USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Дякую волинянам, що проголосували. Чат з Анатолієм Грицюком
З головою передвиборчого штабу Юлії Тимошенко на Волині Анатолієм Грицюком поспілкуватися владося лише близько 21 години вечора. Виборчі дільниці закрилися  - і бютівський штаб працював над паралельним підрахунком голосів. Проте Анатолій Грицюк погодився відповісти на питання «ВН» у телефонному режимі.
Як швидко плануєте мати перші результати голосування на Волині?
- Через 4 години будемо мати протоколи з мокрими печатками.
- Чи знайомі ви з результатами екзит-полів?
- Так.
- Як ви можете прокоментувати?
- Ну що я можу прокоментувати? Так, як ми і передбачали Юлія Володимирівна і Янукович виходять другий тур, і Юлія Володимирівна перемагає. Мотиви перемоги Юлії Володимирівни? Я впевнений, що кожна мисляча людина, людина яка поважає себе, є патріотом нашої держави і розуміє, що наш шлях в Європу і щира дружба з Росією, проголосує за Юлію Володимирівну.
- Тобто ви вважаєте результати екзит-полів більш-менш адекватними?
- Більш-менш  - це моделювання попереднє. Коли обрахуємо голоси, узагальнимо, ми чітко скажемо, який процент волинян підтримали Юлію Володимирівну.
- Протягом дня ваші спостерігачі багато фіксували порушень? як пройшов день виборів на Волині?
- Були незначні порушення. Хоча вони були не системні, а мали незначний, локальний характер. В питомій вазі вони не вплинули на загальні результати.
- З’явилася інформація, що зараз прихильники Віктора Януковича підтягують людей, аби влаштовувати щось на зразок акцій протесту…
- Партія Регіонів, в тому числі волинське відділення ще до виборів заявляло, що вони будуть блокувати, вони будуть звинувачу у  неадекватному реагуванні волинян у волевиявлені. Але це домисли бурної фантазії Башкаленка.
- Які висновки можете зробити для себе як голова штабу?
- Після 1 туру виборів ми зробили висновки щодо того, що працювати над тим, аби волиняни активніше голосували. Ми вважаємо, що участь волинян повинна бути більш активніша.
- Як досвідчений політик, як ви можете прокоментувати досить високий відсоток, який набрав 3 місце за результатами екзіт-полів Тігіпко?
- Тігіпко як кандидат у виборчому процесі по своєму доповнював позицію Юлії Тимошенко. Тобто на основних векторах розвитку економіки, - літакобудування, вугільна промисловість, будівництва, інфраструктури у нього були схожі позиції. Саме тому українці й підтримали його.
- Анатолію Петровичу, що можете сказати ще, після завершення голосування?
- Перш за все я хочу подякувати волинянам за те, що вони прийшли на вибори, і хочу сказати слова вдячності за те, що вони підтримали Юлію Володимирівну своїми голосами.
Чат із Лілією Гриневич, радником лідера партії «Фронт Змін» із питань освіти, відбувся 25 жовтня на «ВН»
Поважати себе і не бути «лобухами» радять учасники гурту «ФІОЛЕТ» музикантам і слухачам якісної музики. Зокрема у відеочаті на «Волиинських…
Гість відеочату на «ВН» - депутат Волинської обласної ради, член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, кандидат…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus