USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У США лабрадор отримав почесний докторський ступінь: він сумлінно працював собакою-терапевтом
Восьмирічний лабрадор-ретривер на прізвисько Лось отримав почесний докторський ступінь з ветеринарної медицини.

Він багато років пропрацював собакою-терапевтом в Консультаційному центрі Коледжу ветеринарної медицини Вірджинії і Меріленда, яким керує Політехнічний університет Вірджинії.

Про це повідомляє ТСН.

Собака від 2014 року допомагав тим, хто страждає на психічні захворювання.

Тепер його роки служби студентам отримали гідне визнання. Коледж повідомив, що вручив йому ступінь під час віртуальної церемонії.

«Лось допоміг розвінчати соціальну стигматизацію, пов’язану з психічними захворюваннями, і взяв участь у понад 7,5 тисячі індивідуальних та групових консультаційних сесій. Девіс, ліцензований консультант, розповів, що собаки-терапевти забезпечують комфорт і відчуття безпеки під час індивідуальних консультацій: «Багато людей, на жаль, не завжди бачили гарне ставлення від інших людей, тому поруч із собаками вони можуть почуватися трохи безпечніше».

Кілька місяців тому у Лося діагностували рак простати, і він зараз проходить курс лікування. На щастя, він добре відреагував і нещодавно повернувся до роботи. У вільний час Лось любить плавати, грати в перетягування каната, проводити час зі своїми приятелями.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus