USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Криштоф: "Тут був Вася" – просто, зрозуміло, душевно!

Тепер у громадських вбиральнях нічого почитати, і це засмучує такого інтелігента, як я. Та Народ не перестав творити. В нашу прогресивну епоху митЦі вже не пишуть на стінах туалетів; інтернет - безмежний простір для самовираження. Хоч написати \"ЄслІ тИ на... зараза, дЬОрні ручку унітазА\"! – пиши в блог.
Та є одне но: віднайти в мережі такі прості, зрозумілі кожному слов\'янину твори надзвичайно важко. Інтернет заполонили політики, розумні журналісти, проститутки й представники інших депресивних верств суспільства. Люду не вистачає надряпати на стіні \"Тут був Вася\", вони пишуть дисертації, щось на зразок: \"Становлення ментальності сучасного українця через призму активізації шлюбних ігор ховрахів на зламі століття\".
І, може, через недалекоглядність і політичну непідкованість я не розумію, чому не можна було написати \"Тут був Василь Омелянович\". Ех...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вирішив продовжити свою кар\'єру \"блогера\". Дурість, звичайно... От був би модним дядьком, мав би машину, значок з синьо-жовтим прапором, не…
Дуже багато надписів на стінах Верхнього замку і у старій частині Луцька
Валерій Хомич придбав приватизовану земельну ділянку, отримав державний акт власності та дозвіл на забудову, побудував дім. Тепер, його хату хочуть…
Коментарів: 7
Дядечко Показати IP 1 Серпня 2008 09:41
Браво! Хоч один адекватний блог.
Богдана Показати IP 5 Серпня 2008 16:00
Олеже, за чим nostalgi? Невже до правитоків людства тягне?
Анонім Показати IP 6 Серпня 2008 14:13
ЦЕ ПРОСТО БОМБА! ЯК І БІОГРАФІЯ
Криштоф Показати IP 6 Серпня 2008 14:56
Швидше до правитоків нашої держави. Слов'янської простоти та "Соцреалізму"!
Оксана Прокопчук Показати IP 12 Серпня 2008 14:48
Та ви, пане - талант! :-)
Анонім Показати IP 7 Вересня 2008 14:15
шо вася - то точно
Анонім Показати IP 5 Березня 2009 16:11
"Становлення ментальності сучасного українця через призму активізації шлюбних ігор ховрахів на зламі століття". Невже це ти писав???Ого..інтелектуал..давно мабуть не спілкувалися)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus