USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Мав зустріч з суддею апеляційного суду Одеської області Василем Дмитровичем  Балан, який  виніс оправдальний вирок по справі  ковельчанина Артюшенко.
Він переступив через неписане правило цехової суддівської безвідповідальності – всіма силами захищати своїх  зас…..в. Кабінет другого судді цього суду, який перед цим виніс вирок  13 років тюрми за злочин, який не міг бути скоєний  Артюшенко,  знаходиться через коридор.
Від громади області вручив судді В.Д. Балан і всьому складу суду, який розглядав справу Артюшенко,  подяку за мужність, громадянську позицію, порядність, чесність.
Такі судді дають надію, що ще не все втрачено  і  зусилля  суспільства  по очищенню третьої влади  можуть мати успіх.
Все більше і більше українців, які мали значні справи в судах, починають  розуміти, що ми відповідальні за те, що  в судах   відбувається.
Очищення піде, коли критична маса таких людей зможе пересилити  силу інертності   суспільства.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
                                                                        Прокурору Волинської області                                                                    Гілю А.І. Пане прокурор  !                                                     (лист відкритий, підлягає публікації…
Шановна пані Богдано.   В державі є прекрасні Присяга  працівника МВС,  Присяга воїна Збройних сил України, клятва Гіппократа,  Присяга судді,…
Другий раз читаю інтерв’ю прокурора області  п. Андрія Гіля і дивуюсь. Поважна посада, генеральські погони. В першому він переконував журналістів…
Коментарів: 4
Віруючий в... Показати IP 7 Жовтня 2008 13:18
Надія є. Не буде Надії прийде Віра. Не буде Віри прийде Любов. Не буде Любові прийде Зульфія...
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 17:21
А які букви мали бути на місці п’яти крапочок? Навіть приблизно не уявляю.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 12:40
Аноніму. Я думаю там мало бути "ранці"
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 23:35
Із вставкою "ранці" - це ті, що знаходяться через коридор. У них також є віра і надія що завжди все сходитиме з рук. Ще є палка любов до грошей! Бо за що ж іще такий гріх на душу брати ?! Але до них прийде не Зульфія, а Сатана!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus