USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Усі кандидати недостойні бути президентом. Чат з Ігорем Алєксєєвим
Розмовляємо з головою Волинської обласної громадської організації "Крок" Ігорем Алєксєєвим.
 

Редакція «ВН»:  Ви вже проголосували? Якщо так, чому? Невже щось зміниться?
Чому я проголосував? В мене є щира підозра, що ці вироби не минуть без певних спроб фальсифікацій, то не хотілося б, щоб у моєму бюлетені не моя рука засвідчила своє волевиявлення.
Roman: До вашої громадської організації не зверталися з пропозиціями агітувати за котрогось з кандидатів на посаду Президента? Якщо так то що ви їм відповіли?
Була не одна спроба вступити із нами в переговорити. В кінців-кінців вони завершувалися тим, що ці переговори нагадували «купівлю-продаж» громадської організації. Завершувалися вони однозначно нашою відмовою на цих виборах підтримувати когось із кандидатів на пост Президента. На мою думку, та й на думку моїх колег, наразі голосують або проти всіх, або за кращого із гірших.
Богдана Стельмах: Пане Ігоре, маю підозру, що Ви, як чесний бізнесмен і борець із корупцією проголосували (чи голосуватимете) за Сергія Тігіпка... Я помиляюсь?
Так, Богдано, ви помиляєтеся. Жоден із 18 кандидатів на посаду Президента України, як на мене, не гідний її займати. Я проголосував проти всіх цих людей/
Редакція «ВН»:  Ви розмістили новорічно-різдвяне привітання «коханим політикам та любим чиновникам», де просите їх турбуватися про когось іншого а не про нас. Скажіть, це стосується і кандидатів на посаду президента? У нас пропозиція: поздоровте їх окремо.
Окремо привітати 18 людей? Окей, я щиро бажаю цим людям, хоча б один рік свого життя у майбутньому прожити так як зараз живе так званий пересічний українець, щоб вони на власній шкурі відчули «радості» життя, коли із екрані телевізорів постійно лине політична брехня, а в разі, якщо їм поведеться займатися підприємництвом, не олігархічним, а реальним бізнесом, то відчути на собі усю «турботу» наших фіскальних органів. Звісно, здоров'я їм.
Roman: На чому саме фальсифікуватимуть?  Ви так, зі знанням справи кажете...
Ну, я конкретно мав на увазі певні «операції» із бюлетенями. Я розчарую Романа, читача «ВН», я ніколи не був професіоналом у фальсифікації бюлетенів, але це не значить, що вона не існує.
Приклад? Будь-ласка: людина отримує на вході бюлетень із позначкою за певного кандидата, отримує свій чистий бюлетень, до урни кидає бюлетень із позначкою за відповідного кандидата, виходячи, віддає далі свій чистий бюлетень.
Марія_09: Чим, на вашу думку, ці вибори відрізняються від попередніх? І відразу ще одне питання: ви були на Майдані?
Я був на Майдані, абсолютно про це не жалкую. Мені навіть довелося бути членом обласного комітету порятунку.
А щодо виборів, то на мою думку, вибори відрізняються особливим цинізмом. Чим далі, тим цинізм стає «загорнутішим» у щире прагнення щось зробити, приміром, у патріотизм, щиру турботу про народ і т.д. Ці вибори стали політичного професійними із точку зору технологій.
Богдана Стельмах: Але в такому випадку вибір за Вас зроблять інші. Чи ви - за принципом "і не нашим, і не вашим"?
Знову Богдана помилилася. Мені шкода, але це так. На мою думку, можна проголосувати двома шляхами: перший – за того, за кого потрібно і другий – так як вважаєш насправді. Я повторюсь, жоден із 18 кандидатів у Президенти не гідний цього крісла.
Заноза: Ви читаєте волинські газети?
Час від часу
Patriot: Ігор скажіть як виникла ваша організація , і які цілі вона переслідує?
Організація виникла стихійно під час спроб банків і інших фінансових структур «залатати» свої діри за рахунок підприємців. Якщо пам’ятаєте, в розпал кризи, а це майже рік тому, була ситуація, в якій напевно 80 % людей, що отримали кредит, були не в змозі його обслуговувати. Кінцевою метою будь-якої громадської організації і нашої зокрема, є спроба якимось чином впливати хоча б на рішення органів місцевого самоврядування. Це є лобіювання інтересів малого та середнього бізнесу.
Roman: "Крок" підтримуватиме когось із кандидатів у мери?
На сьогоднішній момент дописувач Роман можливо бачив список усіх кандидатів, а я – ні. Якщо говорити про кандидатуру тих людей, що ніби то дали згоду балотуватися на посаду мера, то поки що – категорично ні.
Заноза: Ви ходили перевіряти себе у списках до виборів?
Ні
Julianna: Чимало спостерігачів відзначають, що перший тур президентських виборів відбувається доволі спокійно. Як Ви вважаєте, чи буде такий "спокій" і під час другого туру? Чи це "затишшя перед бурею"?
В другому турі будь-які громадські заворушення можливі тільки як спланований, проплачений, організований піар одного із кандидатів.
Солдат Джейн: Чому ви взагалі займаєтесь громадською діяльністю? Вона нічого не змінить. Ви їх послали. А вони ж залишились. Користуючись ефірним часом може пошлете вдруге?
Користуючись ефірним часом:кохані політики і турботливі чиновники…а не пішли б ви…в яку-небудь іншу країну?
Patriot: Яка була реакція можновладців на Ваше привітання з святами?
Офіційної не було жодної. Неофіційну можна охарактеризувати словами: «Ну-ну…».
Заноза: Питання не по темі: яка доля Антикризового комітету Луцька, у якому ви приймали активну участь?
Жодних кроків. Усі ініціативи антикризового комітету були не підтримані сесією міської ради. Я не бачу жодного сенсу радити людям, які в принципі вас не хочуть слухати.
Сьогодні гостем чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини» стане голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук
Кандидат у депутати Волинської обласної ради, очільник Волинського осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар у п’ятницю, 29 жовтня, взяв участь…
Депутат Луцької міської ради, кандидат на посаду луцького міського голови Андрій Козюра сьогодні, 26 жовтня буде гостем чату на "Волинських…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus