкою чи назвою. Дуже часто книги є не просто цікавими історіями, вони змінюють наше життя.
3. День кіно. Виділіть день, який повністю зможете присвятити перегляду старих класичних фільмів, на які раніше не вистачало часу. Такі наприклад як «Гордість та упередження» чи «Віднесені вітром».
4. Ніч на вулиці. Проведіть одну з теплих літніх ночей під відкритим зоряним небом, а не перед екраном монітора. До речі ніч під відкритим небом можна поєднати з зустріччю сонця.
5. Вивчіть пісню. За літо 2011 з’явилося багато нових пісень, можемо побитись об заклад що хоча б одна з них вам подобається, вивчіть її на пам'ять.
6. Проведіть день в іншому місці. Завітайте в кафе на каву чи морозиво в місто в якому ви ще не були, нові люди і місця принесуть нові емоції.
7. Щасливий день. Якщо цього літа ви вже відчували себе щасливим, погодинно занотуйте цей день на листках, і закрийте на рік, а наступного літа відкрийте і прочитайте свою формулу щастя.
8. Званий вечір. Запросіть у гості на цілий день найрідніших і найближчих, перегляньте вдалу комедію, випийте улюбленого чаю, по пліткуйте і гарний настрій вам гарантований.
9. Купіть дрібничку. Вийдіть на ринок і придбайте чашку, тарілку, ручку чи іншу дрібничку якою будете користуватися в побуті. Дуже важливо щоб вона вам подобалася і стала вашою улюбленою.
10. Покуховарте. Знайдіть не простий рецепт гарного з картинки пирога чи торта і спробуйте приготувати його з кращим другом. Смачно і весело.
11. Влаштуйте фотосесію. Дивно вдягніться і сміливо гуляйте по рідному місту з фотоапаратом, фотографуйте себе і своїх друзів, не бійтеся експериментувати.

Та звичайно найбільш вам літо запам’ятається якщо ви з кимось потоваришуєте чи закохаєтесь в когось.
Коментарів: 3
!!! Показати IP 27 Липня 2011 15:51
12. Після виконання пп.1-11 поїдьте на Кубу,Кариби, Мальту, Грецію, Іспанію...і тоді, точно, літо-2011 стоне незабутнім...:-)))
Vic Показати IP 27 Липня 2011 17:37
"задавали собі питання" Питання ставлять, а не задають.
Роман Показати IP 28 Липня 2011 14:25
Найпростіше - з'їздити на триденний фестиваль кудись. Тоді "вб'єте' 7 пунктів з 11 одним махом))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus