USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олександр Пирожик: У голови Волинської ОДА прослідковуються ознаки ретроградної амнезії
Голова Волинської облдержадмінстрації Борис Клімчук, наслідуючи приклад свого президента Віктора Януковича і демонструючи ознаки «ретроградної амнезії», поширив абсолютно недостовірну та фальшиву інформацію про те, нібито рівень зарплати у медиків сягає 5-7 тисяч гривень.

Мабуть, усе ще перебуваючи під одурманюючим впливом візиту Януковича на Волинь, голова Волинської ОДА Борис Клімчук вирішив переплюнути свого патрона і зробив гучну заяву про рівень зарплат медичних працівників. На його переконання, зарплата дільничних лікарів в Україні нібито сягає 5-7 тисяч гривень, а медсестри – до 5 тисяч. Звідки волинський намісник Януковича взяв такі цифри, важко сказати. На мій погляд, голові Волинської ОДА цинічно дезінформує волинян, лікарів та медсестер. А можливо у нього таким чином прослідковуються ознаки «ретроградної амнезії.

Я спілкувався з цього приводу з багатьма медичними працівниками. Насправді середня зарплата медсестри у волинських медичних закладах рідко перевищує 1500 гривень, а лікаря – зазвичай не набагато вища від 2000 гривень. Роблю висновок, що про такі реалії Борису Клімчуку, на жаль, чомусь не відомо. Так само, як не відомо йому, мабуть, і про те, наскільки подорожчали ліки у волинських аптеках лише за останні місяці. Схоже, цей державний муж-«байкотворець» живе у якійсь паралельній реальності, вигаданій Януковичем, і зовсім не відає, або ж не бажає знати, як живуть прості українці. Тільки навіщо тоді українцям така влада?».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
«Оксамитовий» пляжний сезон на південному березі Криму знову стане для любителів джазу «морем» подвійного відпочинку. В «Країні коньяків» Коктебелі 12-15…
Сьогоднішній свій запис в Інтернет-щоденнику я присвячую тим, кого «гордо кримчанами звуть», – викладачам і студентам Володимир-Волинського педагогічного училища імені…
Гортаючи Кобзар напередодні шевченківських днів, вкотре звернув увагу на пророцтва, які непоодиноко присутні у Шевченковій поезії. Як правило, всі вони…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus