USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Читали?
гарний текст професійної прес-служби, нема що додати, але

що малося сказатись?

і де, цікаво, М.Я. побачив хрущовку, зведену більше 50 років тому, з... ліфтом? (див. останній абзац, у якому теоретично мав би бути апофігєй сказаного)
і чому кожен раз, коли йдеться про встановлення хазяїв багатоквартирних будинків та прибудинкових територій, місцева влада починає юлити та мямлити, що це людям невигідно? хай би віддали свої будиночки ЖЕКам і вибивали б з них свої ж гроші на ремонти, коли так

опус тут http://cn.com.ua/N655/region/viewpoint/1.html
Коментарів: 8
Читав Показати IP 20 Квітня 2011 07:39
Автору "Читали?". Є з бородою анекдот, йому теж, як і "хрущовкам", 50 і більше років. В ньому йдеться про те, як мент може доколупатись навіть до телеграфної опори. Приблизно звучить так: "Ну что, окопался, рубероидом обкатался, проводами обосновался, связь с западной разведкой держишь, сволочь белогравдейская...". "Хрущовки" є і девятиповерхові, і 12-ти, і вищі, щоправда, не в Луцьку. Розмова йде про загальноукраїнську проблему на прикладі Луцька, яка лаконічно висвітлена в матеріалі. А автору і збирачу "блох" більш немає що сказати. Є такий сорт людей - без них навіть сумно жити.
))) до Читав Показати IP 20 Квітня 2011 17:12
"Постойтє, постойтє, я нє узнаю вас в грімє!" ))) Ви, поді, і є автор? Якщо так подивитись, то є і сталінки з ліфтами... у Бєлокамєнной. Але мова не про урядові елітні багатоповерхівки. Мова про "Погляд з регіону", якщо назву привести. Якщо б Ви були трохи уважніші, а не кинулись захищати господар, на якого ще й не напав ніхто, Ви б побачили питання: де в регіонах є хрущовки, в яких треба міняти ліфти? Якщо особливо врахувати, що у післявоєнні десятиріччя люди переїжджали з бараків у бетонні 4-5 поверхові будинки нвіть без балконів, які там нафіг ліфти, якщо це не столиці республік? ;-) замість "лаконічно висвітлена в матеріалі" треба було написати "блискуче" ;-))) да, і ще на додачу питання: де у Луцьку є будинки, у яких би ЖЕКи замінювали ліфти чи ремонтували дахи за рахунок того, що здирають з людей? якщо вже аргументувати шкідливість оформлення ОСББ у хрущовках, то, напевне, там же, де і ліфти )))
Ніна Показати IP 20 Квітня 2011 10:01
Протягом української незалежності жоден уряд не наважився на реформування житлово-комунального господарства, незважаючи на величезні проблеми, які це створює для функціонування всієї економіки країни. Причина цього не тільки в надзвичайній болючості реформ, а також в можливостях для особистого збагачення можновладців та наближених до них бізнесменів, які дає ця нереформована галузь. ЖКГ: як легко розкрадати і як важко реформувати http://www.unian.net/ukr/news/news-391115.html
))) до Ніна Показати IP 20 Квітня 2011 17:15
найкращі матеріали про це на сайті "Інфопорн" наші уряди самі крадуть (по крупному) і не заважають це робити місцевим шакалятам (ніби по мєлкому, але шаленими темпами) коли справа дійде до того, що все бєзхозне порозвалюється нам на голови, а місцеві шакалята, відповідно, збагатіють ще більше, тоді уряд підуть піднімати на віли і до Борисполя добіжать не всі )))
РОМАНЮК- ПЛАГІАТОР Показати IP 20 Квітня 2011 10:13
Читав-читав. Заслуженому економісту Романюку просто хтось писав статтю з Інтернету та й помістив такий ляпсус. А говорилось в тексті саме про Луцьк а не про що інше місто. А матеріал плагіату тут: http://9e-maya.ru/forum/index.php?topic=182.0;all. ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕКОНОМІСТ - ПЛАГІАТОР І МЛЯМЛЯ!!
))) до РОМАНЮК- ПЛАГІАТОР Показати IP 20 Квітня 2011 17:17
та на здоров"є, хай би крав, але нашо красти таку брєдятіну? невже їх дійсно почало притискати повільне, але ворушіння з ОСББ? щось забагато останнім часом пісаніни на тему "Нашо вам ваша власність, люди? Ми ще третьому дитю квартиру на Канарах не купили" і т.д.
Юрист Показати IP 20 Квітня 2011 17:52
Проблеми створення і існування будинкових обєднань справді важливі. Буде 100% таких формувань, між ЖЕКами буде конкуренція і їм не буде де і що красти. Проте тут пишуть коментарі ті, хто про проблему не має найменшої уяви. А виступили б голови ОСББ з Луцька, Ковеля, Нововолинська? Чому б не поділитись досвідом? До речі, в центральній пресі з цього приводу йде постійна дискусія. Багато мерів великих і малих міст по цій темі виступають в газеті "День", де є рубрика "Трибуна мера". А тут неуки шукають плагіат. Пошукайте роги на голові коня.
))) до Юрист Показати IP 21 Квітня 2011 17:44
друге речення Вашого коментаря має зміст. Що Ви хотіли сказати іншим, зрозуміти ще важче, ніж текст, власне, вишеізложенного опусу. Підозріло ;-)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus