USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Amazon продає браслети, які б'ють струмом
Американська компанія Amazon виставила на продаж нові браслети Pavlok 2 для боротьби зі шкідливими звичками. Він дозволяє власнику вдаряти себе струмом щоразу, коли той їсть шкідливу їжу, палить чи вдається до інших шкідливих звичок, пише «Платформа».

Напруга удару 350 вольт, а роботою ґаджета можна управляти за допомогою додатка. Доступ до нього можна передати близьким та знайомим власника браслета, щоб регулярно отримувати «нагадування» про шкідливі звички.

Реакція на технологію неоднозначна, проте Amazon не відмовився від неї та продає браслет за 199 доларів. У компанії вважають, що регулярні болісні відчуття від ударів

струмом дозволять власникові позбавитись шкідливих звичок.
Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 22 Червня 2019 18:31
"Ток", у нас в Україні, називають "струм". Не соромно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus