USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Петро Гоцалюк: Зарплата лучан у квітні

Одним з основних показників рівня життя населення є показник доходів від трудової діяльності, в тому числі середньої заробітної плати.
За період з січня по квітень цього року середня заробітна плата лучан, зайнятих в економічній та соціальній сфері міста, зросла з 1372 грн. до 1516 грн. Ріст заробітної плати становить 10,5 відсотка, при цьому законодавчо встановлена мінімальна заробітна плата зросла з 515 грн. до 525 грн. або на 1,9 відсотка. Майже на 17 відсотків середня заробітна плата в квітні перевищила загальнообласний показник (1298 грн.).
З початку року середня заробітна плата лучан дорівнює 1453 грн. проти 1049 у відповідному періоді минулого року, ріст – 138 відсотків.
Відповідно до зобов’язань плану соціально-економічного розвитку міста на 2008 рік, середня заробітна плата за рік повинна складати не нижче 1550 грн., а в грудні – 2000 грн.
З огляду на зазначене вище суб’єкти господарювання міста повинні зробити висновки щодо стану оплати праці на своїх підприємствах та вжити заходів із забезпечення належного її рівня.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Навряд чи комусь із українських фінансистів або посадовців місцевого самоврядування  треба сьогодні доводити про переваги муніципальних позик. Так само як…
Останні тижні найпопулярніше слово у ЗМІ – криза. У світі – фінансова, в державі – політична та економічна. Політична –…
  Динамічний розвиток технологій, економіки і суспільства ставить перед містами все нові й нові завдання. Управління розвитком міста у таких…
Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 18:11
Цікаво! А з яких даних ти брав статистику для таких висновків?? В кишені людям заглядав?Чи як?
мама Чолі Показати IP 6 Серпня 2008 13:58
Пора вже говорити про зарплату за липень. В мене багато дітей.
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2008 13:59
Можливо заголовок мав звучати інакше? зарплату яких лучан Ви брали до уваги?(можливо по своїй судили). Тоді може і так. А решта навряд чи таким доходам може порадіти.1000 грн., можливо і то не усіх.Так що свою статистуку тримайте блище біля себе і не дуріть людям голови НАХАБНОЮ БРЕХНЕЮ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus