USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: 1 червня - День захисту дітей
Сьогодні у Палаці учнівської молоді відбувся фестиваль, присвячений Дню захисту дітей.

Дуже багато дітей брали участь у цьому фестивалі з різних садочків м.Луцька. Діти готувалися, старалися...

Але дуже було прикро дивитися, коли вихованці ДНЗ №35 вийшли на сцену і у них не відкрився диск з фонограмою.

Чомусь організатори свята вирішили їх взагалі видалити,викинути з програми (хоча диск потім все - таки відкрився).

Ми,батьки, дуже цим незадоволені,тому що наші діти теж готувалися і організатори не бачили смутку і сліз в дитячих очах, хоча і начальник управління освіти у своєму виступі наголошував, що свято для дітей, і хотів би бачити посмішки в дитячих очах.

Скільки старань було докладено в садочку для того, щоб підготувати цей номер, виступити достойно.

Діти чекали цього свята,були в захопленні від того, що будуть приймати участь в такому великому концерті, на великій сцені. Ми теж, батьки, готувалися, підтримували їх,і тут таке розчарування ...

Як пояснити малюкам, чому так сталося? І тепер хочеться запитати організаторів, для кого було взагалі організоване це свято?
Коментарів: 4
теж мама Показати IP 2 Червня 2011 14:26
Вчора зі своєю маленькою донечкою прийшли на це свято просто як глядачі. Концерт, який влаштували малюки, був чудовий. Але склалося враження, що усе це справді було не для дітей. Серед глядачів дітей було дуже мало. Переважно це були працівники сфери освіти, які намагалися один перед одним похизуватися своїми підопічними, які на сцені дуже старалися. Окрім того, склалося враження, що це не свято дитини, а День працівника освіти, адже під час концерту влаштували справжній "парад медалей" для працівників садків (завідуючих, методистів...). Але невже на квіти для працівників гроші знайшли, а для діток, які так старалися, не знашли навіть якихось 30 копійок хоча би на кульки, які можна було би роздавати діткам як подяку за їхню творчість в кінці кожного номера. Невже діткам не можна придумати теж якісь нагороди та номінації(якщо вже так хотілося влаштувати той парад нагород). Маю надію, що організатори та чиновники таки прочитають звернення батьків з 35 садочка. І, мабуть, вже треба змінювати свої підходи і не перетворювати це на проф. свято працівника освіти, адже ми, дорослі, придумали це свято для дітей!
Mirna Показати IP 2 Червня 2011 15:46
ой, любі чиновники, як негарно вийшло...
читачка Показати IP 2 Червня 2011 16:31
пропіарили себе на дитячому святі ...жах
Семен Показати IP 2 Червня 2011 21:14
Сколько муз культ пед училищ, а нормального баяниста для детей нет - с садика привыкай к фанере. Слово тональность этим организаторм не знакомо. Дети ведь не разбираются.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus