USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Служба надзвичайних ситуацій. Волинь: Відеоролики: Дії населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій

“Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров’ю людей, а також системам життєзабезпечення населення.

Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати.

Інформаційний відеоролик

"Небезпека виявлення вибухових пристроїв"


Інформаційний відеоролик

"Дії при виявленні вибухонебезпечних пристроїв"



Відеоролик соціальної реклами ДСНС України.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій застерігає: "Неправильне поводження з боєприпасами може вартувати життя"



Інформаційний відеоролик "Небезпечні знахідки"

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Дії у разі виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів
Мешканці Маневицького району Волинської області скаржаться на відсутність сигналу регіональних телеканалів. Кажуть, мовляв, у разі воєнного оповіщення вони сидітимуть, як…
У зв'язку з набиранням чинності нового Кодексу Цивільного захисту Урядом прийняте нове Положення про Єдину державну систему цивільного захисту, направлене…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus