USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Вночі українці могли бачити унікальне явище – рожевий Супермісяць. Відео
Українські астрономи і національна аерокосмічна агенція закликали стежити цієї ночі за небом.

Сьогоднішня повня була найяскравішою за рік, адже Місяць максимально наблизився до Землі, інформує ТСН.

Супермісяцем це явище називають, бо в такий період він максимально близько до Землі. Тому розміри супутника нам здаються більшими. Максимально місяць візуально росте на 14%, нинішній для нашого ока збільшиться на 8%.

Крім присвоєної назви «супермісяць» цей його стан називають рожевим. Але зовсім не через колір, адже його він, як би нам не хотілося, не змінює. Давні народи північної Америки назвали його так на честь цвітіння в цей час квіток флоксів.

Найближчі три дні астрологи радять не підписувати жодних документів, не робити імпульсивних покупок. Натомість кажуть, краще запланувати нову справу і вона неодмінно принесе прибуток.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus