USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Лучанин в Раді Європи: Перший Інвестиційний форум на Волині
Перший Інвестиційний форум на Волині розпочнеться з відкриття Волинського обласного бізнес-інкубатору 24 жовтня 2008 року о 9:00 год, за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 67, 8-й поверх приміщення
Бізнес-інкубатор – це одна із форм підтримки малого підприємництва. Це процес, який підвищує шанси суб’єктів господарювання до виживання і розвитку, покращує можливості їх зростання; збільшує ймовірність того, що вони зможуть розробляти та впроваджувати нові ідеї та технології.
Семінар на тему: «Ефективні та дієві програми підтримки малого та середнього підприємництва. Досвід Польщі та інших країн ЄС»
Реалізується в рамках Проекту ЄС «Розвиток співпраці Волині та Люблінщини в сфері підтримки підприємництва». Відбудеться 24 жовтня 2008 року за адресою: м. Луцьк, м-н Київський, 9 , малий зал Волинської обласної ради. Початок о 15:00 год.
Метою семінару є вивчення досвіду про програми підтримки малого та середнього підприємництва в Польщі та інших країнах ЄС
До участі в заходах запрошую представників малого бізнесу, ЗМІ, керівників громадських об’єднань та асоціацій підприємців Луцька та області.
На заході будуть присутні підприємці з Республіки Польща, Чехії, представники київських бізнесових кіл, директори міських, районних фондів підтримки підприємництва, громадських організацій.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Природньо, що кожен господар дому дбає про затишок, чистоту, комфорт своєї оселі, про добробут і безпеку її мешканців, радіє їх…
  Боротьба за владу на політичному олімпі давно стала буденною діяльністю окремих політичних сил. Останні не можуть зрозуміти, що реалізація…
В умовах глобальної економічної  кризи, що на Волині дала поштовх до спаду промислового виробництва на 60% в лютому 2009 до…
Коментарів: 8
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 22:31
Дуже гарні слова про підтримку малого бізнесу, вже з червня місяця і до цього часу все ні як не можуть підтримати. Дуже цікаво проек заплановано з червня а лише в жовтні черговий раз відкривається?.Тобто кошти з гранту (5 місяців) вивчали табличку ділення???
Павлович Показати IP 21 Жовтня 2008 13:11
Молодець Байцим, дбае про розвиток області.Вдоло проведнеий форум може дати серйозний поштовх для економічного розвитку.
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2008 18:08
Інвестиційний форум у період фінансової кризи? Дуже слушно! Робиться, аби потім звітувати красивими словами
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2008 14:09
Десь убуває, десь прибуває. Для когось криза для когось шанс... Чому б не надати такий інвестиційний шанс Волині? Тільки телепні вкладають гроші в час коли ціни на все найвищі, розумні люди інвестують, вкладають гроші в економічні, фінансові проекти коли вартість ресурсів знижується, тобто саме в період економічної кризи, а на підйомі продають і заробляють...:)
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2008 17:19
Куди нам з нашою тінювою економікою.... Ворішуйте питання корупції...
NovostiKa Показати IP 30 Жовтня 2014 12:02
коментар було видалено
NovostiKa Показати IP 1 Листопада 2014 15:45
Уважаемые друзья! Читайте последние новостные обзоры о событиях, происходящих в странах ЕврАзЭС на новом новостном сайте новости-евразэс.рф
NovostiKa Показати IP 15 Лютого 2015 15:16
Предлагаю вам посмотреть свежие новости о событиях в ЕврАзЭС на сайте лента новостей ЕврАзЭС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus