USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30
Лучанин в Раді Європи: За досвідом демократії – у Стразбург

Протягом тижня - з 29 червня – по 06 липня 2008 року я прийматиму участь у роботі Літнього Університету Демократії, який проходитиме у місті Страсбург (Франція) в рамках проекту організованого Українською школою політичних студій.
Захід відбуватиметься переважно у приміщені Ради Європи (зокрема, у залі засідань Парламентської Асамблеї Ради Європи). Окремо заплановано зустріч у Європейському Суді з прав людини. Для всіх учасників Університету заплановано прийняття від імені Генерального Секретаря Ради Європи та мера міста Страсбург. Делегацію Української школи політичних студій також запрошено на два окремі прийняття – до Генерального Консула Японії при Раді Європи та у Постійне представництво України при Раді Європи.
Українська школа політичних студій - незалежний, позапартійний проект, який має на меті формування, навчання та підтримку нової генерації політиків, державних службовців, лідерів громадянського суспільства, підприємців, журналістів, юристів, яким під силу сформулювати та реалізувати українську європейську ідею.
Українська школа політичних студій була відкрита у листопаді 2005 року з нагоди 10-річчя з моменту вступу України до Ради Європи. Діяльність школи здійснюється за підтримки Ради Європи, Європейської Комісії, Посольства Японії в Україні та Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Вагомість цього проекту було підкреслено на найвищому рівні: 11 січня 2006 року Комітет Міністрів Ради Європи відзначив створення Української школи політичних студій одним із кроків, що мають особливе значення для демократичного розвитку України.
Набір учасників Української школи політичних студій здійснюється щорічно шляхом проведення масштабної всеукраїнської кампанії. Конкурс на участь у цьому освітньо-комунікаційному проекті є одним із найвищих в Україні (12 осіб на одне місце у 2005 році, 16 осіб на місце - у 2006 році). До участі запрошуються молоді люди (до 35 років), які вже досягли значного успіху у сфері громадської або політичної діяльності, журналістики, бізнесу, державної служби та юриспруденції. Учасники УШПС мають можливість взяти участь у трьох сесіях Школи, що відбуваються в Україні, та одній - у м. Страсбург, Франція.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
\"Кадри вирішують все\" – цей крилатий вислів Сталіна вірний для всіх часів. Революції здається і видумали для того, щоб виправляти…
Те, що фактично всі комунальні підприємства Луцька перебувають у глибокій борговій ямі не потребує зайвих доказів. Неодноразово на сесії Луцької…
http://www.dt.ua/2000/2229/66283/ № 19 (747) 30 травня — 5 червня 2009 Порятунок потопаючих — справа рук самих потопаючих. Черговим заходом із…
Коментарів: 1
wstgikplbw Показати IP 26 Січня 2012 04:16
У многих, даже весьма состоятельных людей, автоломбард временами возникают обстоятельства, кредит под залог когда деньги необходимы не просто срочно, а безотлагательно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus