USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Петро Верзун: Не по-олімпійськи

Якось не по-олімпійські обмінялись ударами два депутати обласної ради 08.08.2008 р. Можливо, не знали, який це важливий для всього людства день. Або принципи олімпійського руху в тоталітарному суспільстві передбачають взаємне хамство замість чесної боротьби (чит.: аргументованих дебатів).
 
Але, що дозволено в Китаї, те не дозволено на Волині. І тому мені щиро соромно за рівень аргументів голови обласної ради. А Ігору, із солідарності, нагадую, що мало було сміливців, які наважувалися бути активними гостями у пана Лукашенка.
P.S. Але все ж таки, яка смачна новина!!!!!!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вчора (18.09.2008 р.) я вийшов із членів партії «Батьківщина». З приводу цього хочу дати декілька коментарів щодо мого вчинку: -         …
Так довго не робив записів в блозі, що якось уже ніяково щось писати. А може лячно? Знову залізуть аноніми і…
Якісь не літні новини останнім часом. Таке враження, що люди забулися про відпустки, море, Крим, Турецький берег… А можливо навпаки,…
Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Серпня 2008 10:02
"І тому мені щиро соромно за рівень аргументів голови обласної ради" – цікаво, а чому пану Петру не соромно, як однопартійцю голови обласної ради виносити свої критичні думки на загал? Можливо варто було б порушити дану тему через внутрішньопартійну дискусію? Чи це вказівка Олександра Миколайовича? Тоді все зрозуміло.
Олексій ДУДИЧ Показати IP 13 Серпня 2008 13:21
З минулого блог-запису Петра: "Якісь не літні новини останнім часом. Таке враження, що люди забулися про відпустки, море, Крим, Турецький берег… А можливо навпаки, саме в сезон відпусток люди найвойовничиші. І Перша, і Друга світові війни розпочиналися під час курортних сезонів. Чому?.." Менше як за місяць всі згадали про Крим, Грузію і з легкої руки Петра розпочалась і Третя світова війна на Кавказі..." Має свого Нострадамуса? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus