USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: 10 неймовірних тунелей з дерев. Фото
Є тунелі, які будує не людина, а природа. Мова йде про тунелі із дерев, які створюють ілюзію казковості, пише Gazeta.ua.

Вони є в різних країнах світу. Одні прекрасні коли цвітуть, інші - восени після жовтіння листя.

Наприклад, у Німеччині є тунель квітучої вишні, який засипає цвітом та солодким ароматом прохожих близько тижня.
Тунель квітучої вишні, Німеччина.

В Японії тунель дерев гінкго - одні з найбільш шанованих місць. Деякі з цих дерев перенесли атомне бомбардування в Хіросімі. Їх називають "символом надії".
Тунель дерев гінкго, Японія.

Одне з таких місць є і в Україні. Зараз його називають найромантичнішим місцем в країні. Тунель кохання знаходиться біля селища Клевань Рівненської області. Він є частиною залізниці, щільно засадженої з боків деревами.
Тунель кохання, Україна.

Це зелений тунель в формі арки, створений заростями дерев і кущів, які сплелися між собою. З'явився він за радянської влади, коли ця залізниця вела до військової бази, і її обсадили деревами для маскування. В останні роки дерева і кущі перестали обрізати, і так утворився природний тунель, довжина якого становить кілька кілометрів.
Бамбуковий прохід, Японія.
Джакарандова алея, ПАР.
Тунель осенніх дерев, США.
Тунель гліциній, Японія.
Тунель тисів, Великобританія.
Темна огорожа, Північна Ірландія.
Тунель квітучої вишні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus