USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.40 10.60
Людмила Яворська: Хтось знає: гаряча вода буде?..

Говорили-балакали, повиключали мікрофони, розвернулися і живемо кожен своїми проблемами. А в мене вона одна: ГАРЯЧОЇ ВОДИ НЕМАЄ!!!! Третій місяць, до речі.
 
Всі обіцяють. Ще голосніше лають своїх опонентів. А води – як не було, так і немає
.
Найбільше мене обурює, що в тепловий мікрорайон, який обслуговує славнозвісна котельня, потрапляє дитсадочок, куди ходить моя дитина. Хоча, напевно, то не єдиний садочок…
 
Мене не цікавлять ні політичні, ні бізнесові розборКи. Я – мешканка міста Луцька. Міста, яке я ще досі люблю. І в казну якого справно сплачую за комунальні послуги. То чого міська влада думає про все на світі (про чесність, принципи, порядок), а про мене – ні?!
 
Депутати виділили гроші на сплату Кропиві боргу. «Луцьктепло» ці гроші переказав на рахунок «Луцьктеплоенерго»?.. Думаю, що ні. Інакше у мене і в тисяч інших лучан БУЛА Б ГАРЯЧА ВОДА.
 
P.S. Минулого року ситуацію якось «розрулив» Бондар. Невже цього року нікому не хочеться додаткових «бонусів» і лояльного ставлення 40% лучан?..
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Чому я тут?.. Журналістика — справа непроста. З одного боку, нібито щодня багато пишеш, багато говориш. А з іншого —…
Пам’ятаю років шість-сім тому шокуючу зустріч у маршрутному таксі. Один пасажир, радіючи поверненню до Луцька, бурхливо ділився своїми враженнями про…
Цікаво, є у Луцьку люди, які читають рекламні матеріали?.. Нєа. Бо це — нудна туфта. І винні у цьому не…
Коментарів: 20
Олександр Показати IP 19 Вересня 2008 17:37
Людочка, приходь до мене додому, помиємось разом у моєму джакузі :-)
Будівничий Показати IP 20 Вересня 2008 21:29
Думаєте чи знаєте, що гроші не перераховано? Так от - гроші перераховано. Міська влада своє зробила а шантажист Кропива воду так і не гріє...
Знаючий Показати IP 21 Вересня 2008 16:20
Будівничий, не бреши!
Анонім Показати IP 21 Вересня 2008 17:38
а знову цей "будівничий", що так захищає міську владу?! Дороги він (будівничий!)вже "зробив", тепер "міська влада все зробила": все зробила - це коли є результат, а результат є тоді, коли є влада! А влада, що не може справитись з злодіями і злочинцями, то не влада!
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 09:35
Якби заплатили гроші то кричали б аж в Польщі чути було.
Яворська Показати IP 22 Вересня 2008 10:00
Цікаво, чого політичні опоненти Шиби "під шумок" не збирають підписи на референдум?.. Особисто я, при всій повазі до Б.П., підписалася б. Хватить вже людей морозити!
Олександру Показати IP 22 Вересня 2008 10:03
Адресу залишив би, чи що?..
Анонім Показати IP 22 Вересня 2008 12:37
Вся проблема з водою через Шибу. Він нічого вирішити не може, лише гризеться зі всіма. Для чого нам мер, який не вміє вести переговори тай справи також? Геть з міста. Шибу в Турійськ, а лучанам дайте гарячу воду!
Олексій ДУДИЧ Показати IP 22 Вересня 2008 12:39
Але й інертність у нашого брата!!! Нагадує 33 рік, коли мовчки падали і помирали... невже нема лідера, хоча б серед замерзаючих!?. якщо вже політичних бонусів нікому не тре... Люда, а чо би "Статус" не використати для боротьби і не зробити огляд "бєзпрєдєлу" по Західній Україні?
Лихий Показати IP 22 Вересня 2008 13:36
Кропиву виполять - шантажу громади не буде.
Яворська Показати IP 22 Вересня 2008 13:58
Сміх сміхом, а через тиждень я сама зі списками по людях піду :( А от "Статус", на жаль, тут ніяк не використаєш: не співпадає моя мізерна проблемка із місією, тематикою і цільовою аудиторією видання :)
Ричук Показати IP 22 Вересня 2008 16:33
Так уже й не співпадає?.. Та ладно тобі ;-)
Яворській Показати IP 22 Вересня 2008 18:04
А чому через тиждень??! Згідно "соц.опитування" у під"їзді - 98 відсотків готові підписатись та вийти пікетувати. А якщо сидіти склавши руки - то вимремо.
Олексій ДУДИЧ Показати IP 22 Вересня 2008 19:09
Якщо в місії суспільного видання нема місця проблемам громадської - гріш ціна такому виданню, виставковий експонат. Люда, це не твоя мізерна проблемка, а хрестоматійний приклад в державі. Борись, йди на барикади, думаю, багато тебе підтримають
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 14:58
Запитання до прихільників Шиби: чому при Кривицькому і вода була, і у парку чистота, і скандалів зі стадіоном не було? Може потрібно щось підправити у мерському кріслі?
Лихий Показати IP 23 Вересня 2008 16:05
Я не особо прихильник Шиби. Але при Кривицькому все було тихо бо він сам краві з "сильними світу цього" ділився. А Шиба не краде і іншим не дає - от і вставляють палки в колеса йому як тільки можуть.
АндрійКо Показати IP 24 Вересня 2008 09:29
Шиба, Кривицький, яка різниця? Суть в тому, що ні один, ні інший належно не виконували і не виконують своїх обов'язків.
Світлана Показати IP 24 Вересня 2008 17:49
Ви , пані Яворська ,правильно назвали ситуацію , що склалася - бізнесовими розборками. А влада у нас де ? Нема і край .Ну не здатний Шиба вдарити кулаком по столу , як колись Кривицький. На камеру як всі гарно говорять? Не вірю нікому . Жах!
Петрович Світлані. Показати IP 25 Вересня 2008 11:38
А не треба нікому вірити. Треба дивитись в суть речей. А суть - Кропива шантажує місто.
Петровичу Показати IP 26 Вересня 2008 12:48
Кропива - бізнесмен. Його логіка чітка і зрозуміла: заплатили - є вода, не заплатили - нема. А логіка Шиби в чому? Майно має бути комунальним. І крапка. А чого комунальним? Давайте магазини знову зробимо державними, а то приватні ж націнки які роблять!.. Чи транспорт весь віддамо комунальникам. Вже 15 і 9 маршрутки віддали - результат на лице.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus