USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Лучанин в Раді Європи: Програма соціально-економічного розвитку Луцька: чергова «країна чудес» або шанс для «бідного Піноккіо»

Читаю і перечитую звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку  Луцька і черговий раз дивуюся чи не в країні чудес ми бува живемо. Вся справа в тому, що Луцьк далеко не мегаполіс, і все, що в ньому відбувається, видно як на долоні. Та ось кардинальних реформацій міської влади, про які так голослівно пише місцева преса, чомусь і досі не бачимо. Програма соціально-економічного розвитку Луцька з її космічними показниками наразі залишається на рівні паперової декларації, а її виконання викликає великі сумніви.
Довідка департаменту економіки міського муніципалітету про хід виконання вказаної програми схожа швидше на  суху статистику, аніж на звіт економістів. В ній ми не побачили ні реального аналізу стану економіки міста, ні ходу виконання прийнятих міських програм. Бо, звітувати, вочевидь, нема про що.
«Серед пріоритетів реформи ЖКГ – створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Наразі їх в Луцьку налічується понад півсотні» - читаємо в одній з газет про «Дванадцять добрих справ міської влади». Натомість у звіті подається зовсім інша інформація. Від початку року жодне ОСББ так і не було профінансоване, хоча на ці потреби в бюджеті міста було закладено півмільйона гривень. На фоні такої відверто примітивної дезінформації лучан обіцянки міського голови що до кінця року на створення ОСББ буде залучено аж три мільйони гривень виглядають не інакше як мильні бульбашки.
Візьмемо реалізацію цільової програми  «Дахи». Щорічно на капітальний ремонт покрівель  житлового фонду визначено суму в розмірі 4 мільйони 650 тисяч гривень. Так ось за перше півріччя цього року на її виконання втяли робіт аж на 490 гривень(!) в трьох житлових будинках. Оце так показники роботи. Варто зауважити, що минулоріч в будинках, де були проведені капітальні ремонти покрівель згідно програми «Дахи», об’єднання співвласників не створені.
Програмою «Дороги» планувався ремонт доріг на вулицях Данила Галицького, Станіславського, Гнідавській, Героїв УПА, проспекту Перемоги. Станом на вересень місяць на жодній з них роботи по ремонту шляхово-дорожнього покриття не проводились. І знову не стиковка. У звіті вони вже включені в перелік, де був проведений ямковий ремонт.
Це лише декілька наведених фактів, яким чином в нас модернізують житлово-комунальне господарство. Не кажучи вже про енергозберігаючі  технології, на запровадження яких виділені чималі кошти, проте економія на яких поки що рівна нулю.
Залишається під великим знаком питання казкове зростання середньомісячної  заробітної плати аж на цілих 4,7%, залучення інвестицій з приростом у десять відсотків, збільшення обсягів будівництва. Викликає чимало запитань і до створення більше двох тисяч нових робочих місць у першому півріччі, позаяк скільки людей за відповідний період  було звільнено цифри не наводяться. І таких «мух»  по кожному напрямку можна наловити ще чимало. Програма соціально-економічного розвитку міста не тільки не виконується, вона далека від реальності.
Кажуть критикувати завжди легше, ніж зробити щось самому. Та допоки нам будуть підсовувати котів у мішку, на зразок таких звітів, доти лучани віритимуть пустопорожнім балачкам міських владців як неусипно вони дбають про місто та його мешканців. Знову будемо бачити як щоосені гроші з міської казни разом з асфальтом закопуватимуться у дощові ями, їздитимемо в аварійних ліфтах, житимемо у будинках з дірявими дахами та обдертими під’їздами і мріятимемо про музичні фонтани в центрі Луцька.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Напевно, серед комунальних послуг, які надають лучанам, найбільше розмов про вивезення сміття, бо і в очі кидається, і в ніс…
Ситуація у сфері грального бізнесу дійшла до критичної точки. Дев’ять людських життів потрібно було для того аби вище керівництво держави…
Відтепер платники єдиного податку звільнені від сплати внесків до Пенсійного фонду. 28 вересня Окружний адміністративний суд м. Києва визнав незаконною…
Коментарів: 53
Аlex Показати IP 8 Вересня 2009 08:14
Так, за пів дня зробили ямковий ремонт на вулиці Боженка. На вулиці Бенделіані в минулому році зробили нове покриття на 80% вулиці ( довжина вулиці 600-800м ). А тих 100 м вулиці, що залишились, наводять жах на водіїв. Скоро потрібно буде черговий трактор, щоб перетягував маршрутки через ями. Така ж ситуація і на вулиці Пугачова. А мер все траву косить і штангу жме.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 09:59
Таке враження, що Козюра точно живе в країні мрій. Бо в державі криза, бензин дорожчає щодня, гривня щодня падає, а в Луцьку все має бути як на скатертині-самобранці. Ти що, не знаєш, що бюджет не виконується, що фінансуються тільки захищені статті? Луцьк, як і вся держава, ВИЖИВАЄ, а Козюрі, блін, фонтана не вистачає!! Медом тобі фейса не намазати? Слава Богу, не бідний, візьми й побудуй фонтан, будеш меценатом!
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 10:43
Що ж, Панове, вітаю, - вибори розпочались... В блогах найкраще можна прослідкувати усіх потенційних кандидатів.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 11:05
Пане Андрій.Поясніть чому Ви так швидко перебігли з постійної комісії з питань житлово-комунального господарства,екології,транспорту та енергозбереження до постійної комісії з питань земельних відносин та кадастру міськради? Ширше поле для депутатської діяльності?
середній клас Показати IP 8 Вересня 2009 11:32
таких «мух» по кожному напрямку можна наловити ще чимало аааааа......одні в Міськ раді мух розводять, а інші ловлять!? ржу, не могу.:))))
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 11:34
a по-моему - в точку
Savur Показати IP 8 Вересня 2009 12:51
Бачу міськвиконкому очі правда коле, вже напевно всі сидять коментарі пишуть. Панове ви б краще роботою зайнялись, а то по сайтах лазите в робочий час і чай попиваєте. Доречі хто наступний після Стемковського??? щурі біжать з корабля???? всі соціологічні дослідження свідчать що рейтиг Шиби вже менше 10 %, так шо панове пакуйте валізи....
До савура Показати IP 8 Вересня 2009 13:02
А рейтинг, напевно, Мартинюк міряє? Так він за бабки що хоч намалює. То напевне Шибі 10 , а Нальковичу 50 намалював. Ну-ну.
Savur Показати IP 8 Вересня 2009 14:01
незнаю, рейтинг сам Шиба замовляв, то краще в нього запитати
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 14:09
Савур бреше про рейтинги. Щоб таке заявляти, то треба хоч шось в дослідженнях розуміти. До того ж, така інформація як правило є закрита, кожен потенційний кандидат шукає (скоріше замовляє) її сам. Якщо Савур і бачив рейтинги - то один. Крім того, невідомо чи той, хто робив, є достатньо компетентним в цьому питанні. Те, що в цю сферу багато хто лізе, ще не значить, що їх висновки справді компетентні.
Аlex Показати IP 8 Вересня 2009 15:10
В мене є питання, можливо, і не по темі. Скільки коштувало Луцьку привітання Шиби абонентів МТС з Днем міста? Це після відкриток чергова акція піару?
Savur Показати IP 8 Вересня 2009 16:02
Аноніму бачу Ви пане чи пані від політики і соціології такі ж далекі як українська влада від народу. І про що це я брешу? якщо про рейтинги то для такого твердження треба самому знати які вони насправді щоб стверджувати про мою брехню, а інформація ж зактира і замовляється самими кандидатами,де ви берете інформацію??? то ви за вашою логікою двічі брехун. А тепер по суті, якби я незнав справжніх рейтингів то б не писав, сподіваюсь у недалекому майбутньому якась незалежна та авторитетна організація оприлюднить дані соціологічного опитування по даному питанню і тоді буде зрозуміло хто із нас правий а хто профан.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 17:07
І які ж конкретні пропозиції є у цього депутата міської ради, обраного мешканцями для вирішення основних питань життєдіяльності міста? Чи він не знає про стан наповнення бюджету?про стан речей у промисловості? у будівництві? Чи може він взагалі з іншої планети спостерігає за всім, що відбувається?
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 17:09
А ви помітили, хто ніхто не обговорює ні статті Козюри, ні його аргуменів, ні власне самого Козюру . Ось такий в тебе, Андрійку, рейтинг, а ще в мери прешся. Може б Савур ще тобі його поміряв, га? Скільки там сотих відсотка? Правду кажуть, коня кують, а жаба ногу підставляє.
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 17:12
Савур відомий брехун, це ні для кого не таємниця.
Цікаво знати Показати IP 8 Вересня 2009 17:49
Питання в лоб. А коли вже колишній "Буратіно" перестане бути більмом? Щодо програми, то її спочатку треба писати реальною, щоб можна було виконати, а не хто на скільки набреше. Хто її до речі затверджував? А ще прошу назвати конкретно ту місцеву пресу, "яка пише голослівно".
Антон Показати IP 8 Вересня 2009 18:58
Болюче питання «бідного Піноккіо» полягає у тому, що при наявності неякісного покриття дорожного полотна, приходиться витрачати чималі кошти на ремонт підвіски, чесно-заробленої, на відстоюванні інтересів пересічних громадян м. Луцька, автомобіля марки TOYOTA-CAMRY. Добрі дорого-відсутній ремонт...
Анонім Показати IP 8 Вересня 2009 20:15
Савур, назвіть офіційно оприлюдені хоч одні дані. Шиба з вами ділиться інформацією, щоб з нього на форумі спреціально насміхалися? Говорите що все знаєте і перед тим пишете "не знаю". Чи багато взагалі в Луцьку організацій, здатних оприлюднити такі дані за кошти незалежного замовника? Назвіть їх. А то бачу від вас одне розпинання у власному всезнайстві та жодної конкретики.
Сергій Показати IP 9 Вересня 2009 00:09
Ця вся возня нагадує павуків у банці.Що Андрійко,що Шиба-вони з одного матеріалу зліплені.А насправді,мілко плавають,бо зробити щось велике не хватає духу.Де ви були, коли вас ,ваших дітей та всіх кого знаєте, банда на чолі з великим богобоязненим Петром Кравчуком почала зі світу зводити,викидаючи тонни смертельно-небезпечної отрути на місто? Ви всі про це знали,і сиділи як щурі.Так що давайте не будемо розводити демогогію про народну справу...убоге видовище.Копійка вам ціна у некризу.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 05:51
Геть Шибу
Не соціолог Показати IP 9 Вересня 2009 09:55
Більшість досліджень дійсно глибоко втаємничені. Результати, які оприлюднюються часто є штучно корельованими на замовлення донора. В Шиби дійсно рейтинг не високий, але, в крайньому випадку поки, найвищий і відрив від основних "переслідувачів" дещо більший ніж похибка. Однак, з часом рейтинги змінюються. Зараз усі потенційні кандидати на посаду мера будуть проводити вивчення громадської думки. Лише примітивні політикани цікавляться рейтингами. Соціологів (та замовників) цікавить, які фактори впливають на позицію виборця, як можна змінити ситуацію і т.д., і т.п. А що стосується Мартинюка, то він і його команда одні з найкращих в царині досліджень. Однак, далеко не завжди можна вірити тим результатам, які вони оприлюднюють. Правдиву інформацію шукайте у замовників.
Savur Показати IP 9 Вересня 2009 10:18
мені звичайно приємна така увага до моєї скромної персони, дякую вам панове ОНОНІМИ за теплі слова. По суті. Нещодавно заходив на сайт Козюри (www.koziura.com.ua) і скажу вам по секрету там пише чим займається дупетат міської ради Андрій Козюра, і про те які акції він робить, і про те автором яких рішень міськради він є, і ще багато чого. тому ви для початку почитайте а потім гавкайте хто робить а хто піариться. Ще один момент, в цій статті Андрій наводить конкретні факти з роботи міськвиконкому а не філософствує, в цивілізованому суспільстві це називається конструктивна критика, тільки ж наша місцева влада схоже ще не цивілізована бо на критику реагує за принципом "сам дурак". Висновок для мене однозначний, доки не навчимося адекватно реагувати на критику та робити висновки будемо жити в країні та місті де ВСЕ ПРОПАЛО, А ВОНА ДАЛІ ПІАРИТЬСЯ.
SEVERPITER Показати IP 9 Вересня 2009 10:22
эх как воровали так ворую! что тут еще можно сказать! вот когда они эти цифры выкладывали в газеты чтобы люди видели куда уходит бюджет города! а не забывайте что эти деньги все идут из нашего кармана, так почему же мы не получаем того что платим?? давайте тогда перестанем платить налоги и посмотри как эта власть будет сидеть без нас в полном говне!
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 16:01
А цензор хто тут ? Шиба?
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 17:59
Бачу "ВН" останный тиждень на головній сторінці світить тільки "платників", а не простих блогерів. Надоїло дивитись на фейс Козюри
Sid Vicious Показати IP 10 Вересня 2009 08:44
От якщо тимчасово не чіпати політику, то Шибі чи кому там відповідальному у міськраді треба дати афігєнніших триндюлів за вулицюДанила Галицького. Дописувачі певно мало нею користуються, але ситуацію там без фрази censored не опишеш. Подумайте, розрили вулицю перед самою Паскою, зняли верхній шар асфальту і всьо... Машини вже порозбивали там майже все - ям більше, ніж було до початку ремону. Коли з ДПЗ вранці йдуть маршрутки, де багато людей стоїть, то проїзд цієї ділянки суто авральний,бо кидає народ у всі боки і у кого високий зріст, то ще й об поручні головою "бумкаються". Прикол ще й в тому, що по цій вулиці з депо їздить увесь комунальний транспорт за гроші міста ж куплений і "вбиваються" комунальні маршрутки і тролейбуси куди більше, ніж приватні авто - у них просто маневреність менша. Якщо її до зими незроблять, то матимемо у місті ще одну пішоходну вулицю. Отак от!
Фронтовик Показати IP 10 Вересня 2009 09:49
Для Savur. Ти чувирло братське, при чому тут Яценюк. Чуть що ОНОНІМИ. Не треба нам тут антисемітизму. А то ледь нема води - значить випив Яценюк. Да отець моїх ідей - Яценюк, а ви що зразу ж добавите, що і той єврей??
Аlex Показати IP 10 Вересня 2009 10:11
Згідний з дописувачем Sid Vicious на 100%. Чим вирізняється сьогодні Луцьк? Це дураки і пустослови при владі, дороги і т.д., т.п.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2009 12:37
Cкільки Козюра тут не світись, а быльше половини жетелів міста все одно не знає шо ти за один
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 01:01
На даному єтапі альтернативі Богдану Шибі нема. Всі хто хоче на місце мера- це поліпарті, безробітні,самовдоволенні своїми обмеженими успіхами, які хочуть зайти на грамотно оформлене Шибою для людей громади місце, і потім, не справившись з запланованим Богданом Шибою, звинувачувати лучан(ми бачимо це і у цих опусах) у їх неспроможності розвивати життеве серидовище громади. Як що мова вже пішла про вибори мера, то голосуйте тільки за Богдана Шибу. При тому, що він зробив позитивного для Лучан і збираеться ще зробити, іншим, навіть, соромно буде виставляти свою кандидатуру на місце місського голви Луцька. І їм треба врахувати, що люди громади, при всіх негараздах , викликаних кризою, самі попросять Богдана Шибу продовжити і надалі бути міським головою. А відносно цієї статті скажу:написана добре і абсолютно не вплине на імідж Б.Шиби. І підтверджує правильність його кадрової політики. Адже під контролем міського голви понад 140 напрямків забезпечення комфортної життедіяльності громади. Із цих 140 напрямків у статті згадуеться лише три Д. А в основному лейтмотив статті нагадує : «В глиб не дивіться-хай козюриться».
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 09:11
Кого ж це на таку маячню шибофільську пробило! Хтось в департаменті ІП обкурився чи перебрав? Ледь не знудило поки дочитала.
Sid Vicious Показати IP 11 Вересня 2009 09:47
Пане Шибоанонім, скажу чесно, після такої писанини, як оце у вас, або всім потрібно кричати "Ура! Слава Шибі!", або за нього не голосувати. Особисто я обрав би останнє.
VSC Показати IP 11 Вересня 2009 10:00
Самое паскудно то, что не за кого голосовать. Старые маразматики типа Кравчука и Климчука - уже надоели. Бондар - зарекомендовал себя полным убожеством. А молодые парни, а-ля "козюра" - спят и видят, как бы повторить подвиги старших товарищей, урвать побольше от городского бюджета.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 10:46
Полный пипец! Вы хотите сказать, что среди 200 с лишним тысяч человек нет нормального мэра??? Ну тогда кто вам виноват, что у вас убожества выплывают? сами виноваты, ну и булькайтесь дальше. Если Бондар сможет гарантировать, что в случае его победы бразды правления хоть частично попадут в руки АФК, что вполне допустимо, то уж лучше Бондар. Или сам Антон. По крайней мере, за того мэра не было стыдно.
Для Андрюшки Показати IP 11 Вересня 2009 11:33
Андрійко, милий, читай будь ласка книжки! Твій псевдо-аналіз соціально-економічного стану міста є "мурзилкою" для люмпена. Не можна все зводити до адрес окремих об'єктів і робити з цього глобальні висновки. А якщо тебе цікавлять конкретні адреси - то віднови тротуар на вулиці Винниченко, який ти зруйнував ремонтуючи своє "буратино", ПИНОКИО ти наш луцький!!!
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 11:44
Sid Vicious 11 вересня, 09:47 193.109.145.110 Пане Шибоанонім, скажу чесно, після такої писанини, як оце у вас, або всім потрібно кричати "Ура! Слава Шибі!".... Не Шибі треба кричаті УРА а справам, які робить Шиба і його команда. А справи правильні. Ці справи міг би робити і інший, хто був би на місці мера і мав би такий високий інтелектуальний і духовний рівень як у Шиби.
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 12:19
Про високий духовний рівень Шиби це ви загнули, колєго! Це ви явно загнули! 99% лучан посміються з такого твердження!
лучанка Показати IP 11 Вересня 2009 13:25
Читаю оці всі коменти, і чесно кажучи, аж противно стає. Ну написав Козюра статтю, що бардак розвели і одразу всі розумними поробилися, що бач в мери хоче. Та хай хоче собі на здоров"я. З іншого боку, він, як депутат, зобов"язаний про такі речі не тільки писати, а й контролювати - це його безпосередній обов"язок. А тепер стосовно"благодійника і ВЕЛИКОГО РЕФОРМАТОРА пана ШИБИ". Покажіть мені шановні в якому саме місці наша місто за останні три роки "погавнішало"? На дорогах одні ями, ліфти не працюють,прийде зима. знов будемо сидіти без води і тепла, бо міська рада вже сьогодні бере кредити в банку на погашення заборгованості по зарплаті!!! Для самих "обізнаних" анонімів констатую- наведена інформація достовірна.А про решту й говорити не хочеться. Шиба наобіцяв золоті гори і доріжки вистелені килимами, а насправді зробив нуль цілих нуль десятих для міста. Такого лукавого брехуна як Шиба ще точно в мерах не було. Дасть Бог наступного року лучанам не засліпить навпроти чийого прізвища поставити галочку.
VSC Показати IP 11 Вересня 2009 14:01
TO -Анонім 11 вересня, 10:46 95.135.154.236 Про полный пипец - полностью согласен. К огромному сожалению, ни один порядочный человек, в меры не высовывается. А, сказки про Антона, рассказывайте на ночь детям. По этому казнокраду - дааавно тюрьма плачет.
бубабу Показати IP 11 Вересня 2009 14:42
Ха, народ, Козюра здуру заробив собі прізвисько. Тепер його підпільна клікуха Піноккіо, він же Буратіно! Не зря пацан кафе купив!
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 15:08
куди ти лізеш, невже ти не знаєш що з тобою зроблять справжні політичні важковаговики. невже більше нічого немає в людей святого, зовсім втратили совість, мало того що ці бізнесмени обдерли народ, тепер щей хочуть ними правити. тобі мером не бути... і це факт.. хощ в міську раду пройди...
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 15:34
))))) да, "Пиноккио" - это из области подсознательного! А что тротуар на Винниченка? Сколько там ходу, там никогда не было тротуара, особенно возле злачной обители, по той же стороне, что и "Буратино", сразу за мостиком... и почему господа, которые косят бабло в том заведении, не удосужились выложить пару квадратных метров плитки... не понимаю. Если Козюра приведет Буратино в порядок - будем посмотреть... Шиба иногда мне напоминает Юща... тоже много обесчал и оказался убожеством
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 17:56
Пиноккио - це дуже влучно, дійсно про Козюру. Казковий персонаж, якого папа Карло/Бондар вирубив з кривого поліна, а він замість в школу пішов в цирк/міську раду до Карабаса-барабаса/Никитюка і той почав його вчити уму разуму. Хоча деревяний/юридично обізнаний хлопчик багато бреше і в нього від брехні росте ніс/потіють окуляри. Але Луцьк це не краіна дурнів і це обговорення тому підтверження!
Знаючий Показати IP 11 Вересня 2009 21:50
Оце Козюра спровокував обговорення, заплативши гроші, щоб світитись на першій сторінці! Але ж в блогах вже з'явилося кілька інших нових тем. Цікаво побачити Ваші думки щодо них, а то від цих заїжджених виборів вже нудить
Sid Vicious Показати IP 12 Вересня 2009 00:18
Якщо говорити хто що зробив, то з усіх діянь Шибиза весь час його керівництва мені особисто запам'ятається, напевно, лише надякісний ремонт кілометрового відрізку дороги на Набержній - корисне діяння, однозначно. А от якщо так навскидку подумати, що він ще зробив, то виходить, що більш нічого. Хіба ще маршрутки змусив по зупинках ставати і мікробуси з руху прибрав. Це також непогано, але іноді у часи пік відчувається, що графік руху недостатній щоб оперативно добратися, куди потрібно. А от щодо негативів, то, перепрошую, їх вагон можна назбирати. Це, знову ж таки, повна анархія з дорогами навіть на центральних вулицях - яма на ямі. Купа розпочатих і закритих проектів. Наприклад, війна за стадіон завершилася тим, що замість обіцяних суперлегкоатлетичних доріжок там тепер суперлегкоатлетична щебінка. Купа скандалів з продажем землі здодатковими прихованими умовами, аварія на службовій машині, у якій загинули люди. Надмірна кількість піарного лизоблюдства в пресі. Волинська правда і Луцький замок за кілька років написали про Шибу стільки, скільки, напевно, кандидати в президенти про себе не писали. І т.д. Тому пропоную висунути на мера Толіка Тимощука - думаю, його точно виберуть.
Одессит Показати IP 12 Вересня 2009 10:32
Два года назад побывал в Луцке. Осталось удручающее впечатление об уровне жизни и нищете городского бюджета.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2009 14:44
ммдаааа...
Сергій Іванович Показати IP 12 Вересня 2009 20:13
наступним мером буде справжній професіонал, господарник - Геннадій Кожевніков!!!
Vic Показати IP 13 Вересня 2009 16:14
Читаючи коментарі, розумію наскільки наш народ примітивний та інтелектуально нерозвинений, аж противно. Не знаю, можливо, в цій статті дещо перебільшено, але те, що мерія наша працює незадовільно - це факт.
Анонім Показати IP 13 Вересня 2009 21:59
Анонім 11 вересня, 01:01 ……і потім, не справившись з запланованим Богданом Шибою,будуть звинувачувати лучан(ми бачимо це і у цих опусах) у їх неспроможності розвивати життеве серидовище громади. Анонім 11 вересня, 10:46 95.135.154.236 Ну тогда кто вам виноват, что у вас убожества выплывают? сами виноваты, ну и булькайтесь дальше. лучанка 11 вересня, 13:25 193.109.145.105 Читаю оці всі коменти, і чесно кажучи, аж противно стає. Vic 13 вересня, 16:14 193.109.145.110 Читаючи коментарі, розумію наскільки наш народ примітивний та АНОНМИ Це тільки три приклади приписування жителям громади дебільство.
Savur Показати IP 15 Вересня 2009 17:56
що тут можна сказати, такої кількості коментарів давно я у блогах не спостерігав. Інше питання зміст тих коментарів. Але якщо така значна увага до персони Козюри, чи то збоку опонентів чи прихильників, це свідчить про те, що.......буде цікаво. P. S. Андрію напевно ти комусь заважаєш якщо так інтенсивно намагаються тебе "вщипнути" переходячи на особисте, панове краще за справи критикуйте.
Знаючий Показати IP 16 Вересня 2009 17:38
Козюра комусь заважає? Смішно. Те що часто виступає і рекламу на будинках розміщує ще не означає, що це додасть багато популярності. Просто довго був з цим анонсом запису на першій сторінці (навіть коли з'являлися свіжіші записи). От вже там і взагалі блогових анонсів зараз нема. Думаю, через участь у виборах міського голови Козюра зможе здобути ще деякі політичні бали. Але лупити на нього все - занадто. Своєю участю він нікому ж не шкодить, бо не має реавльних шансів на перемогу
Vic Показати IP 25 Вересня 2009 12:59
2 Aнонім (13 вересня, 21:59) а що, по-вашому це нормальна конструктивна критика нижче написана? пишуть діти, яким по 25 років і більше, а мозку на цілих 10. мені соромно за співмешканців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus