USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: «Звільнимо Луцьк від пластику», - флешмоб у Луцьку
Увага! Не пропустіть! 9 квітня у Луцьку ФЛЕШМОБ!
Організатори акції «Зробимо Луцьк чистим!» вирішили об'єднати зусилля та зробити на передодні заходу флешмоб під назвою «Звільнимо Луцьк від пластику».
Запрошуємо Вас 9 квітня о 14:00 до фонтанів навпроти Головного корпусу ВНУ. Будемо разом робити пластикову кулю, а потім КОТИТИ її на Театральний майдан під гаслом «Люди, куди ми котимось?!». Для цього необхідно, щоб Ви взяли з собою пластикові пляшки та друзів і всі разом приєдналися до флешмобу!

Нагадуємо, що 16 квітня 2011 року понад 50 тисяч українців приєднаються до міжнародної ініціативи під гаслом «Зробимо Україну чистою!». http://letsdoit.org.ua Мета проекту – докорінно змінити ставлення українських громадян до життєвого простору та прищепити в суспільній свідомості потребу не смітити й дбати про довкілля.

Координують кампанію у Луцьку: "МИ+", "Луцька ФРІ - Фундація регіональних ініціатив", "Центр Ефективної Комунікації", "Національний Альянс", "Демократичний Альянс", студентський та учнівський парламент м. Луцька.

За додатковою інформацією звертайтеся :
Анна 0932363350
Катя 0991741800
Коментарів: 32
mar Показати IP 7 Квітня 2011 20:50
може спочатку зыбрати бутилки а потым строити щось
Читач Показати IP 7 Квітня 2011 21:36
А потім кинему ту кулю на театральному майдані і повернемось в Майдан пити пиво із пластикових пляшок, розливаючи йогов пластикові стаканчики.
Еко до Читач Показати IP 9 Квітня 2011 01:35
А краще взагалі нічого не робити, а критикувати дії інших.
Альберт Показати IP 8 Квітня 2011 09:22
Пластикову кулю забере одне з луцьких підприємств на вторинну переробку! все логічно)
DJ Показати IP 8 Квітня 2011 09:51
Якщо флеш-моб називається "Звільнимо Луцьк від пластику", то нащо сміття нести на флешмоб?
Стьопа-Пєтя до DJ Показати IP 8 Квітня 2011 10:26
якщо ти не DJ, то нащо підписуєшся DJ???....
Еко до DJ Показати IP 9 Квітня 2011 01:21
Ми не пропонуємо людям, які прийдуть на флеш-моб, купувати ті пляшки. Ми закликаємо принести ті, які лежать у них вдома і призначені для переміщення у сміттєві баки з подальшим їх вивозом на сміттєзвалище. Думаю, якщо принаймі з 100 пляшок вивезуть на переробку завдяки нашій акції, уже не можна буде говорити про нашу безкорисність.
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:17
А можливо потрібно було прийти сьогодні до р. Сапалаївка та допомогти прибрати гирло річки а потім з тих пляшок зробити флешмоб
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:26
На жаль, мало хто з громадян проінформований про прибирання певних територій. А нещодавно я вислухала думку про те, що це виключно робота міської ради і комунальних служб, тобто цитую "людей, яким за то платять". Абсолютно не підтримую таку точку зору. Саме тому хочемо зробити масштабну акцію, яка б змусила людей задуматися про те, що проблема сміття - не є проблемою лише тих людей, які роблять наше місто чистим. Адже, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:18
Де були Ви так звані ОРГАНІЗАТОРИ АКЦІЇ для чого ця показуха хто буде мати від цього користь ?
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:27
Я не представляю жодну громадську організацію чи політичну силу, не являюся виконувачем якогось замовлення. Добровільно, виключно на волонтерських засадах вирішила координувати акцію Зробимо Україну чистою у м. Луцьку. Фінансування нашого проекту - 0 грн. Флеш-моб більшою мірою є не лише закликом громадян до того, щоб вони здавали пластикові пляшки на переробку, а не викидали їх у місця, зовсім для того не призначені, але й свого роду промо-акція до ДНЯ ПРИБИРАННЯ!!!!, яке відбудеться 16 квітня. До цього ми закликаємо абсолютно усіх і кожного. Що поганого ми робимо???
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:24
НАголошую ще раз хочете мати увагу людей зробіть щось корисне. А не збирайте зграю пяних студентів з пластиковою пляшкою в руках. 1. Допоможіть прибрати двори 2. Запобігайте утворенню стихійних звалищ 3. Зробіть якуь ацю з прибираня 4. Не потрібно до себе так привертати уагу !!!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:30
Координатори Ви де? Чого не відписуєте?
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:31
"Мета проекту – докорінно змінити ставлення українських громадян до життєвого простору та прищепити в суспільній свідомості потребу не смітити й дбати про довкілля." - ХТО НА ЦОЬМУ РОБИТЬ РЕКЛАМУ?
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:30
Хто на цьому робить рекламу... Вибачте, але особисто мені прикро чути такі речі. Не маю бізнесу, ніколи не хотіла йти у політику... Так виходить тепер, що моє бажання зробити хоча маленький вклад на користь міста - це виключно реклама???
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:34
а ХТО З ОРГАНІЗАТОРІВ ЗРОБИВ ЩОСЬ ТАКЕ, ЩО ЗАПОБІГАЄ УТВОРЕННЮ СМІТТЄЗВАЛИЩ, НАКОПИЧЕННЮ СМІТТЯ В ОКРЕМИХ МІСЦЯХ? ХТО ? НАЗВІТЬСЯ 7 ХО Ч ХТОСЬ НАПИШІТЬ,ЩО БУЛО ЗРОБЛЕНО ВАМ?
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:16
Якщо Ви поділитеся особистим досвідом запобігання утворенню стихійних сміттєзвалищ, ми радо послідуємо Вашому прикладу!!! До цього часу, як не прикро і як не соромно, але дивилася тільки на себе і ніколи не залишала за собою сміття. Викинути папірець не у смітник для мене є неприпустимо. Хотілося б донести це кожному!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:36
Координують кампанію у Луцьку: "МИ+", ""Луцька ФРІ - Фундація регіональних ініціатив", "Центр Ефективної Комунікації", "Національний Альянс", "Демократичний Альянс", студентський та учнівський парламент м. Луцька." - ДЕ вАША АДРЕСА № СТАЦІОНАРНОГО ТЕЛЕФОНУ ?
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:33
Контакти кожної із перерахованих вами організацій можна спокійно знайти за допомогою пошукових систем.
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:40
ЮРІЙ ЗАРТАЮСЬ ДО ВАС " ЧОМУ ТАК СКУПО ЧОМУ ТАК ХИЛО, МОЖЛИВО ГРОШЕЙ НЕ ХВАТИЛО ? ТИХ ГРОШЕЙ, ЩО ПЛАТЯТЬ ВАМ , А ВИВИ НЕ ПЛАТИТИЇХ НАМ? ЧОГО СВІЙ НОМЕР ВИ МОБІЛЬНИЙ НЕ НАПИСИЛИ ТУТ І ТАМ? А НОМЕР АНІ КАТІ ВИ НАПИСАЛИ НАМ7 ЧОМУ СЬГОДНІ РІЧКУ НЕ ПРИБРАЛИ ? БУЛА МОЖЛИВІСТЬ ТУТ І ТАМ! ВИ ПРОСТО В НЕТІ НАПИСАЛИ ЯКИЙ ХОРОШИЙ ВИ ....
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:39
Віктор, звертаюсь до Вас (вибачте, що не віршовано): зарплата у мене невелика, тому скільки було - усе віддала, вам заплатити? за що? І Юра про себе не написав ані слова!!!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:49
А ЧОМУ катя НЕ ПІДНІМАЄ ТРУБКИ
Еко до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:14
Дякую, що написали моє імя з великої літери, чим виразили усю повагу до людей, які не тільки сидять удома і дивляться телевізор, а роблять принаймі щось!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 17:50
КАТЯ ВІЗЬМИ СЛУХАВКУ!!!
Віктор F Показати IP 8 Квітня 2011 18:07
???
Віктору до Віктор F Показати IP 9 Квітня 2011 01:10
Шановний! Ще раз перепрошую за те, що не мала змоги відразу підняти трубку. Я не представляю жодну громадську організацію чи політичну силу, не являюся виконувачем якогось замовлення. Добровільно, виключно на волонтерських засадах вирішила координувати акцію Зробимо Україну чистою у м. Луцьку.
Аня Антонюк! Показати IP 8 Квітня 2011 19:54
Доброго дня, шановний Віктор F. Зараз постараюся дати відповідь на Ваші поставлені запитання! По-перше, хочу повідомити , що флешмоб, організований для то щоб привернути увагу до акції "Зробимо Луцьк чистим", яка відбудеться рівно через тиждень, а саме 16 квітня! По-друге, сама ідея створення флешмобу, є чисто символічна, для того щоб нагадати людям, про шкідливість пластику, та розголошення його правильного використання! По - третє, саме 16 квітня, ми і будемо збирати ті пляшки та сміття, яке знаходиться біля берегів річки Сапалаївки, до чого і Вас запрошуємо! По - четверте, якщо Ви думаєте, що цей флешмоб відбувається для піару організаторів і тільки, то Ви сильно помиляєтесь! По - пяте, ще запитання є??? Якщо так, телефонуйте: 0932363350, 0958637299, буду рада поспілкуватися!
Юрій Показати IP 8 Квітня 2011 20:38
Кількість людей, які хочуть приєднатись до масштабного прибирання міста зростає кожен день! Дякуємо всім)
Джой Нортон Показати IP 9 Квітня 2011 00:49
Слухай,Віктор Ф...анонім! Студентів ображати тобі ніхто не дозволяв! Бачу у тебе таж свідомість,як і у тих,хто розкидає ті пляшки по місту,а може,ти один із тих??? До твого відома!!! Масове прбирання 16 квітня!Мене надихає твоя ідейність! Просто генератор ідей!Так давай! Телефоную до координаторів,реєструйя,бери своїх однодумців і вперед в двори,або ж до річки,чи в парк,або взагалі за місто! Давай,бери рукавиці і докажи,що ти не просто вмієш балакити на Волинських новинах!Все в твоїх руках!!!
Критик Показати IP 9 Квітня 2011 01:15
Повністю підтримую "Віктора F"!!! Для чого ця показуха??? Якщо дійсно хочете звільнити Луцьк від пластику, то зробіть це нормальними методами!!! Для чого ця куля??? Щоб розважитись, пофоткатись, поставити фотографії на аві в соціальних мережах і похвастатись перед своїми друзями??? Чи, можливо, одній з вище сказаних громадських організацій потрібна "галочка"??? Чи Ви можливо косите під нашу владу і громадську діяльність перетворюєте в цирк??? P.S. Чесно признаюсь - в деяких ГО почав сумніватись!
Сергій до Критик Показати IP 9 Квітня 2011 10:35
"Якщо дійсно хочете звільнити Луцьк від пластику, то зробіть це нормальними методами!!!" - тобто ви особисто не хочете цього???... Нісекунди не сумніваюся в своїй громадській роботі!!! Критик, тут все набагато простіше - ті, хто піде прибирати разом з нами, вже ніколи не кидатиме сміття обабіч себе!!!
Джой Нортон Показати IP 9 Квітня 2011 16:11
Слухай, критик!!!!! Аби ти тільки в собі не сумнівався!!!Ато біда буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus