USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Володимир Бондар: Політика на сьогоднішній день повинна мати не тільки словесне, а й конкретне ділове вираження

На сьогодні в діяльності політиків відсутня об’єднуюча фундаментальна складова, яка б приводила українську політику до спільного знаменника, який називається національним інтересом. Процеси, які відбуваються в державі та суспільстві представляють нашу державу в негативному світлі перед світовою спільнотою та українським народом. Поборювання серед політиків так їх захопили, що стали звичною справою у вищих ешалонах влади, що негативно впливає на розвиток країни. Думаю, що наразі треба навчитися шукати і бачити ті процеси, які сприяють об’єднанню політичного спектру України задля виконання нових суспільних і політичних завдань.
Політикам потрібно почути і побачити суспільний задум, який є в суспільствці щодо об’єднання, бо люди втомилися від взаємних образ і негативно оцінюють процеси в державі. Народним обранцям треба негайно відійти від поляризації суспільства на різні табори за будь якою ознакою чи то мовної, чи релігійної та територіальної.
Український політикум має відійти від хибної точки зору, треба шукати і створювати політику, яка б на сьогоднішній день прагнула узагальнити всі питання, які цікаві Україні та Нації.
На мою думку, така позиція продумана і Україну спеціально поляризують, бо в такому середовищі легко робити політику, яка не йде на користь нашій державі. Власне ми, українці, мали б навпаки прагнути об’єднання інтересів навколо державницьких позицій та національних інтересів, яка б подобалась і однаково позитивно сприймалась всіма верствами населення.
Я вважаю, що основним джерелом, яке розділяє українців по різних векторах є амбіції окремих осіб, які використовують сьогоднішню ситуацію і навмисне поглиблюють конфлікт між окремими групами в суспільстві.
Думаю, що потрібно відійти від такої політичної практики, а політиків, які провадять таку діяльність позбавити впливу на суспільно-політичні процеси в державі. Люди мають довіряти політикам, які прагнуть загальнолюдських, загальнодержавних змін в країні.
Вселити оптимізм українцю зараз можна лише ефективними діями, ніякими іншими способам вже українців не переконати. Політика на сьогоднішній день повинна мати не тільки словесне, а й конкретне ділове вираження – це єдиний вихід із кризи в державі. 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Cтрайк працівників Луцького підприємства електротранспорту став першим серйозним, але, ймовірно, не останнім індикатором глибокої системної кризи в комунальних підприємствах міста…
Подивився позавчора чергове телезвернення Юлії Володимирівни Тимошенко і не міг втриматись від обурення. Це ж скільки має бути в людині…
Тільки так можна зреагувати на реакцію КМУ на останні події, пов’язані зі спалахом захворювання на грип в Україні : -        …
Коментарів: 9
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 10:15
"Я вважаю, що основним джерелом, яке розділяє українців по різних векторах є амбіції окремих осіб, які використовують сьогоднішню ситуацію і навмисне поглиблюють конфлікт між окремими групами в суспільстві. Думаю, що потрібно відійти від такої політичної практики, а політиків, які провадять таку діяльність позбавити впливу на суспільно-політичні процеси в державі. Люди мають довіряти політикам, які прагнуть загальнолюдських, загальнодержавних змін в країні." Не знаю хто готував цей текст для В. Бондара, але впевнений команда породила Нальковича, вона ж його й похоронить...
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 14:54
повна маячня... Ви зовсім не орієнтується у тому, що навколо відбувається...
Анонім Показати IP 29 Липня 2008 11:52
пролітики знають коли говорити, а коли робити вигляд, що вони говорять
ха-ха Показати IP 5 Серпня 2008 18:00
Аноніму. А хто такі "пРолітики"?
Лихий Показати IP 6 Серпня 2008 13:55
Ну то беріть і робіть! Сили у вас для цього є. Робіть а ми почекаємо. Але не довго.
Шиба Показати IP 8 Серпня 2008 10:07
Дякую Вам, Володимире Нальковичу за просту і зрозумілу позицію. Тепер я зрозумів, що єдиноцентрист - це звучить гордо!
Ананім Показати IP 9 Серпня 2008 12:25
До Шиби! Яка у вас із Нальковичем була позиція? Громадськість має знати...
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 19:30
Шибі. А всім здалося, що це розуміння Вам прийшло в кабінеті Балоги. По меншій мірі ви фактично саме про це і говорили там.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 14:40
Атас! Бондар повністю ліг під Шибу. Миколо Панасюк, ти де? Чи пробачиш ти таке падіння Нальковичу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus