USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Лучанин в Раді Європи: Зробимо наше місто затишним

 
«Зробимо наше місто затишним» - під такою назвою розпочинається цьогорічна екологічна кампанія активістів організації «Громадська ініціатива». Перетворити Луцьк на чисте, зелене місто, привабливе для лучан та його гостей спільними зусиллями громади, організаторів  та влади є основною метою акції.
 
На сьогоднішній день визначено декілька дворів багатоквартирних будинків в місті, на території яких спільно з мешканцями цих будинків буде розпочато кампанію. Під час акції планується прибирання дворів, висадка дерев та впорядкування дитячих майданчиків.
 
Вкрай катастрофічною залишається проблема прибирання парків та рекреаційних зон міста. Саме тому активісти організації виступили з пропозицією до міської влади закріпити або надати в безкоштовну оренду з метою впорядкування установам міста певних територій парків та зелених зон для догляду, прибирання, облагородження, створення умов для цивілізованого відпочинку.
 
Кампанія орієнтовно розпочнеться на початку квітня і буде реалізовуватись протягом року. До участі в ній «Громадська ініціатива» запрошує всіх лучан, які бажають спільно з нашими активістами впорядкувати свій двір, вулицю, зробити чистим та затишним місце відпочинку для себе та своїх дітей.
 
Докладніше про акцію та її координаторів можна дізнатися на персональному сайті голови ГО «Громадська ініціатива» Андрія Козюри  http://koziura.com.ua у розділі «Громадські ініціативи».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Читаю і перечитую звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку  Луцька і черговий раз дивуюся чи не в країні чудес ми…
Розміщення торгових точок при вході до Центрального парку імені Лесі Українки викликало чергову дискусію в ході останніх засідань сесії Луцької…
  Боротьба за владу на політичному олімпі давно стала буденною діяльністю окремих політичних сил. Останні не можуть зрозуміти, що реалізація…
Коментарів: 18
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 09:07
Козюра готується до виборів мера і цим все сказано . Рано ще тобі...
журналіст Показати IP 25 Березня 2009 09:56
сайт - очевидна манія величі. прикро тільки те, що поки всі сміються, такі люди зазвичай продираються до вершин. а тоді... плюють на нас всіх з великої висоти
Однокурсник Козюри Показати IP 25 Березня 2009 09:57
Андрій. Це має бути приєнання до твоїх активістів для того що б поставити тобі галочку за рахунок інших людей, чи це має бути об'єднання для того що б просто зробити добру справу. Розберися з цим і напиши детальніше. Я тобі нічого не винен, що б під тобою ходити.
Молодий Показати IP 25 Березня 2009 10:15
А я рахую саме вчасно, досить відсижуватись старшим поколінням на керівних посадах. Молодих та амбіційних вперед до влади. Можливо тоді й зміняться сьогоднішня корупція на законне підгрунтя.
До аноніма 25 березня, 09:07 Показати IP 25 Березня 2009 10:17
Олександр Іванович, ідіть но вже на сесію, а то ще спізнитесь не дай Бог.
Savur Показати IP 25 Березня 2009 10:36
нічого нерано, треба тих старих бюрократів на пенсію відправити....Молодим дорогу!
До аноніма 25 березня, 09:07 Показати IP 25 Березня 2009 11:04
Олександр Іванович, ідіть но вже на сесію, а то ще спізнитесь не дай Бог.
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 11:11
Ніколи вжиті не прибирав території в м. Луцька, а тут прорвало... Не бути тобі мером, ще маленький спочатку зарекомендуй себе, як вправний господарник, а потім балатуйся...
Однокурсник Козюри Показати IP 25 Березня 2009 11:25
"Кампанія буде продовжуватись протягом цілого року, і якщо ви бажаєте впорядкувати ваш двір, збирайте ініціативну групу та телефонуйте нам." Андрій це з твого офіційного сайту. Тому, поясни будь-ласка. Чому люди, які просто зібралися що б прибрати в своєму дворі повинні тобі дзвонити? Чи не здається тобі цей заклик принаймі дивним?
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 11:56
До речі, коли буде наведено лад біля кафе "Буратіно", що Винниченка, пане Андрію? Як більмо на оці.
Вінстон Показати IP 25 Березня 2009 13:13
А хто такий Козюра? Я про нього нічього не чув! А тут ба! Появився! Але мені здається, що з нього толку небуде! Подивиться на вислови його одногрупника! Що можна ще думати?
Місько Показати IP 25 Березня 2009 14:09
Козюра крамка ком. Коммершіал Козюра.
Грінпіс Показати IP 25 Березня 2009 14:18
Звичайно треба вітати ініціативу інтернет-мера.Але викликають небезпідставний сумнів добрі наміри депутата по благоустрою і озелененю. Бачиться його бажання швидше озеленитись самому.
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 14:59
Несамовито прагну побачити фото А. Козюри, коли він збиратиме побутове сміття на берегах р.Сапалаївка чи ще десь. Сподіваюсь у пана Андрія вистачить коштів зібрати більше активістів ніж журналістів...
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 16:19
Через поле, через гай Ходить хлопчик Помагай. Бачить хлопчик: садять сад – Він поміг кінчити ряд. Вмить приніс відро води І полив два ряди. Рій із пасіки пішов, - Помагай роя знайшов, Обходивши луг і ліс, Він в село його приніс. За селом копали став, - Помагай візок дістав, Цілий день возив пісок, Аж вищав його візок. Помагая у труді Знають літні й молоді, Ковалі і муляри – Всі радянські трударі. Ось ти часу не гай – Будь, як хлопчик Помагай!
Михайло Наход Показати IP 25 Березня 2009 20:47
Прикро, що будь-яка інформація, навіть важлива і суспільно корисна, яка зявляється у блогах відразу стає мішенню "доброзичливих" анонімних коментаторів. Переконаний, що більшість аннімних коментаторів ніколи нічого безкоштовно не зробили на благо громади. Не так важливо, хто і з якою метою організовує громадські акції, на зразок тої яку намагається запустити Андрій Козюра, важливіше зламати байдужість городян до будь-якої проблеми. Влада не може і не повинна вирішувати всі проблеми, її завдання організувати та координувати процес, а громадські організації повинні активізувати громаду і звернути увагу на конкретні проблеми, які спільно можна вирішити. Вітаю ініціативу Андрія, міської влади у напрямку наведення порядку, і з задоволенням візьму участь у цих заходах і залучу до них своїх друзів.
Юрист Показати IP 25 Березня 2009 21:06
Висока вірогідність того, що А.Козюра стане мером, ИМХО.
Коля Показати IP 2 Квітня 2009 11:27
Исчо один любитель попиариться на халяву. Представляю, как стройные колонны предпринимателей, на Тоётах Камри, дружно направляются на берега Сапалаивки. Из них в дорогих спортивных костюмах, в кроссовках по 500 дол, бодро выскакивают молодые крепкие парни и девушки, хватают лопаты, ведра, грабли, метлы, позируют перед фотокорреспондентами, а потом, так же дружно, садятся в машины и отбывают восвояси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus