USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Доньку Ніни Матвієнко "запарафінили" на "Голосі Країни"
Вчора був черговий ефір шоу "Голос Країни". Виступала донька Ніни Матвієнко - Антоніна. Виступила просто божественно! Проте журі не дало їй жодного голосу.

Але найцікавіше - дивитися на їх реакцію, коли в кінці вони дізналися, що це донька видатної артистки. Але, як то кажуть, послє боя рукамі нє машут!!!!

Коментарів: 30
Віктор Показати IP 23 Травня 2011 12:21
Ще одне підтвердження ширпотрєбності нашої попси. Тягнуть не тих, хто має талант, а тих, на кому бабло можна заробити.. А на народних співах що заробиш?
Галина Показати IP 23 Травня 2011 13:31
голос Матвієнко, як ніякий інший, можна назвати ГОЛОСОМ КРАЇНИ- УКРАЇНИ! а не оцінити його - ганьба такому журі!
О Показати IP 23 Травня 2011 14:39
Руслана і Пономарьов просто показали які з них продюсери.
Helge до О Показати IP 23 Травня 2011 22:31
они такие же "продюсеры" как и "певцы" - дешевые и безголосые провинциальные понтярщики, случайно попавшие в струю...
Богуслав Показати IP 23 Травня 2011 15:37
Мисліть ширше... Це все чергове розважальне ТВ шоу, якому як і всім потрібні РЕЙТИНГИ!!! Все буде як завжди, в самий неочікуваний (чи то очікуваний) момент її повернуть і бабах вона стане переможцем!))
Ваня Показати IP 23 Травня 2011 15:47
Обосралася попса :)
ukrainka Показати IP 23 Травня 2011 16:04
А я думаю, що це просто ш о у. Не може бути, щоб донька Ніни Матвієнко вже кілька років співає і ніхто з продюсерів(Пономарьов, Руслана і їм подібні) не знали, що є такий голос. Тим більше, що вона там буде виступати.
Сергій Показати IP 23 Травня 2011 17:41
Попса є попса)) Візьмуть якесь другосортне R'n'B
я обожнюю голос Матвієнко! Показати IP 23 Травня 2011 18:41
і дуже радію, що в неї є така гарна і не менш талановита дочка, яка також хоче співати народні пісні! А люди все одно оцінять!!!
Анатолій Котлюк Показати IP 23 Травня 2011 18:41
та блін це ж шоу... це падстава. щоб піпл захавав. тіпа це чесне шоу. тут все чесно... і скандал який всюди піарять... короче бізнес..
ПРОХОЖИЙ Показати IP 23 Травня 2011 19:20
Реклама этого "ШОВА" , которая достигала в последние дни уровня общенациональной истерики весьма показательна - в том смысле , что я заранее знал , ЧТО покажут. Поэтому не смотрю. Особенно умиляет присутствие в жюри российских артистов. Не литовских , не азербайджанских , не чешских или польских. Я абсолютно равнодушен к Арбениной и Пьехе - это просто не моя музыка (Так же равнодушен и к Пономареву и Руслане), но просматривается вектор развития так называемой украинской эстрады и так называемой культуры - ИЗ ТОГО , ЧТО ПОКАЗЫВАЮТ В ЯЩИКЕ. По - прежнему российская попса - это - "наше все". Без российских звезд или хотя бы "звезд" любой проект , и так трижды перекупленный по уценке у третьих или пятых стран , обречен на неуспех. Вот и занимаются наши культуртрегеры привычным делом - обнюхиванием московских задниц - типа : что новенького ?.. При постоянном вое про то , что россияне забирают нашу публику , что надо ввести квоты на РОССИЙСКИХ (не итальянских или английских ) исполнителей , которые уже задолбали на всех радио и теле эфирах... Одно дело - поскулить , мол , мы - патриоты и только , другое дело начинается , когда начинаются проекты с баблом. Тем более , что украинский пипл доведен до состояния , когда хавается все , только приправить зверевыми - моисеевыми - руками вверх... Наверное Антонина Матвиенко спела хорошо , но я принципиально не стану слушать даже в Ю-Тюбе , не говоря уже про ящик. Она знала - в какую парашу влезает , так же , как и ее наивная и талантливая мама , когда переодевалась в белое на "шовах" працюючої ... Не лезь , не ходи , не смотри . Пульт - в руке . Что может помешать выключить ?
Люблю Вагнера. до ПРОХОЖИЙ Показати IP 24 Травня 2011 22:51
Я думаю точно як і ви, але так чудово сформулювати не зміг. 10 балів!
Гриня до ПРОХОЖИЙ Показати IP 26 Травня 2011 10:58
А польские или латвийские "митцi", это ты на Вайкуле и Брыльску намякиваешь? гы - гы...
ЧУЙНА Показати IP 23 Травня 2011 19:20
Про Ніну Матвієнко могли знати тільки Пономар і Дика Руслана)) П'єха крім своєї знаметитої бабулі,яка й пропихала на естраду,зі старшого покоління артистів, тим паче, українців, навряд чи знає. А навіщо рокерші Арбеніній ті численні "попсовані" шоу в Україні??? Невже грошей мало? Навіть всюдисущий Меладзе прокоментував, що у Антоніни - голос нашої країни, але у ній створюють усі умови для російської попси!!!! Задрало це все, чесно...
Ваня, Показати IP 23 Травня 2011 19:48
ха-ха, судейское гавно развонялось фу, какая же дешевка каждый из них ...
Наталія Показати IP 23 Травня 2011 19:53
Так вони ж і Сашу Бєліну "зарізали", та все ж за Тоню дуже прикро. Та ще більше дратують "професіонали"- коучі, ті мови не знають, ті лише на попсі розуміються, от і виходить, що "Голос країни"- однобокий, одним словом- яке дибало, таке й здибало.
Федор Показати IP 23 Травня 2011 22:06
Позор Руслане и Пономареву.. Что ещё сказать... А Пьеха красавчик..
Кароліна Показати IP 24 Травня 2011 08:35
Це просто тупість - не взяти Антоніну Матвієнко у проект, хто ж його після цього буде дивитися?
Іван Показати IP 24 Травня 2011 09:28
Ганьба Пономареву, який сказав, що не знає чи голос чудовий під народні пісні потягне на голос країни. lol Хохольчик він і все.
Револьвер до Іван Показати IP 24 Травня 2011 12:07
Він на хохольчика навіть не тягне по одній простій причині: він - сибіряк. Так що не терзайтеся...)
Сергей до Револьвер Показати IP 27 Травня 2011 00:38
О, а Рязань на посту.))) А, скажи Рязань, Сибиряки откуда? Например, тот же Хворостовский? То-то, с Украины его родители и деды. Так, что не надо ля-ля Емеля.)))
Всеволод Показати IP 24 Травня 2011 13:52
А чем вы говорите? Дикая Руслана, Пономарев - постыдная дешевая попса так называемой украинской эстрады... Какая разица что звучит, главное - как это звучит! Если песня звучит убедительно, не имеет не малейшего значения ни её стиль, ни язык, ни способы арранжировки. Так что подумайте, господа, что вы будете говорить - до начала передачи, а не после её, когда все комментарии уже излишни.
Гуцул Показати IP 24 Травня 2011 21:03
Почув вперше цей пречудовий спів! Душу і серця торкнувся чарівний голос ... Дякую за те що виконуєте прекрасні пісні за те що Ви просто є! Низький уклін.
віктор Показати IP 28 Травня 2011 23:24
Їй не можна ставити себе в один ряд із ними, вона - душа України і її серце. Допоки є такі люди буде жити Україна і її народ. Ми повинні цінувати такі таланти, знати про них, підтримувати, як не ділом то словом. Значення свого таланту для нас усіх повинна розуміти сама Антоніна та її сім'я. Їй та її родині здоров'я, достатку і всенародної любові та визнання. Погоджуюсь - низький уклін.
Все знаю ВСЕ РОЗКАЖУ Показати IP 30 Травня 2011 09:05
ТОНЮ ВСІ ДОБРЕ ЗНАЮТЬ В КИЄВІ ВОНА З МАМОЮ ВСДИ ПО КАНАЛАХ І ХОДИТЬ І З КОНЦЕРТАМИ ЇЗДИТЬ.ЖЮРІ ТІЛЬКИ ДЛЯ ШОУ ПРИДУРИЛОСЬ ЩО ЇЇ НЕ ВПІЗНАЛО.НУ НЕ МАЮТЬ МАТВІЄНКИ ГРОШЕЙ НА ПРОДЮСЕРІВ ОТ ПРИХОДИТЬСЯ ВИКРУЧУВАТИСЬ І ПРИНИЖУВАТИСЬ .А ТОНЯ ЯК БИ НЕ КРУТИЛА ГОЛОС СВІЙ НЕ ЗМІНИТЬ -НЕ ВСІХ МАМА НІНА МАТВІЄНКО.ТЕ ЩО ВОНА ХОЧЕ СПІВАТИ І ЗАРОБЛЯТИ ІНША СПРАВА -НА ЕСТРАДІ ВОНА НЕ ВПИСУЄТЬСЯ
Западенка Показати IP 30 Травня 2011 16:24
Це брехня,що наші видатні артисти не впізнали голос Тоні Матвієнко.Такий голос неможливо не впізнати.Ну що вони її можуть навчити? Просто побоялися конкуренції. Швидше вона їх навчить співати.Бо крім "гей-гей" у Руслани я нічого не пам"ятаю. Багата наша країна голосами, але попса не може бути голосом країни. А Тоні треба переступити через це і йти далі.Її голос-це голос ВСІЄЇ УКРАЇНИ.Успіхів тобі, Тоня,і не падай духом.
Нескажу Показати IP 4 Червня 2011 17:47
Мене вразило те,що коли вони дізналися що це ДОЧКА Ніни то зразу сказала"от лоханулись".А що якщо це була б звичайна дівчила то що хай іде,дякую ти вільна? Ще один приклад того що "связі"правлять ну і гроші.
Юрій Показати IP 1 Серпня 2011 22:03
Тоню Матвієнко тягнуть за вуха. Не знаю як притисли Руслану, але Тоня явно не в форматі проекта. Англійську взагалі не знає, співати нею дак точно вміє (не скажу, що заспіваю краще, але ж...). Здається Мама Матвієно натисла куди треба.
Ирина Показати IP 14 Вересня 2011 12:00
Лично я голосовала против Тони. Потому что она наглая и надменная. Она была уверенна, что уже все решено, что она победитель. Это не голос страны. Голос ее мамы это голос эпохи, а быть дочкой мамочки и клонировать ее манеру.. Пьеха правильно спросил, почему она копирует манеру исполнения. Гадкая она. Просто женщина быть такой не должна, а не то что... брррр
Ирина Показати IP 14 Вересня 2011 12:02
И еще, вспомните, на нее голос никто из тренеров не обернулся. ЕЕ за уши туда вытянули. А вы еще и спорите... "божественно".... жесть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus