USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44
Юрій Ричук: «Аверс-прес» не змовчав – молодці!

Чесне слово – приємно було бачити, як скромний «Аверс-прес» не змовчав після того, як його, хай і нещиро, але публічно звинуватили у поширюванні пліток.
 
Це я про те, як після чергового засідання прес-клубу, на якому чиновники і ветеринар від «Пана Курчака» поговорили про те, чого ніжки Буша – це гімно і отрута (і про це написали наші газети), у «Луцькому замку» появилася стаття «Чи завдають шкоди для здоров’я «стегенця Буша». «Джинса» про те, що дешеве м’ясо зі США  (яке дозволив імпортувати наш любий уряд) – ніфіга не шкідливе і його мало не прописують як лікувальний харч важкохворим. Такі публікації – в принципі зрозуміло, звично, недивно і неосудно, усі так роблять, усі таке друкують і ніхто цьому не дивується.
 
Я про інше. Несподіваним рекламним  «прийомом» вирішили зробити «наїзд» на колег. «Аверс-прес поширює плітки і дискредитує чесних бізнесменів!!!» - сказано у статті «ЛЗ».
А ще більшою несподіванкою – тепер уже приємною – стала відповідь редакції «Аверс-пресу» на цю хоч не дуже агресивну, але все-таки образливу писанину.
 
Читаю останній номер цієї газети. «…А причина «наїзду» на нашу газету зрозуміла. Заявивши вголос шкідливість «ніжок Буша», учасники прес-клубу наступили на мозолі бізнес-інтересам…». Або тут «…завдання журналіста – не займатися агітацією, а правильно, без викривлень і недомовок передавати інформацію від компетентних людей»
 
Короче, вийшло у них навіть «зубасто». Не знаю як хто, а я порадів, і так би мовити «зауважав». Тут ще й порядності дотримано – у відповіді «Аверс-прес» засудив вчинок не газети (як автор публікації у «ЛЗ»), а виключно цього самого автора.
 
Може це стане першим кроком до розуміння паном Величком того, що його газета здатна бути трохи більше ніж телепрограмою, а? 
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Ви думаєте, чого Ричук у блозі не пише? По-перше, Ричук піаритися не має потреби (не тому що і так всі…
Коли людина в комі, кожна зміна пульсу, кожен рух повіки чи здригання руки воскресає вже згаслу надію. Ось! Значить є…
Подивився кіно «Хай буд світло» («The Rolling Stones. Shine a Light») Мартіна Скорсезе. Я хоч і не є повним профаном…
Коментарів: 13
Анонім Показати IP 29 Вересня 2008 15:22
А Луцький замок полюбляє гнати на своїх колег. Мабуть деякі тамтешні журналісти, типа продажного Лесюка, позабували принцими моралі та етики - колегу критикувати не можна. Кожен виконує свою роботу. Ганьба Луцькому замку!!!!!
Аноніму Показати IP 30 Вересня 2008 08:31
та чого там не можна! Аверс-прес, якраз не страшно.
Язиката Хвеська :о) Показати IP 30 Вересня 2008 11:50
Якби пан Величко хоча б трішки поважав працю (читай безкорисливу відданість) своїх підлеглих, то і газета була б газетою. Можливо, саме тому Лесюк так "сміливо" й наїхав на вічно наївний і беззахисний "Аверс-прес". Прям Дон Кіхот по-волинськи проти "дракона-млина" :))) Окрім Кирильчуківського "захвату" за "Аверсом" жодної інтриги - скукатіща!! А тут... растьом! малацца!
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 11:56
Хто коли "аверс-прес" взагалі вважав газетою?? а тут - вау, відповідь самому "луцькому замку"!капєц як круто!! це тому ти, Юра, так тішишся, шо сам там працював? Тішся-тішся, величко тобі "подякує" :-)
Кривович Показати IP 30 Вересня 2008 12:55
не знаю, яка там зараз "безкорисна відданість" в Аверсі, а коли я там працював - чітко діяв принцип "як платять - так працюємо".
Хвесьці Показати IP 30 Вересня 2008 12:57
Ви, Хвесько безнадійно відстали. Хто про Кирильчука там памятає? Кропива зараз - піар для Аверсу! Заяви на ім"я Карпачової. Пікети. А ви кажете - скукатіща.
Сторонній Показати IP 30 Вересня 2008 13:00
Читав Аверс-прес ще тоді, як моїй бабці його на халяву давали. Видно було, що люди як його робили, брак досвіду і знань компенсовували бажанням і творчістю. Старалися, мабуть. Я думав його закрили...
Язиката Хвеська :о) Показати IP 30 Вересня 2008 13:18
Ну тебе, Вовчик, мадам Величко точно не обіжала :)))
Тетяна Зубрик - кореспондент Аверс-прес Показати IP 30 Вересня 2008 16:47
"відповідь самому "луцькому замку"... Ох, які тут критики зібралися!!! Аж смішно. Насправді, нічого "крутого" я не бачу в тому,що журналісти забувають про елементарну етику!!! Моя порада всім - навчіться поважати один одного!!!
Олексій ДУДИЧ Показати IP 3 Жовтня 2008 16:51
щодо Аверс-прес: не хвалю, боронь Боже, і не захищаю, але переді мною на столі лежать свіженькі дослідження TNS читабельності газет по Луцьку за серпень ц.р. Що ми тут бачимо?: Аверс-прес - аудиторія одного номера - індекс 17,9; Луцький ярмарок - 6,8; СіД, для прикладу - 10,3; Вісник - 16,1. Аудиторія за півроку: Аверс-прес - 25,2; Вісник - 24,4; СіД - 17,2; Луцький замок - 12,4. Проти статистики не попреш, а я за об'єктивність :)
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 01:16
А що, ще є така газета?
іруся Показати IP 23 Лютого 2010 08:17
Перепрошую, а де нові записи в блогах? хотіла б поговорити з декількома предст.блогів, але вони "вимерли". з мертвими душами якось не дуже поспілкуєшся...
Маличко Показати IP 14 Березня 2010 12:51
Аверс-прес, Аверс, Реверс - продукт "творчості" шизоїдно-параноїдального Величка, який своє телебачення перетворив на такий-собі контролююче-рекетирський орган. Ба, навіть телефон для повідомлень вивісив на новинах. Тепер кожен скряга, маразматик, вічно невдоволений скаржник може допомогти і допомагає заробити професійному шантажистку Величку величезні гроші. Лише один дзвіночок - і оголтіла група аверсівських стервятників прямує за адресою. Знявши "для обєктивності" два кути кімнати та власних операторів, аверсівці, сидячи по 3 місяці без зарплати від доброго бізнесмена Величка крутять своє чорне кіно. А Величко тим часом чекає невдоволених гостей з торбою грошей - аби не ганьбив! Хороший бізнес!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus