USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Червона з численними щупальцями: рибак знайшов невідому істоту на березі острова
Американець Рон Ньюберрі рибалив у затоці П’юджет на острові Уїдбі й випадково знайшов невідому червону істоту з численними щупальцями розміром близько метра.

Рибалка зробив кілька знімків і виклав їх у Facebook та Instagram.

Ньюберрі сподівається, що ці фотографії побачать експерти, які пояснять, кого саме він знайшов.

Про це повідомляє Сьогодні з посиланням на видання ATI.

Знімки зацікавили вчених зі Смітсонівського інституту, океанаріуму в Сіетлі, Вашингтонського університету і Національного управління океанічних та атмосферних досліджень. Дослідники припускають, що на них зображений головоногий молюск або маловивчений семирукий восьминіг.
До слова, семирукі восьминоги вважаються одним з найбільших видів восьминогів – їхня довжина сягає 3,5 метрів. Найчастіше їх знаходять в Атлантичному океані. Відома єдина особина, спіймана на півдні Тихого океану.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus