USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44
Олександр Гіль: Нам потрібна нова Україна!
Наближається неоднозначна дата історії Східної Європи – 9 травня.
Ті, хто вважає цю дату Днем Перемоги, хто схвалює перебування ЧФ в Криму до 2042 року, хто підтримує В.Януковича, хто виступає за російську як панівну в Україні почеплять собі на груди георгієвську стрічку.
Ті, хто підтримує БЮТ, очевидно, будуть чи з білосердешними стрічками чи з такими ж прапорами.
А ті, хто підтримує нашу незалежність, громадянське суспільство і достойне життя (не лише матеріальне) повинні надіти синьо-жовті стрічки.
Так, як в кінці 80-тих, ми повинні стати під один прапор, і стояти за ідею, а не за Юлю, Вітю чи ще когось.
Нам потрібні нові лідери! Нам потрібні нові ідеї! Нам потрібна НОВА УКРАЇНА !
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Бурхлива весна на Україні! За останніми подіями якось почало випадати питання про місцеві вибори, відмінені ВР 16 лютого. Явне порушення…
Вже традиційно більшість жителів нашого міста незадоволені місцевою владою. Причин багато. Тих хто на цьому піариться теж. Особливо майбутніх кандидатів…
В нього знову був важкий день. Хлопчисько голосно кричав: - До мене Топік! До мене! “Та хто він власне такий,…
Коментарів: 19
oksa Показати IP 30 Квітня 2010 10:54
Для НОВОЇ УКРАЇНИ потрібні МОРАЛЬНІ АВТОРИТЕТИ! Де вони і хто це?
Ястребок Показати IP 30 Квітня 2010 11:30
Олександре, а чи знаєте Ви, що в роки Великої Вітчизняної війни синьо-жовті прапори вивішувались на окупованій гітлерівцями території? Повинні знати: Ви ж історик за освітою. То чи доречні, в такому разі, синьо-жовті стрічки в День Перемоги? Чи, може, все-таки не буде нічого поганого в георгіївських стрічках, а може, навіть і червоних прапорах: саме під останніми йшли в бій переможці, і на то нема ради?..
VSC до Ястребок Показати IP 30 Квітня 2010 11:59
Хочу вам напомнить, что желтый и голубой, это цвета национального флага. И не в годы второй мировой этот флаг был признан. И живем мы на территории Украины, а не в России. Так зачем же нам смотреть на соседа и ровняться только на него? У нас должны быть свои традиции. Кстати, а страны антигитлеровской коалиции тоже будут вывешивать красные флаги и георгиевские ленты? Вряд-ли. Начните уважать свою страну.
Паша Показати IP 30 Квітня 2010 12:53
Я вважаю 9 травня Днем Перемоги, але це не означає, що я підтримую Януковича і т.д. Просто це дійсно один день в році коли можна подякувати ветеранам за їхню відвагу, і не треба псувати їм хоть цього їхньго свята!!!
Ястребок до VSC Показати IP 30 Квітня 2010 13:04
Идти в бой за Родину под красным флагом - это и есть СВОЕ. Это такое же наше, как и соседа. В Красной армии (в годы Великой Отечественной переименованной в Советскую) воевало гораздо больше украинцев, чем в дивизии СС "Галичина" и ОУН-УПА. А свою страну я буду уважать, как только она начнет уважать всех своих граждан, не так как при предыдущем президенте: "Одна нація - одна мова - одна церква", - и кто не согласен, тот третий сорт...
VSC до Ястребок до VSC Показати IP 30 Квітня 2010 15:28
Вы еще забыли про "За Родину. За Сталина". Это тоже Ваше. Не все учебники истории полезны. Под этим красным флагом были уничтожены десятки миллионов людей, и не на фронтах Великой отечественной. Вспомните голодомор, лагеря и политические репрессии. Хочу напомнить, что концлагеря изобрел не Гиммлер с Гитлером, а Ленин. Сталин просто успешно продолжил дело вождя. Именно этот красный флаг реял на совместных парадах и учениях войск гитлеровской Германии и Красной армии. Предвижу ваш аргумент, что под "жовто-блакитним" было убиты тысячи, но это была война и борьба за выживание. Давайте смотреть на историю всесторонне без политической ангажированности и всяких патриотических воплей, как с одной, так и с другой стороны.
володимирянин Показати IP 30 Квітня 2010 14:51
Росіяни хай вдягають свою георгіївську стрічку, бютівці - свою біло-червону, як захоче націоналіст - то свою чорно-червону. А я - українець - просто використаю свій примусово вихідний день для власного добробуту.
Вона Показати IP 30 Квітня 2010 16:51
За чотири роки проведення акції було поширено більше 45 мільйонів стрічок по всьому світу.Країни, в яких акція проходить найактивніше, - Росія, Греція, Україна, Франція, Італія, Естонія, Латвія, Великобританія, США, Німеччина,Узбекистан,Молдавія (Придністров'я), Ісландія, Китай, В'єтнам, Мексика,Бельгія, і Афганістан.А також Ізраїль, Канада, країни Персидської затоки. Головною метою акції «стало прагнення в що б то не стало не дати забути новим поколінням, хто і якою ціною виграв найстрашнішу війну минулого століття, чиїми нащадками ми залишаємося, чим і ким повинні гордитися, про кого пам'ятати». Акція приходить під гаслами: «Перемога діда — моя Перемога», «Пов'яжи. Якщо пам'ятаєш!», «Я пам'ятаю! Я горджуся!», «Ми — нащадки Великої Перемоги!» і іншими. Пiдтримувати чи нi - дiло кожного.Власне я поважаю,пам'ятаю i горжусь!!!!
VSC до Вона Показати IP 30 Квітня 2010 17:29
Скиньте ссылочку на первоисточник, наверняка российский сайт. Забавляет это ".. Греція... Франція, Італія... Великобританія, США, Німеччина...эІсландія, Китай, В'єтнам, Мексика,Бельгія, і Афганістан.А також Ізраїль, Канада, країни Персидської затоки." Последнее "Персидської затоки" - это вообще из области психиатрии. Кто нибудь верит в этот бредовый перечень? Очередная профанация. Усопкойтесь, помяните молча без "рассейской" показухи и бахвальства.
Вона Показати IP 30 Квітня 2010 21:41
Просто бувають люди,якi розумiють,що таке втрата,що таке вiйна. А ссилка нiдочого,не ваше - не пiдтримуйте,тут без агiтацiй!!!Я сказала за себе i деякi факти проведення акцiї.Я - українка!!!!Напевне не вiриться,але бувають i такi люди.
Поліщук Показати IP 1 Травня 2010 00:41
9 травня - траур і скорбота за вбитих вояків і замордованих цивільних громадян, що розплатилися власним життям за злочини комуняки Сталіна. Не було б Джугашвілі не випестили б на заході Шикельгрубера. Шкода людей, яких змусили повірити в чудо червоної москальської чуми, і тих хлопів, що сиділи у схронах виборюючи власну смерть за для України. Согоднішній дешевий патріотизм і возвеличування перемоги - то наслідки імперського виправдання власного злочину проти багатьох поневолених союзом народів. Шкода, що не робимо висновків, через що, дуже швидко нам розкажуть, як добре в союзі з росією, годувати її армію продавати власного батька та ділитися власною дружиною з старшим братом. Особисто я закликаю до бойкоту усього російського і у тому числі георгіївських стрічок. Цими стрічками слід обмотати кремль та мавзолей і зрівняти це місце з землею, на знак вдячності від багатьох народів, котрих втягнули у Другу світову війну.
Влад Показати IP 1 Травня 2010 06:52
Что там вам в этой незалежной,облезлой вашей жизни нужно было построить-это вы потом, перед Создателем все ему равскажете...Всем кто чтит память наших отцов и матерей,всем хорошим людям даю интересные фильмы на rutracker.org:"Почему мы сражаемся" и "Времена,когда молятся все".Первый фильм американский, 1943 года выпуска.Да в принципе и зомболохи и бандерлоги тоже могут качать и смотреть.Ну пузырятся злобой,а душа то -христианка.
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 2 Травня 2010 21:01
На рахунок георгієвських стрічок є прекрасна стаття братів Капранових на "Українській правді" - "пістрява стрічка". Перш ніж чіпляти собі на груди - обов'язково причитайте статтю, лжепатріоти!
Вона Показати IP 3 Травня 2010 12:22
«Георгіївская стрічка» не є геральдичним символом. Це символічна стрічка, репліка традиційного біколора Георгіївської стрічки. Не допускається використання в акції оригінальних нагородних Георгіївських або Гвардійських стрічок. «Георгіївська стрічка» — символ, а не нагорода. Цей символ — вираження нашої пошани до ветеранів, дань пам'яті полеглим на полі бою, вдячність людям, що віддали все для фронту. Всім тим, завдяки кому ми перемогли в 1945 році.
Вона Показати IP 3 Травня 2010 12:33
А ще, читаючи статтю в "Українській правді", не полiнуйтесь прочитати коментарi до статтi.I переконайтесь,що таких людей як АнтиРИГIНАЛ,не багато.
АнтиРИГІАНАЛ до Вона Показати IP 3 Травня 2010 17:55
Зазвичай, коли немає аргументів для захисту своєї позиції, читають саме коментарі до статті, намагаючись там їх знайти. Нешановна "Вона", ви саму статтю хоч читали? Переконаний що ні, як і в тому що таких недалеких людей як ВОНА жменька.
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 3 Травня 2010 18:03
А ще: "пов'язування стрічок на машини з метою імітувати орденську стрічку - зовсім інше. Це свідоме приниження військової нагороди" - для "інтелектуалів" типу "ВОНА", які вичитують лише коментарі (цікаво, усі 680 прочитали?).
АнтиРИГІАНАЛ Показати IP 3 Травня 2010 18:06
"Орденом Слави, стрічка якого пістрявіє сьогодні на антенах машин, нагороджували за збитий з особистої зброї літак чи захоплений ДОТ, або ж за два танки, підбиті з протитанкової рушниці, чи то за один, підірваний гранатою. Орден отримував також той, хто вогнем особистої зброї знищив 10 солдатів, хто взяв в полон офіцера або, скажімо, захопив прапор військової частини ворога. Орденська стрічка - це невід'ємна частина ордену. Щоб переконатися у цьому достатньо зазирнути до будь-якого довідника. Мало того, носити її, так само, як і сам знак, мають право виключно особи, які цим самим орденом нагороджені".
Ігор Показати IP 5 Вересня 2011 13:53
Ще не відомо при кому б краще жилося - при комуняках чи при німцях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus