USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Микола Нікітюк: Перевірка з МВС

Сьогодні в Луцьку після звернення до Міністра МВС Волинської обласної організації Партії захисту прав людини та Волинської правозахисної групи за дорученням заступника Міністра начальника Головного штабу  МВС Вербенського М.Г.  працював                        представник міністерства Терещенко Ю.В.
 
На зустрічі з представником правозахисного активу області  п,Жуковою Л.О.  була досягнута домовленість про проведення розширеного засідання Громадської ради при УМВС з питань моніторингу роботи волинської міліції  та допомоги громадського активу в поверненні довіри до міліції.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
                   Депутат Луцької міської ради                     Нікітюк Микола Сергійович                                    43024 м. Луцьк, проспект Відродження, 47, кв. 22.                             тел.…
Недоторканність депутатів Верховної ради України – одна із головних причин кризи українського політикуму і влади. Ця пільга поставила народних депутатів…
6 травня  2009 р.         Офіційна інформація зібрана Волинською правозахисною групою та Радою громадських організацій з прав людини  про  …
Коментарів: 19
Петро Показати IP 21 Березня 2009 13:24
І це запис у блозі? Що він корисного дає читачам? Яку несе цінність? Недалекий чоловік, а простіше просто посміховисько!
небайдужий Показати IP 21 Березня 2009 19:50
Петро! Ти зовсім не правий.Ти або не знаєш про міліцейське свавілля або ти з них.
Жукова Показати IP 22 Березня 2009 09:58
Шановний аноніме!!! Посміховисько- не Микола Нікітюк, а ти, бо ж боїшся написати своє прізвище і ім'я, а "гавкєщ" під псевдонімом "анонім". Тобе ніхто не примушує читати 2записи у блогах" Миколи Нікітюка.Якщо можеш повідомити щось цікавіше, то повідом. Думаю, що ти, "аноніме", близький до "мінтів", тому і огризнувся на повідомлення Миколи Нікітюка.
Анонім Показати IP 22 Березня 2009 10:04
У нас теж була перевірка - перевіряла ГП, там суперспеціалісти сидять...ти їм кажеш, наприклад 2+2=4, а вони на це кажуть: 2+2=5, а тому все хорошо..... саме головне про те що 2+2=4 не можуть спростувати. Але висновок один: 2+2=5 Короче забрехалися і нічого не хочуть рообить...
Артюшенко Г.О. м. Ковель. Показати IP 22 Березня 2009 11:23
Ніяких перевірок ніхто не робить. Просто створюють вигляд, що роблять. Нерідко в останній день, або і заднім числом пишуть відписки. А тому, я стала вимагати , як це прописано у законі - проводити перевірки з моєю участю. Наведу приклад: Серпень, 2006рік. Цілий день з участю працівника МВС України та УМВС України у Волинській області вивчали матеріали справи. Хитали головами при виявлених грубих порушеннях і обговорювали кого за такі недопустимі речі треба виганяти з органів і притягувати... А потім я отримала копію висновку перевірки та відповідь у яких було вказано: "Проведеною перевіркою, за участю заявниці, факти про порушення працівниками Ковельського МРВ, вказані у її скаргах - не підтвердились". Я була шокована! До кого ж тоді звертатись? Я не зупинялась! У мене декілька десятків таких висновків!!! А 06.03.2008року на ті висновки - головний висновок - виправдувальний вирок, у якому вказано на всі грубі порушення прав незаконно притягнутого сина до кримінальної відповідальності і навіть з такою припискою: "Більше того, в матеріалах справи немає жодного процесуального або іншого документу, з якого б випливали підстави для обгрунтованих підозр Артюшенка О.В. у скоєнні злочину, на момент його затримання". Минув рік після вироку. На мої скарги - чому нікого не притягли до відповідальності і досі пишуть абсурдні відповіді: посилаються на "матеріали перевірок" 2006року, а виправдувального вироку наче й не було... То, як можна заставити і кого дати мені просту відповідь: хто і коли відповість за свавілля? Скільки можна підвищувати звання і посади злочинцям у погонах?
Лікар Показати IP 23 Березня 2009 03:04
Хто провів інтернет в Ліпини? Це погано впливає на хворих! Негайно відключити!!!
Марта Показати IP 23 Березня 2009 09:38
Пані Жукова - теж "відомий" правозахисник, який виїдає печінки ще краще, як Микола Нікітюк. два чоботи пара
Вінстон Показати IP 23 Березня 2009 11:38
Зніміть це фото з блогів, діти ж заходять...
Артюшенко. Г.О. м. Ковель. Показати IP 23 Березня 2009 12:57
Я звертаюсь до "лікаря" і пані Марти. Шановні! Я також є членом Волинської правозахисної організації. Ви вважаєте, що я психічно хвора? Моя боротьба з міліціянтами та прокурорами є виїданням Ваших печінок? Тоді хто є Ви??? Прибічниками тих хто катує наших дітей і садить до тюрем? Я згідна з тим, що кожному, через якісь образи до Вас, ви маєте право публічно виразити свою особисту думку. Але із того, що я бачу, Ви ненавидете усіх правозахисників, які шукають правди, справедливості та захисту і в відвертій формі вказують на оіб, які заслуговують не лише громадського осуду, а й адміністративного і кримінального покарання. Я можу зрозуміти "лікаря", бо як я вже писала - він дивиться на світ очима своїх душевнохворих пацієнтів, хвороба якого - прогресує, знаходиться в госрій формі і важко піддається лікуванню! Але Ви, Марта! Ви своїм коментарем виразили своє негативне ставлення до членів правозахисної організації! Я-то завжди думала - чому ж ніхто не коментує підняті у публікаціях проблеми?! Але тепер мені зрозумілою стала Ваша мета - психологічно знищити і розтоптати правозахисників, які ті проблеми піднімають та висвітлюють!!! То дайте мені відповідь, Марта: скільки Вашої печінки виїла Жукова тим, що перед представником МВС України "строїла" високопосадовців із Волинського УМВС, або Нікітюк, який повідомив читачів, про досягнуту домовленість про проведення розширеного засідання Громадської ради при УМВС з питань моніторингу роботи волинської міліції та допомоги громадського активу в поверненні довіри до міліції??? Чи матимуть негативний вплив на Вашу печінку і мої коментарі після того, як я оприлюднила, що також являюсь членом Волинської правозахисної організації?
Марта Показати IP 23 Березня 2009 13:15
І ви теж, як пані Жукова, ходите всюди з двома охоронцями? Чому, питається так дбати про власну персону?
Анонім Показати IP 23 Березня 2009 13:35
А фото дійсно фантастичне, варто його збільшити і відразу видно цей глибокий інтелектуальний погляд! Можна без гриму знімати казку про Івасика-Телесика (або про поліських покемонів ;-))
Артюшенко Г.О. м. Ковель. Показати IP 23 Березня 2009 13:47
Хто більше дбає про власну персону: той хто відсиджується і довбе правозахисників, чи той - хто публічно називаючи своє ім'я викриває протиправні дії правоохоронних органів?
Марта Показати IP 23 Березня 2009 13:52
тут ще можна засумніватися, хто кого довбе...
Артюшенко Г.О. м. Ковель. Показати IP 23 Березня 2009 14:42
Марта! Із коротенького запису Нікітюка у блозі досить доступно і зрозуміло викладена інформація правозахисної організації про вжиті заходи громадського активу в поверненні довіри до міліції. Марта! В чому Ви сумніваєтесь? В чому вбачаєте задовбування Вас? Яким чином образило Вас (аж до виїдання печінки) дане повідомлення??? Вибачте, але на мою думку - без ніякого сумніву, ну ...воістину ментовський Ви журналіст і прихвостень!!! Я бажаю ВАм удачі! Там поки-що такі треба!
Марта Показати IP 23 Березня 2009 15:17
Пані Артюшенко! Схоже, ви ділите людей на ментів, правозахисників і журналістів. Іншим у житті місця нема? Жаль.
небайдужий Показати IP 23 Березня 2009 20:32
Марті.Ви нічого не зрозуміли в професійній класифікації Артюшенко.Вона говорить про те,що правоохоронці діляться на міліцію і ментів.А журналісти на тих,хто пише по переконанню і тих хто став "Мартами" і "Богданами".Правоохоронцями ж можуть стати і хороші міліціонери і чесні журналісти.Ващому типу,Марто, це не загрожує. І не прикривайтесь,Марто, фальшивою турботою про народ.Адже історія знає, що найважчі злочини в світі робились під гаслом для народу і во імя народу...
Буревій Показати IP 24 Березня 2009 23:25
Сьогодні в Луцьку після звернення до Міністра охорони здоров'я Волинської незалежної медіа-профспілки та Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України перебував представник МОЗ. На зустрічі з представником журналістського активу області п.Баран Г.М. була досягнута домовленість про проведення розширеного засідання Колегії управління охорони здоров'я Волинської ОДА з питань моніторингу роботи психіатричних лікувально-профілактичних закладів області та допомоги громадському активу в поверненні довіри до психіатрів. Планується, що на колегії буде винесено догану головним лікарям обласної психіатричної лікарні №1(Ліпіни) і №(Олика). Серед причин називають те, що керівники вище згаданих установ не забезпечили проведення конкурсу на самого любящого сина України, як наполягав громадянин Нікітюк М.С. Представник міністерства вказав, що такими відмовами головлікарі психлікарень грубо порушили право на самовираження і безкоштовну медичну допомогу бажаючих взяти участь у конкурсі у кількості 1 людина (Нікітюк М.С.)
Артюшенко Г.О. м. Ковель. Показати IP 25 Березня 2009 10:39
Буревію! Вам немає чим апелювати! Ви ще раз підкреслили, до речі, словами пана Миколи Нікітюка,бо самі можливо б і не змогли б так гарно виризити свою думку - хто з ким спілкується і чим займається! Микола, як нормальний громадянин і відомий правозахисник спілкується з нормальними громадянами і займається нормальними справами для людей! Є порушення законів у міліції - намагається віднайти шляхи викоренення цих порушень. В чому тут Ви вбачаєте порушення психіки? Якщо Ви є просто спостерігачем збоку, то не ображайте, в першу чергу Волинську незалежну медіа-профспілку та Волинську обласну організацію Національної спілки журналістів України. Бо там також працюють такі ж люди і для людей. А якщо Ви є їхнім представником і в такий спосіб продовжуєте обливати брудом пана Нікітюка, то це не робить честі ні Вам, ні медіа-профспілці, ні журналістському активу області, який начебто представляє п.Баран Г.М. у досягненні домовленостей із МОЗ, бо всьому є межа. І дуже шкода, якщо медіа-профспілка і журналістський актив уже вичерпали усі свої можливості і знання для хороших справ, що залишилось їм тільки проводити конкурси у психіатричних лікувально-профілактичних закладах області. В основному, в любих конкурсах переможцями в першу чергу стають свої люди! Так що усі лаври перемоги будуть Вашими! Ну а Микола, навіть не піде вітати Вашого переможця, бо він займається серйозними справами!
Буревій Показати IP 25 Березня 2009 17:30
Серйозні справи - це відвідини Анатолія Петровича і Євгенія Івановича? А також періодична писанина у блогах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus