USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Освячення дороги до Гряди
13 червня відкрили два кілометри нового асфальтного шляху до урочища Гряда на ділянці дороги Вільшанка-Кошари-Залісся. На відкриття були запрошені священики Шацької округи. Чин освячення очолив благочинний прот. Микола Вихор йому співслужили прот. Олександр Черевко та прот. Олександр Кликоцюк.

На відкритті були присутні: перший заступник голови державної служби автомобільних доріг України Мездрін Микола Генадійович, голова Волинської обласної державної адміністрації Клімчук Борис Петрович та голова Шацької районної державної адміністрації Найда Володимир Степанович.

Вони з колишнім та нинішнім начальниками служби автомобільних доріг у Волинській області Ігорем Галащуком та Анатолієм Посполітаком оглянули новозбудований дорожній об’єкт та вручили шляховикам почесні нагороди та подарунки.










Мездрін також повідомив, що восени поточного року дорожники здадуть в експлуатацію ще одинадцять кілометрів дороги до села Пульмо і, таким чином, дорога Вільшанка-Кошари-Залісся набуде європейського вигляду.

Прот. Олександр Кликоцюк

Сайт шацького благочиння
Коментарів: 3
Роман Показати IP 17 Червня 2011 13:05
Класно, що є в нас губернатор: то стовби з ліхтарями відкриє, то кусок асфальту. Чим не представницька посада? Хай би поцікавився, чи його колеги у світі займаються таким
Exaboto Показати IP 23 Червня 2011 14:32
Який цирк. Побудували 2 кілометри дороги і зробили з цього таку подію ніби це 200 км. Ще і прибашляли пузатим і небритим. Краще б лишніх 20 метрів дороги проклали...
"Пузатий і небритий" до Exaboto Показати IP 3 Липня 2011 14:15
Мені шкода тебе, Exaboto, не знаю твого імені, але буду молитись за твою пропащу душу. В твоєму житті прийде час, що тільки в храмі ти найдеш заспокоєння. Ніхто нам не "башляв". Не думай що священики все вимірюють грошима. Ти б точно так поступив, без грошей і кроку не ступив, якщо тебе це так хвилює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus