USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95
Світ вражає: ТОП жіночого гидкого одягу
Отже, в рейтинг попали:

1. Шаровари (вони ж афгани). Штани увійшли в жіночий гардероб не так давно - вперше на подіумі їх представив модний будинок Іва Сен-Лорана в 2007 році. Спочатку в безформних, схожих на парашут штани на вулиці насмілювалися здатися тільки знаменитості першої величини, проте незабаром в шароварах вже ходили модниці по всьому світу.
Організатори опитування вжають, що безформні штани потрапили в чоловічій антирейтинг, адже вони приховують жіночі ноги. Як дотепно зауважила фешн-критик The Daily Mail Ліз Джонс, в таких шароварах жінка виглядає так, ніби йде по вулиці в явно переповненому підгузку. Кому таке видовище сподобається?
Та й крім того, шаровари вкорочують ноги, роблять стегна ширше і перетворюють навіть струнку жінку в пародію на Карлсона. Безперечно, в них зручно і комфортно, але годяться вони хіба що для прополочних робіт на дачній ділянці.

Тим не менш, на мою думку афгани дуже зручні, легенькі і якщо правильно підібрані нічого не вкорочують.


2. Незважаючи на екстравагантність, комбінезони з легких тканин типу атласу, шовку або бавовни стають все більш і більш популярними, знову ж таки завдяки зіркам. Знамениті жінки не лише ходять у комбінезонах по магазинах, але і з'являються в них на публічних заходах - прем'єрах, модних показах і благодійних вечорах.
Тим не менше, жінкам, провідним більш приземлений спосіб життя, не варто забувати, що такий одяг не тільки складно надіти (гудзики, складки і шви всюди!), Але і, що особливо дратує чоловіків, неможливо швидко зняти. На думку чоловіків, в кращому випадку дівчина в комбінезоні виглядає як маленька дівчинка в дитячому костюмчику, а в гіршому - як тітонька, яка втекла з 1970-х років.Комбінезону не маю. Носила в дитинстві. Було зручно. Він дійсно часом дивиться доволі незграбно.


3. Слово "уггі" (Uggs) з'явилося завдяки назві австралійської торгової марки Ugg, що випускає чобітки з овечої дубленої шкіри. Спочатку це взуття носили працівники сільського господарства і льотчики, а в 1960-х роках чобітки полюбили сервери, які приїжджають до Австралії за те, що в них можна було зберігати ноги теплими і сухими після тривалого перебування у воді.
Серфери рознесли чутки про "уггах" по всьому світу, і ось вже овечі чобітки, по вигляду нагадують кольорові валянки, носять буквально все - від безтурботних школярок до досвідчених домогосподарок. Одним "уггі" подобаються своєю простотою і комфортністю, інші носять чобітки з міркувань актуальності.
Так чи інакше, "уггі" всюди. Причому, звичайно, оригінальні чоботи з Австралії по кишені далеко не кожному, і тому ринок наповнили нескінченні копії та підробки, які все одно називають "уггамі", адже зовні вони нічим не відрізняються від своїх австралійських прототипів.
Зрозуміло, що чоловіків дратує растіражірованность - овечі чобітки, які на деяких, що й казати, виглядають досить мило, просто надокучили і, навіть якщо колись здавалися представникам чоловічої статі сексуальними, до справжнього моменту втратили свій шарм. "У них немає форми - незрозумілий, де щиколотки, де п'ятка. Та й до того ж вони смердять", - заявив один зі співрозмовників автора Daily Mail.

В таких чопіках дуже тепло!!! Бо найсмішніше, коли дівчина стоїть вся синя від холоду, зате, блін, красіва!


4. На голові жінки, крім волосся, взагалі нічого не повинно бути, вважають чоловіки. Ні шпильок, ні гумок, ні прикрас з намистин, пір'я та мережива, ні навіть гелю для волосся. Представникам чоловічої статі, як показало дослідження, подобається гладити жінок по голові, і їх дуже дратує, коли під руки при цьому трапляються якісь сторонні предмети - будь то маленьке прикраса або пасмо злиплих від великої кількості лаку волосся.
Так що всі ці вигадки дизайнерів про те, що маленька витончена пов'язка для голови нікому ніколи не зашкодить (мовляв, це відсилає до часів хіппі, тобто свободи і нескінченного веселощів), виявилися рекламним трюком. Пов'язки на голову, виявляється, викликають у чоловіків асоціації не з Сан-Франциско 1960-х, а зі шведським тенісистом Бьорном Боргом, який не виходив на корт без махрової пов'язки на голові.

Гладити по голові? Це що опитування дідусів про внучок?

5. «Усі жінки, які хоч трохи стежать за останніми тенденціями, в один голос заявляють, що сандалі-гладіатори - неймовірно сексуальна взуття, що підкреслює красу жіночих кісточок. Але не тут-то було, дорогі прекрасні дами!
Що не так з гладіаторами? Рівно те ж, що і з комбінезонами - з ними треба довго возитися, а коли нарешті знімеш їх з жіночої ніжки, то побачиш відбитки від ремінців. Той факт, що відбитки на шкірі взагалі-то залишаються практично від будь-якого одягу і взуття, представники сильної половини людства за аргумент не приймають.
А якщо б і взяли, то у них все одно є ще один козир, яким вони можуть вбити любов жінок до гладіаторів. Мова йде про ті ж ремінцях, які, виявляється, не тільки залишають на ногах некрасиві сліди, але ще і дуже вкорочують ноги дами.
Навіть якщо це гладіатори на підборах або танкетці. Словом, хлопчики протии».

То взагалі як на мене бред. Сандалі – це одне з найзручнішого взуття влітку. Крім того, якщо ноги нормальні – то на них хоч валінки вдягай – все буде ок.

6. «Легінси завоювали модний ринок недавно, але зробили це стрімко і, здається, безповоротно - цей гібрид вузьких штанів і колготок став справжнім хітом. Сталося це тому, що більш адекватну заміну джинсів знайти важко: легінси - річ дуже зручна, і до того ж вони поєднуються практично з усім. Крім уявлення чоловіків про спокусливості.
Так, сильна стать вважає, що легінси несексуальні, тому, що вузенькі штанці - це просто-таки неприкритий секс. "Немає ніякої загадки, все видно і зрозуміло. Ось її ноги, ось її попа. Що тут цікавого", - чоловіки стверджують. Крім того, легінси не догодили чоловікам ще й тим, що вони дуже комфортні. "Як тільки жінка звикає носити таку просту і зручну одяг, шляху назад вже немає", - відзначають представники сильної статі.
З другої претензії випливає і третя: комфорт подобається всім, тому легінси носять і пишні красуні. А ось чоловіки вважають, що це моветон. "Просто їхні ноги стають схожими на сосиски в кишці", - аргументує чоловіча стать. Хм ... І з яких це пір сосиски здаються чоловікам неапетитних?»

Ну про легінси я згідна.

7. Жінки взагалі рідко носять смокінги - навіть дивно, що цей предмет одягу потрапив до рейтингу "Зніміть це негайно". Багато хто з тих модельєрів, які рекомендують жінкам носити смокінги, стверджують, що чоловіки мліють від одного тільки виду дівчини у вечірньому чорному піджаку та білій сорочці. Нібито наряд несе в собі такий заряд сексуальності, що протистояти йому марно.
Але в ході опитування з'ясувалося, що і ця теза дизайнерів зазнав краху, розбившись об чоловічу прямолінійність. Справа в тому, що навіть сексуальний жіночий смокінг - це незручна одяг, що закриває руки і зону декольте. Чоловіки, які, як відомо, люблять очима, використовують свій улюблений аргумент - ми прості, як віники, істоти і не любимо загадковості і таємничості, і тому нам не подобаються смокінги.
Добре ", - говорить жінка і йде в магазин, щоб купити що-небудь менш загадкове і таємниче. Природно, вона купує або легінси, або шаровари. І знову не туди» - пишуть експерти рейтингу.

Смокінги в Луцьку мало хто носить. Того це оригінально. А того прикольно.


8. У топ-10 антирейтингу потрапила ще одна річ, яка відлякує чоловіків своєю простотою. Мова йде про вільного покрою комбінезонах з відкритою спиною, які прийшли в у жіночу моду з дитячого гардеробу.
Проте ніяких асоціацій з дівчатками в пісочниці напівкомбінезони у представників сильної статі не викликають. Їм здається, що в такому вбранні жінка більше схожа на будівельника.
Таке враження у чоловіків складається від того, що жіноча фігура, на їхню думку, виглядає у вільному комбінезоні з відкритою спиною як олівець в стакані. Іншими словами, їх не влаштовує те, що власне ніякої фігури вони не бачать, тому що її приховує злощасний склянку-комбінезон. І ще чоловікам не подобається тканина, з якої шиють такі комбінезони (як правило, це досить грубий денім або качка).

Одним словом, рейтинг як на мене повна туфта. Носити треба те, що зручно.
А що би ви добавили в топ чоловічого одягу влітку «Зніміть це негайно».
Почну я:
- Шкарпетки з сандалями
- Футболки в сіточку
- Штани в обтяжку
Коментарів: 9
павло Показати IP 10 Червня 2010 17:02
Шорти "а ля сімейні труси"
До автора: Показати IP 10 Червня 2010 17:46
Як же ж так виходить? Якщо для жынок - носити треба те, що зручно. А як для чоловіків - то вже футболки в сіточку не можна, да?
fijod Показати IP 10 Червня 2010 17:50
А як на мене чоловіки в сандалях без шкарпеток - це фууууууу
чоловіки до fijod Показати IP 10 Червня 2010 18:07
може нам ще і штани в шкарпетки засовувати??? і по пляжу в шкарпетках ходити?
Анти сандалі. Показати IP 10 Червня 2010 18:01
не знаю кому як,а мені особливо не подобається коли жінки носять "сандалі-гладіатори".Я розумію,що зручно і не гаряче але це якесь фе.
Естет Показати IP 10 Червня 2010 18:44
А мені короткі жіночі штани не подобаються. Ну це коли трохи нижче колін. таке враження шо з молодшої сестри стягнула і на себе вділа.
SunnyDail Показати IP 10 Червня 2010 19:39
Шановні чоловіки! Гидко виглядають на вас джинси в обтяжку, шкарпетки із сандалями, сорочки папужних кольорів. А футболки носіть які хочете, тільки ж задумуйтесь, на який торс ви їх одягаєте!
маруся Показати IP 16 Червня 2010 19:01
солдат Джейн хорошу зробила справу. А тепер прошу продовжити- вийти на вулиці і сфоткати такі вбрання на наших модницях! а що слабо?
Аня Показати IP 31 Травня 2018 22:45
Купити капці 5

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus