USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Луцька міська організація ветеранів України схвалює добудову шляхопроводу
Луцька міська організація ветеранів України схвалює добудову шляхопроводу.
Відбулося засідання Луцької міської організації ветеранів України. Підбито підсумки проведення відзначення Дня Перемоги.
Радою відзначено хорошу організацію працівниками міської ради депутатів заходів, зміст яких продемонстрував значимість учасників війни, їх особистий вклад у Перемогу. Затверджено листа на адресу міського голови у якому міститься рекомендації відзначити організаторів і спонсорів знаменної події.

Розглянуто питання що до поліпшення роботи ринків, з метою забезпечення на них безпеки як продавців так і користувачів їх послуг . Голови первинних ветеранських організацій схвально висловились про рішення міської ради про надання Облспоживспілці в аренду Завокзальний ринок яка, у свою чергу, забезпечить безпечний шлях на торгову теріторію з боку залізничного вокзалу - добудує шляхопровід.

Проаналізовано виконання пропозицій, висловлених членами ради ветеранів у квітні на зустрічі з керівниками служб, які забезпечують комфорт життєдіяльності літніх людей громади . Констатовано, що ряд питань, які вимагали конкретних дій - вирішено, ряд знаходяться у стадії вирішення, та на контролі.
Коментарів: 7
Семен Показати IP 30 Травня 2011 09:13
Бред!!!! День победы и рынок - за что сражались? А текст полностью советский.
Унемес до Семен Показати IP 30 Травня 2011 10:57
День Победы он ведь так от нас далек Рынок близок и там светит огонек За товаром все туда идут, идут Но железная дорога как редут.
Маразм Показати IP 30 Травня 2011 11:49
Комсомол и партия едины!!!
Michael Corleone Показати IP 30 Травня 2011 12:47
О... Доблєсниє вєтєрани Сєврюкова. Підлизували Шибі, підлизують і Романюку
Читач Показати IP 30 Травня 2011 13:03
Ніяк не зрозумію логіки - ветерани та ринок. Як іветерани? Ветерани праці, афганістану? А писати речення, де по чотири підмети та присудки можна після одного класу церковно-приходської школи.
Учатич до Читач Показати IP 31 Травня 2011 04:45
Не розумієте логіки, бо не так з"єднуєте слова. Не "ветерани та ринок", а "ветерани та шляхопровід". Ветеранам ринок потрібен як підприемство, де літні люди дешевше куплять продукти харчування, а шляхопровід потрібен як безпечний шлях на теріторію ринку не тільки ветеранів, а й їхніх дітей, онуків, інших рідних і близьких які приносять дідусеві, бабусі звідти "хлебушек".
Петро Петренко Показати IP 30 Травня 2011 19:08
"...Аренда, терІторію..." - Це хто писав? Коля Нікітюк? На парканах грамотніше пишуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus