USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44
Олександр Мишковець: Уже скоро 1 вересня

«Наші завдання – створити такі умови, щоб дітям хотілося йти до школи» - так коротко і чітко можна окреслити місію колективу Луцької гімназії № 4 . За останніми даними опитувань, які проводились в гімназії, 96 % школярів свідомо обрали інтелектуальну працю, їм подобається навчатися.
У гімназії створено всі умови для цього, діє орган учнівського самоврядування «Гімназійна республіка», який обирає Президента та Уряд Гімназійної Республіки, що складається з Міністерств культури, освіти, спорту та охорони здоров»я, фінансів, інформації, Червоного хреста, шефів початкових класів.
На базі гімназії, в рамках «Шкільного Європейського Клубу» проводиться взаємообмін учнями та вчителями міст Любліна, Хелма, Варшави, Бартошіце (Польща), Герфорда, Бад-Зальцуфлена, Лемго (Німеччина).
Гімназія приймає участь в експерименті «Проектування особистісно-розвивального змісту навчально-виховного процесу» під керівництвом кандидата педагогічних наук В.О. Киричука, є учасником Європейської мережі Шкіл сприяння здоров’ю. Діють проекти «Впровадження програм профілактики ВІЛ-СНІДу та пропаганди здорового способу життя», Програма сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя. «Діалог», « Школа лідера», «Творча обдарованість».
Така діяльність сприяє згуртуванню учнівського колективу, розвиткові соціальних компетенцій учнів. Думаю, що за цей час вдалося створити одну міцну родину, в якій 1300 дітей та 115 наставників, котрі почувають себе комфортно і затишно. Рівень школи залежить від рівня учнів і вчителів, а не соціальних благ, коли існує нерозривний зв»язок між вчителями, учнями і батьками - не може бути так, щоб праця вчителя не була оцінена державою.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Урочисті, усміхнені, загадкові - волиняни діляться світлинами свята першого дзвінка у мережі Фейсбук. Для когось - сьогодні усе відбувається вперше,…
1 вересня у закладах освіти традиційно розпочався новий навчальний рік, уже вдруге в умовах повномасштабної війни. Перший дзвоник пролунав цьогоріч…
Інтерес до Першого дзвоника серед українських користувачів Яндекса виник ще на початку серпня і за місяць виріс у 6 разів
Коментарів: 8
Анонім Показати IP 14 Червня 2009 12:39
ви часом не викладали в 22 школі географію?
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 00:01
Та пишіть вже скільки берете за вступ дитини до школи. І скільки потім щомісяця здавати, мотивуючи тим, що школа отримує благодійні внески.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 19:22
Ви часом не жид? А то, вибачте є такі собі жиди, які далекі від народу. Свого і іншого. Я євреїв поважаю, а жидів, хохлів та кацапів - ні. А Ви на нього смахуєте. Їй, Богу! Це, скажіть, з якої (Вашої?)милості школа, колись показова, зійшла до рівня гірше №3? Це Ви в депутати подалися, щоб кишені набивати, а роботою вчителя коли будете займатися? Це в якій то школі за миття підлоги доплачують шкільним прибиральницям? Ви що їм не платите зарплату? А про якість навчання - годі говорити! До Вас поляки їдуть ремонти в школу дивитися, а в 21 - якість навчання. Ви шкодите своїм непотребом. Ви НЕПОТРІБ! Таких гнати в шию!
Зоя Михайлівна Показати IP 23 Лютого 2010 08:20
пане, на вулиці поч.2010 року. саме час поговорити з своїми школярами та батьками. не мовчіть, бо до вас не достукатися.... розкажіть про щоденник новий електронний та ноу-хау з німцями та поляками. а ще про конкурси та олімпіади. чому на них немає наших учнів?
маруся Показати IP 24 Квітня 2010 10:41
дуже вас прошу - зверніть увагу на дисципліну в школі!!! не стільки на дітей, як на старших (на дітей-вчителів!), зовсім не хочуть працювати з підопічними
Яна Показати IP 3 Грудня 2011 14:59
4 Гімназія -найкраща. І дійсьно всім учням там подобається навчатися. Дисципліна там ідеальна . Клас є однією сім єю. Якість навчання -найкраща. Всі учні які закінчують цю школу..поступають в інші заклади і стають там найкращими учнями.
????? Показати IP 13 Грудня 2011 18:24
Гарно в 4 гімназії було навчатись коли там керував старий директор- а потім за кермо став цей комерсант, з якого згодом щей депутат вилупився!!!)))З його приходом в школі відсіювались дійсно розумні діти в яких нажаль бідні батьки-а приходять туди тільки майбутні мажорчики! Що тут говорити сучасна система освіти-гроші і ще раз гроші !!!!
????? Показати IP 13 Грудня 2011 18:29
Де мій коментар про цього бізнесмена???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus