USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Петро Верзун: Якісь не літні новини...

Якісь не літні новини останнім часом. Таке враження, що люди забулися про відпустки, море, Крим, Турецький берег… А можливо навпаки, саме в сезон відпусток люди найвойовничиші. І Перша, і Друга світові війни розпочиналися під час курортних сезонів. Чому?..
Можливо, шкідливо не відпочивати? А всі важливі справи, а особливо, партійно творчий процес відкласти на осінь…
Р.S. Ні, не правий: політика поза сезонністю. Якщо одні не вміють або не можуть, - прийдуть інші.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
              10.05 Віктор Яручик в своєму записі ,,День Перемоги чи День скорботи?” підважив тяжкий  камінь нашої історії. Чомусь до…
До України докотилася хвиля (чит. \"Цунамі\") фінансової кризи. Як  будуть наслідки, чи переживемо? Побачимо... Але ми живемо в унікальній країні: фінансова…
Вчора (18.09.2008 р.) я вийшов із членів партії «Батьківщина». З приводу цього хочу дати декілька коментарів щодо мого вчинку: -         …
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Серпня 2008 16:15
дякуючи продуманый полытицы наших "владцыв" ми, просты смертны громадяни, можемо дозволити сьогодны собы выдпочивати "на повну" - на роботы, на дачы ыз сапкою у руках... Спасибы вам велике!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus