USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Paul Magogan: Віра в Ісуса Христа проти війни
Багатьом з нас потрібна сильніша віра в Бога, оскільки лише віра може забезпечити встановлення миру й перемогу добра та християнських цінностей в Україні

Господь створив світ гармонійним, але диявол посіяв у ньому насіння ворожнечі, війни та насилля. Можна уявити, як Сатана радіє з приводу триваючого нині кровопролиття. Тим часом прислужники диявола в лиці аморальних ділків будують нові й нові плани, як збільшити кількість жертв.

Не варто йти на поводу в наглих та аморальних ділків. Вони накопичили величезні статки через шахрайські схеми, а нині намагаються зміцнити своє благополуччя за допомогою розбрату та війни. Добре відомо, хто вони є, - шахраї, які нині володіють владою в цій країні, а тепер гонять українців, немов худобу, на забій.

Нові криваві жертви потрібні більше всього ворогам України, щоби винищити найпалкіших з патріотів. Згодом злодіям буде менше перепон робити, що завгодно. Користі від того надто мало, щоби радіти.

Треба дивитися правді у вічі. На війні, де ллються ріки крові й щоденно триває масове вбивство, не стають святими. З точки зору християнства, не має особливого значення, чи скоєно вбивство заради захисту Вітчизни або з відверто злодійським наміром.

Господь знає і бачить все, що відбувається. Після закінчення земного шляху на кожного грішника чекатиме Суд Божий. У тому іншому світі воздаяння за гріхи буде набагато суворішим за всі попередні біди й страждання. Ніколи не треба гнівити Господа, аби не отримати жорстоку кару.

Християнські заповіді дані нам Богом, аби неухильно дотримуватися. Є заповідь: не вбий. Ця заповідь, як і інші, мусить виконуватися незалежно від ситуації.

Для декого війна пов’язана з романтикою або можливостями нагріти руки. Шахраї та авантюристи прямо зацікавлені в продовженні війни. Не треба, щоби всі інші були на поводу в цинічних ділків, які вміють наживатися на розбраті, ненависті та насиллі.

Жодні мотиви для участі у війни не можуть бути достатнім виправданням для вбивства інших людей. Убивство - то є гріх і гріх великий, якого треба уникати всіма способами. Тим більше не варто робити це заради захисту інтересів лицемірних та шахраюватих можновладців.

Натомість, прагнення добра, миру, братньої любові – важливий елемент християнської віри. Христове вчення виключає можливість участі в кровопролитті, насиллі та вбивстві інших. Хто вважає, що можливо робити це, залишаючися християнином, помиляється або нагло бреше.

Святість, пов’язана з вірою в Бога, визначається готовністю прийняти навіть хресну смерть заради віри і в якості випробування. Краще загинути самому, аніж зі зброєю в руках убивати інших, проливаючи ріки крові Потім з кожного спроситься за все: за кожний вчинок і за невиконання Божих заповідей.

Заслужене місце в Царстві Небеснім отримають лише ті, хто добрими, ненасильницькими діяннями доказав наявність віри й духовного світла у своїй душі, зберігаючи відданість Богові до останнього подиху.

Від того, як ти прожив на цьому світі, залежатиме твоя доля в майбутньому: вона може бути вкрай суворою або невимовно щасливою й блаженною. Святими не народжуються, а стають, пройшовши через численні спокуси гріховного світу та випробування.

PS. Щиро раджу всім небайдужим поширювати цей та інші подібні матеріали з метою досягнення миру й перемоги християнських цінностей в Україні.

Paul Magogan © 2015
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Свято Різдва, яке відзначається христянським світом 25 грудня, нагадує про народження Спасителя. Це найважливіше свято.
18 січня у православному світі відзначається Голодна кутя, яка за своєю суттю вечором-приготуванням до великого свята Богоявлення Господнього Хрещення
Коментарів: 3
Віктор Показати IP 16 Лютого 2015 22:33
Повчально! Після бруду і брехні , як ковток свіжого повітря! Тільки добром, мудрісттю і вірою можна перемогти зло.
реклама Показати IP 16 Лютого 2015 22:37
нова секта!!! хто не хоче бути мобілізованим - швиденько охрищуйтесь!!! набираєм всіх !!!
Mik (галицька миша) Показати IP 19 Лютого 2015 13:16
Правильнi iдеї, пане Paul!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus