USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Чи в грошах щастя: японський мільярдер роздасть по 9 тисяч доларів випадковим юзерам задля експерименту
Бізнесмен хоче дослідити вплив грошей на людину.

Японський мільярдер проводить дослідження в твіттері, за якого хоче роздати 9 тисяч доларів та перевірити, чи зроблять вони людей щасливішими.

Про це повідомляє ТСН.

Магнат інтернет-магазинів Юсаку Маедзава вирішив провести соціальний експеремент, метою якого є перевірити, як гроші впливають на життя людей та чи справді вони роблять їх щасливими.

Для цього Юсаку поділить 1 млрд ієн (близько 9 млн доларів) серед користувачів Twitter. Переможці отримають по мільйону ієн кожний (близько 219 тис. гривень).

Чоловік зазначив, що гроші можна витрачати на власний розсуд, а після – у спеціальних опитуваннях розповідати, чому і на що їх використали. Проаналізувати результати йому допоможуть соціологи.



На експеримент погодилися понад 4 млн підписників. Маедзава повідомив, що вже скоро визначить переможців. Наразі твіт про конкурс побив рекорд: його пост поширювали найчастіше за всю історію.
Коментарів: 3
Правдоруб Показати IP 9 Січня 2020 21:46
Гроші надають людині свободу вибору. Чим більше грошей тим більш корисний для себе життєвий вибір можна зробити, наприклад не ходити на роботу яка не подобається, зайнятися улюбленою справою і т.д, таким чином людина живе так як бажає і де бажає а не так як складуються обставини прилаштовуючись під більш вигідні і не завжди корисні . Щастя не пов"язане з грошима це більш філософське поняття піднесеного стану в якому перебуває "душа" людини.
Саша до Правдоруб Показати IP 10 Січня 2020 12:40
Свобода вибору в людини є завжди. Гроші лише розширюють вибір матеріального та збільшують кількість варіантів вибору життєвих подій. А людині яка прив'язана до матеріального грошей завжди буде мало. Бо зі збільшенням доходу підвищкється рівень комфорту, замість Хрінників чи Світязя людина їде на море і т.д. З часом також змінюється оточення, бо не всі друзі можуть собі дозволити такі подорожі та ресторани.
z до Саша Показати IP 10 Січня 2020 14:12
правда в кожного своя,комусь і від грошей щастя. шкода таких

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus